- 21 Temmuz 2012
- 94
- 20
- 288
Kız video mu izledin aaa ben 2. Yi doğuracam izlemedim daha etkisin de kalırım diye. :)
Korkma rabbim yardım eder inş. ☺Yok izlemedim ama ne biliyim korkuyorum.
Korkma rabbim yardım eder inş. ☺
Erkek canım. Hissediyor musun hareketlerini. Ayrıntılıya gittim devlet olunca mı ne bu sefer göremedim bebişimi bir daha ki ay a kaldı. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsun.etrafımdaki insanlar yaptırma diyorlar.benim fikrim yaptırmaktan yana..İnşallah canım. İlk cocugun kiz mi erkk mi pki
Erkek canım. Hissediyor musun hareketlerini. Ayrıntılıya gittim devlet olunca mı ne bu sefer göremedim bebişimi bir daha ki ay a kaldı. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsun.etrafımdaki insanlar yaptırma diyorlar.benim fikrim yaptırmaktan yana..
Şeker yüklemesi hakkındaki dr un yorumunu buraya da yaz canım merak ettim açıklamasnı :)Bende bu hafta cars gidicem detayli ultrasna. Seker yuklemesini yaptiricam dr um daha birsey demedi eger yaptirma derse yaptirmam guveniyorum kendisine. Ama bnm fikrim yaptirmaktan yana. Cunku seker tehlikeli ve farketmemenin sonuclari daha kotu diye duydum. Tam net arastrmadim detayli ultrasondan snra buckonuyu alicam gundemime.
Şeker yüklemesi hakkındaki dr un yorumunu buraya da yaz canım merak ettim açıklamasnı :)
Zaten 24. Haftada oluyo cnm galiba bende o zaman gidecem inş ☺Tamam canim
Ama detayli ultrasonu uzman yapiyor kendi dr uma 24 haftamda gidicem.
Cok var yani uc hafta faha
O zaman gelince ben sana yine yazarim bu konuyu. Carsamba detayli ultrsn vr ins hersy yolundadr. Bu aralar karnm buyumye basladi biraz zorlamaya basladi rahat rahat egilip dgrulamiorm. Snn ne drmdaZaten 24. Haftada oluyo cnm galiba bende o zaman gidecem inş ☺
Benimde karnim baya baya cikti zorlaniyorum ayakkabilarimi filan giyerken :)) dahada doguma cok Allah yardimcimizz olsun :)O zaman gelince ben sana yine yazarim bu konuyu. Carsamba detayli ultrsn vr ins hersy yolundadr. Bu aralar karnm buyumye basladi biraz zorlamaya basladi rahat rahat egilip dgrulamiorm. Snn ne drmda
Sezeryanin nasıl geçtiğini de buraya yazarsınız artık:) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah36 haftalık hamileyim 51 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum 9 kilo almışım
zaten 7 şubat sezaryen tarihim ( iştahım sıfır DAHA kilo almam bu gidişle veririm )
BEBEĞİM geçen hafta 2.750 kiloydu doktorum normal gelişimi kilosu dedi
Benimde karnim baya baya cikti zorlaniyorum ayakkabilarimi filan giyerken :)) dahada doguma cok Allah yardimcimizz olsun :)
Amin canimmm seninki kiz mi erkek mi :))Amin canim :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu anilari. Ve Allah herkesin çocuguna saglik sihhat iyi bir kalp iyi bir karakter nasip etsin insallah benim yavruma da oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?