Kaç haftalık🤰🏻

glitterpowder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1.535
2.821
63
27 Nisan son regl tarihimin ilk günü
16 Mayıs yumurtlama
17 Mayıs çatlama
Değerim de bu şekilde;
1 hafta sonra kontrolüm var ama, tecrübesi olup yorumlayabilen var mı, kaç haftalık ?

Son regl gününde itibaren say, yanlış saymadıysam 5+6, tabi kese gelişimine göre doktorunuz daha net bir bilgi verir. Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah

Son regl gününde itibaren say, yanlış saymadıysam 5+6, tabi kese gelişimine göre doktorunuz daha net bir bilgi verir. Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Öyle saydım ama, 20. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi diye düşündüm, teşekkür ederim amin inşallah

Geç döllenme durumunda kalp atışını ileri haftalarda duyuyorsunuz sadece, doktor gebelik takibini hep son adetten başlatıyor. Doktorum en azından böyle bir bilgi vermişti

Bende sizin gibi 3000 küsürlerde ve hemen hemen aynı tarihte gitmiştim sadece kese vardı. 8. Haftada kalp atışı duymuştum.

Çok teşekkür ederim, yani 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duyamamam normal o zaman anladığım kadarıyla Sizin değer 3000 civarıyken kaç haftalıktı

Canım benimde senin gibi ama geç döllenme ben 3 haftalık hamileyim 27 Nisan adet tarihimin ilk günü 18 Mayıs birliktelik oldu 2 gün önce gebe olduğumu öğrendim aramızda baya fark var sen keseyi gördün mü direk

Hayırlı olsun, sizin baya geç döllenme olmuş galiba, regl döngünüz mü uzundu ki? Benim 1 hafta sonra civarı kontrolüm var, muhtemelen kese şuan görünüyordur bu değerle görünüyor çünkü bildiğim kadarıyla ama erken gitmek istemedim.

Canım ben evde değildim eve geldiğim tarih 18 mayıştı o zaman birlikte olduk

Çok teşekkür ederim, yani 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışını duyamamam normal o zaman anladığım kadarıyla Sizin değer 3000 civarıyken kaç haftalıktı
5+3 veya 4 olması lazım.
Benimde ilk gebeliğimdi bebeği göreceğiz diye koşa koşa gitmiştik ama göremedik :)
Tabi kişiden kişiye değişiyor, sağ salim kucağına al valla gerisi tatlı stres

27 Nisan son regl tarihimin ilk günü
16 Mayıs yumurtlama
17 Mayıs çatlama
Değerim de bu şekilde;
Eki Görüntüle 3258289 1 hafta sonra kontrolüm var ama, tecrübesi olup yorumlayabilen var mı, kaç haftalık ?
Son adet tarihinden hesaplayacaksin daha sonra doktorun bebeğin gelişimine göre haftani söylüyor zaten

5+3 veya 4 olması lazım.
Benimde ilk gebeliğimdi bebeği göreceğiz diye koşa koşa gitmiştik ama göremedik :)
Tabi kişiden kişiye değişiyor, sağ salim kucağına al valla gerisi tatlı stres
Teşekkür ederimm, evet tatlı tatlı stresle valla, kese, kalp, sonra hareket etti mi derdi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…