Kaç haftalik siniz bebeginiz ve siz kaç kilosunuz

Sezeryanin nasıl geçtiğini de buraya yazarsınız artık:) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

aminnn İnşallah canım.. ben normal doğum için çok savaştım doktorlarımla fakat kesinlikle izin vermiyorlar başka seçeneğim yok çok korkuyorum inşallah buraya güzel şeyler yazarım sonrasında

olay sadece kilo almamak değil kilo verenler bile var. vücudundaki yağlardan ve fazla kiolardan kurtulucaksın-o giden kilolarında bebeğin kilosu suyu vs olarak sanaa geri dönmüş olacak bunda cok yanlış bişey yok. arkadaşım 5bucuk ayında 6 kilo verdi bebeği de cok sağlıklı şuanda.

Bende 34+5 im. Sadece 800 gr aldim. Bebek 5 gun once 2100 kg idi. Yani illaki cok kilo alinacak diye bir durum yok. Kilolu hamile de kalmadim 63 ile hamile kaldım 1.68 de boyum var
Sanırım sağlıklı beslenme sonucu bebeğiniz gelişti ve siz çok kilo almadınız

9+6 yiz vee kilom 72
Sanirim normal dogamayacam

Sanırım sağlıklı beslenme sonucu bebeğiniz gelişti ve siz çok kilo almadınız
Saglikli beslenme mi bilmiyorum ama 18. Haftaya kadar cok zor gecti. Sonrada eski istahima döndüm ben normalde hamur işi abur cubur yiyen biri de degilim. Belki o yuzdendir suan 37+1 im ve 1.5 kilo aldim yarin da dogum var büyük ihtimalle. Bebek pazartesi 2700 idi simdi ne oldu bilmiyorum

Sezeryan mi

Masallah supanallah kız nazar değdircen kendine sus sus allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin banada :)

Cok kilo alacagim gibi mr geliyor kuzum yaa
Boyum 1.75 ama kilo fazla sanki
benimde kilom 72 boyumda 1.70. 3 aylık hamileyim hamile kaldığım kiloyla devamediyorum iştahsızım.. Ama sanki bende sonradan çok kilo alacakmışım gibi geliyor korkuyorum.. Allah yardımcımız olsun ne diyim

17.hafta 53 kilo bebeğimin gramını bilmiyorum gelecek hafta kontrolum var o zaman öğrenirim sanırım . Ben şu ana kadar sadece 3 kilo aldım 50 kılo ilehamıle kaldıgım da doktorum boyuna (1.70) göre 15 kıloya kadar normaldır dedı ama su an ızledıgımız programa göre hedefimiz 9 kılo umarım o şekilde devam eder ve normal doğum yaparım.

Erken dogum tehlikem.var
ise gtmiorum artik evdeyim
4.aylikken 5kilo almistim 60 olmstum
Simdi ise evdeyim asiri kilo alirim bu gidisle
Cok hareketsizm cunku yatak istirahatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…