Sezeryanin nasıl geçtiğini de buraya yazarsınız artık:) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Tamam cnm bebek zaten 0 gr içindeki su da 0gr evet hamilelikte 0kg almadan geçirebiliniyormuş demek. Bebek tüğ ozaman sanırım :) neyse sen bilirsin. Ben kendi bilgilerimi paylaştım demekki 4 senelik iş hayatımda hep yanlış bilmişim yanlış tercihlerde bulunmuşum yanlış tavsiyeler vermişim :) sağolun her neyse herkes kendi doktoruna danışsın en önemlisi bu
Kız canım seninkiAmin canimmm seninki kiz mi erkek mi :))
Sanırım sağlıklı beslenme sonucu bebeğiniz gelişti ve siz çok kilo almadınızBende 34+5 im. Sadece 800 gr aldim. Bebek 5 gun once 2100 kg idi. Yani illaki cok kilo alinacak diye bir durum yok. Kilolu hamile de kalmadim 63 ile hamile kaldım 1.68 de boyum var
neden öyle düşünüyorsun ki?9+6 yiz vee kilom 72
Sanirim normal dogamayacam
Saglikli beslenme mi bilmiyorum ama 18. Haftaya kadar cok zor gecti. Sonrada eski istahima döndüm ben normalde hamur işi abur cubur yiyen biri de degilim. Belki o yuzdendir suan 37+1 im ve 1.5 kilo aldim yarin da dogum var büyük ihtimalle. Bebek pazartesi 2700 idi simdi ne oldu bilmiyorumSanırım sağlıklı beslenme sonucu bebeğiniz gelişti ve siz çok kilo almadınız
Sezeryan miSaglikli beslenme mi bilmiyorum ama 18. Haftaya kadar cok zor gecti. Sonrada eski istahima döndüm ben normalde hamur işi abur cubur yiyen biri de degilim. Belki o yuzdendir suan 37+1 im ve 1.5 kilo aldim yarin da dogum var büyük ihtimalle. Bebek pazartesi 2700 idi simdi ne oldu bilmiyorum
Masallah supanallah kız nazar değdircen kendine sus sus allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin banada :)Saglikli beslenme mi bilmiyorum ama 18. Haftaya kadar cok zor gecti. Sonrada eski istahima döndüm ben normalde hamur işi abur cubur yiyen biri de degilim. Belki o yuzdendir suan 37+1 im ve 1.5 kilo aldim yarin da dogum var büyük ihtimalle. Bebek pazartesi 2700 idi simdi ne oldu bilmiyorum
Cok kilo alacagim gibi mr geliyor kuzum yaaneden öyle düşünüyorsun ki?
benimde kilom 72 boyumda 1.70. 3 aylık hamileyim hamile kaldığım kiloyla devamediyorum iştahsızım.. Ama sanki bende sonradan çok kilo alacakmışım gibi geliyor korkuyorum.. Allah yardımcımız olsun ne diyimCok kilo alacagim gibi mr geliyor kuzum yaa
Boyum 1.75 ama kilo fazla sanki
Hamile kaldığın kilo neydi canım peki ? İlk aylarda çok alınmıyormuş gerçi.. 85 i geçmesek bari doğuma kadar9+6 yiz vee kilom 72
Sanirim normal dogamayacam
kızlar 27 haftada 13 kilo almış durumdayım. bebeğim 1000 gr, 32 cm. boyu biraz kısa mı acaba :)???
Çok şükür iyiyim canım srn nasılsın. Ben salı günü yaptırdım. Bi sıkıntı çıkmadı canım çok şükür.. Dr boy kilo söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?