Kaç haftalik siniz bebeginiz ve siz kaç kilosunuz

Çok şükür iyiyim canım srn nasılsın. Ben cuma günü yaptırdım. Bi sıkıntı çıkmadı canım çok şükür.. Dr boy kilo söylemedi

Olsun cnm iyidir muhakkak iyi olmasa soylerdi. Bende iyiyim buyudukce hafif zorlamaya basladi sen haziran anneleri grubunda degil misin snn de hazirana geliyor snrm dgumun

26+3 te 950 gr dı oğlum. 31 inde kontrol var dr inş söyler.yazarım buraya. Ben 5 kilo aldım şimdiye kadar. Inş fazla almadan bebiş alır :)

39 haftaliğiz ben 67 bebişim 3.350
Son anda eger bir sağlık sorunu vs olmazsa normal doğum inşallah
Bu arada Su ana kadar toplam 14 kilo aldım :)

Bu kisiye gore degisir bence. Benim annem evlendiginde 1.67 ye 70 kiloymus. Bir yil sonra ben dogmusum ve eve grldiginde 45kiloymus. Resimlerini gordum sok gecirdim. O zamanlar anneme bu hasta cok yasamaz ölür demisler. Kilo bunye ve beslenmeyle yahut istah ile alakali diye dusunmekteyim.

Kızlar bende 58 kiloyla hamile kaldım. Şu an gün sayıyorum, 76 kiloyum.çok aldığımı düşünüyorum . Ama doktorum kilomla pek ilgilnmıyor. Bebekte geçen hafta 3.100 grmdı. 3.300 anca doğar demişti doktorm. Sizce nasl ?

O zaman benimkini de açıklar mısın madem eğitim aldin. 80 ile hamile kaldım. Ve hep 80 ile devam ettim. Bir haftadır az yiyorum çünkü canım bir şey istemiyor. Ve eşim senin yediğini ben yesem yüz kilo olurdum diyor.
Şu anda 34.haftamdayim ve 78 kiloyum. Bebeğim de 2800 gram.

Canım bi üstte yorumum var. 34.haftamdayım 80 kilo ile hamile kaldım. 78 kiloyum su anda. Bebeğim de 2800 gram.
17 ay önce de doğum yaptım 80 kilo ile. Hastaneden çıkınca bir saat sonra tartildim hemen doğumdan sonra yani: 68 çıktım.
Arkadaş mümkün değil diye yazmış da.
Teyzem de 77 ile hamile kaldı. Bak hamile kaldı diyorum. 67 kilo ile hastaneden çıktı doğum sonrası.
Niye olmasın ki yani. Çok şükür. Ben büyük ihtimal 80 ile doğum yapacağım.

25+2 dün kontrolüm vardı ulstrasonda 26+3 görünüyor dedi doktor bebegibi 1 kiloymuş. 50 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 şu an 57 kiloyum. Doktorum şu ana kadar normal doğum yaptırmak istiyordu ama bu sefer kiloya çok takıldı normal doğum yapmak istiyorsan hala dikkat et kilo alışın hızlı alma falan dedi kafamı karıştırdı çok abartılı da yemiyorum aslında son 3 ay da çökmüş kilo alınıyor

ben de tam 24 haftaligim ama 8 kilo aldım neden bu kdr çok oldu 56 buçukla hamile kaldim

ben de tam 24 haftaligim ama 8 kilo aldım neden bu kdr çok oldu 56 buçukla hamile kaldim
Bende 54 hamile kaldım şuan 64 kiloyum ben şekerim yüksek çıktığı için diyet uyguluyorum hamur işi hiç yemiyorum desem yeridir belkide ondan biraz kilom dengeli

Benim kız 40+6 da 3 kg 540 gram doğdu bence sizinki iyi hatta doktorun dediğinden daha da alabilir çünkü son haftalar bi anda aliyolar
Öyle mi .. İnşaAllah ya . 3100 ken 38 haftalıktım . Su an ne kadardır bilmiyorm. Önümüzdeki hafta gidicem . Nisanın 7 sine kadar olması lazım dedi doktorum. 5inde de randevum var. Doktorum sancım olmassa direk suni sancımı verir eve mi gönderir acaba ? Devlette yapıcam doğum..

32. haftam 7 kilo aldım bebeğimde 1900 gr civarıydı 1 hafta önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…