- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Öyle saydım ama, 20. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi diye düşündüm, teşekkür ederim amin inşallahSon regl gününde itibaren say, yanlış saymadıysam 5+6, tabi kese gelişimine göre doktorunuz daha net bir bilgi verir. Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Çok teşekkür ederim, yani 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duyamamam normal o zaman anladığım kadarıylaGeç döllenme durumunda kalp atışını ileri haftalarda duyuyorsunuz sadece, doktor gebelik takibini hep son adetten başlatıyor. Doktorum en azından böyle bir bilgi vermişti
Bende sizin gibi 3000 küsürlerde ve hemen hemen aynı tarihte gitmiştim sadece kese vardı.8. Haftada kalp atışı duymuştum.
Hayırlı olsun, sizin baya geç döllenme olmuş galiba, regl döngünüz mü uzundu ki? Benim 1 hafta sonra civarı kontrolüm var, muhtemelen kese şuan görünüyordur bu değerle görünüyor çünkü bildiğim kadarıyla ama erken gitmek istemedim.Canım benimde senin gibi ama geç döllenme ben 3 haftalık hamileyim 27 Nisan adet tarihimin ilk günü 18 Mayıs birliktelik oldu 2 gün önce gebe olduğumu öğrendimaramızda baya fark var sen keseyi gördün mü direk
aramızda ne farkı var, beta olarak mıCanım benimde senin gibi ama geç döllenme ben 3 haftalık hamileyim 27 Nisan adet tarihimin ilk günü 18 Mayıs birliktelik oldu 2 gün önce gebe olduğumu öğrendimaramızda baya fark var sen keseyi gördün mü direk
Canım ben evde değildim eve geldiğim tarih 18 mayıştı o zaman birlikte oldukHayırlı olsun, sizin baya geç döllenme olmuş galiba, regl döngünüz mü uzundu ki? Benim 1 hafta sonra civarı kontrolüm var, muhtemelen kese şuan görünüyordur bu değerle görünüyor çünkü bildiğim kadarıyla ama erken gitmek istemedim.
5+3 veya 4 olması lazım.Çok teşekkür ederim, yani 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duyamamam normal o zaman anladığım kadarıylaSizin değer 3000 civarıyken kaç haftalıktı
Son adet tarihinden hesaplayacaksin daha sonra doktorun bebeğin gelişimine göre haftani söylüyor zaten27 Nisan son regl tarihimin ilk günü
16 Mayıs yumurtlama
17 Mayıs çatlama
Değerim de bu şekilde;
Eki Görüntüle 3258289 1 hafta sonra kontrolüm var ama, tecrübesi olup yorumlayabilen var mı, kaç haftalık ?
Anladım, 3 haftalıksa farkımız var bayaCanım ben evde değildim eve geldiğim tarih 18 mayıştı o zaman birlikte olduk
Teşekkür ederimm, evet tatlı tatlı stresle valla, kese, kalp, sonra hareket etti mi derdi falan5+3 veya 4 olması lazım.
Benimde ilk gebeliğimdi bebeği göreceğiz diye koşa koşa gitmiştik ama göremedik :)
Tabi kişiden kişiye değişiyor, sağ salim kucağına al valla gerisi tatlı stres
Son regl tarihimden hesapladım ama geç döllenme olabilir mi diye düşündüm, bazı arkadaşlar öyle dediSon adet tarihinden hesaplayacaksin daha sonra doktorun bebeğin gelişimine göre haftani söylüyor zaten
Canım ne hissediyorsun, başladı mı belirtilerinSon regl tarihimden hesapladım ama geç döllenme olabilir mi diye düşündüm, bazı arkadaşlar öyle dedi
Herkes kadar benim de heyecanım var tabiCanım ne hissediyorsun, başladı mı belirtilerinheyecanin bize yansıyor
Allah tamamına erdirsin inş canım benimHerkes kadar benim de heyecanım var tabiİştahsızlık, ara ara kasık sırt bel ağrıları, göz kararması, baş dönmesi, bunlar var şimdilik
Çok teşekkür ederim ilgin içinAllah tamamına erdirsin inş canım benim
Hamilelik takvimini de görelim ins canımÇok teşekkür ederim ilgin içinAllah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?