Çok şükür iyiyim canım srn nasılsın. Ben cuma günü yaptırdım. Bi sıkıntı çıkmadı canım çok şükür.. Dr boy kilo söylemedi
Hiç kilo almamak mümkün değil zaten. Kilo almak dan kastım da yağ olarak değil bunun 10 kilosu hamilelikle oluşan şeyler ve 3 kilosu yiyerek alınan kilo. Ben bunun eğitimini gördüğüm için emin konuşuyorum yoksa yazmazdım :)
O zaman benimkini de açıklar mısın madem eğitim aldin. 80 ile hamile kaldım. Ve hep 80 ile devam ettim. Bir haftadır az yiyorum çünkü canım bir şey istemiyor. Ve eşim senin yediğini ben yesem yüz kilo olurdum diyor.Hiç kilo almamak mümkün değil zaten. Kilo almak dan kastım da yağ olarak değil bunun 10 kilosu hamilelikle oluşan şeyler ve 3 kilosu yiyerek alınan kilo. Ben bunun eğitimini gördüğüm için emin konuşuyorum yoksa yazmazdım :)
Canım bi üstte yorumum var. 34.haftamdayım 80 kilo ile hamile kaldım. 78 kiloyum su anda. Bebeğim de 2800 gram.Vücut kitle indeksi denen bir şey var, bu indeks 24 üzeriyse alacağınız kilo sınırlı olur. Ve dediğim gibi obez iseniz kilo almadan gebelik geçirirsiniz. Kilo almadan grbelik olamaz diyemezsiniz. Olur mı yahu öyle şey? Burada 1 kilo almadan doktor kontrolünde gebeliğini bitiren kilolu hanımlar var. Şeker, tansiyon riskine karşı. Eğitimini aldım demenize rağmen bu budur demenize şaşırdım. Beden öyküsüne göre değişkendir bu durum.
Bende 54 hamile kaldım şuan 64 kiloyum ben şekerim yüksek çıktığı için diyet uyguluyorum hamur işi hiç yemiyorum desem yeridir belkide ondan biraz kilom dengeliben de tam 24 haftaligim ama 8 kilo aldım neden bu kdr çok oldu 56 buçukla hamile kaldim
39 haftalığımKaç haftaliksinizLockam46
39 haftalığım
Öyle mi .. İnşaAllah ya . 3100 ken 38 haftalıktım . Su an ne kadardır bilmiyorm. Önümüzdeki hafta gidicem . Nisanın 7 sine kadar olması lazım dedi doktorum. 5inde de randevum var. Doktorum sancım olmassa direk suni sancımı verir eve mi gönderir acaba ? Devlette yapıcam doğum..Benim kız 40+6 da 3 kg 540 gram doğdu bence sizinki iyi hatta doktorun dediğinden daha da alabilir çünkü son haftalar bi anda aliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?