- 28 Haziran 2011
- 63.704
- 159.912
- 898
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Hani bazı arkadaşlarin yazdıklarının altında hamilelik takvimi gözüküyor ya,ondan işteAy o ne oluyor ki
Bunlar güvenilir bilgiler mi oluyor kiHani bazı arkadaşlarin yazdıklarının altında hamilelik takvimi gözüküyor ya,ondan iştebebeğin gelisimi haftası falan yazıyo
Aaa maşallah bende aynıyım27 Nisan son regl tarihimin ilk günü
16 Mayıs yumurtlama
17 Mayıs çatlama
Değerim de bu şekilde;
Eki Görüntüle 3258289 1 hafta sonra kontrolüm var ama, tecrübesi olup yorumlayabilen var mı, kaç haftalık ?
Susam tanesi kadar mıı
Aa canım onu bende bilmiyorum kiBunlar güvenilir bilgiler mi oluyor kisürekli paylaşıp buradaki insanları da üzmek istemem aslında ama belki arada yaparım
Aa evet aynı gidiyoruz neredeyse sizinle o zamanAaa maşallah bende aynıyım
Bende haftamı bilmiyorum
25 nisan son adet tarihi
15 mayıs adetin 21 günü yumurtlama olmuşmu diye test yapıldı yumurtlama görülmedi doktor bu ay olmaz dedi
Ama 6 gün önce hamile oldugumu ögrendim yani benimde geç döllenme pazartesi 1000 e yakın
çıkmıştı
Önümüzdekş pazarteside randevum var
Bugun 5+6 gün Yarın tam 6 haftalık olacak annesi gec döllenmeyse tam 5 haftalıktırSusam tanesi kadar mıı
Ben şuan bu paylaşımları bile bi heyecan yapıp sonra da acaba birileri görüp iç geçiriyor mudur diye üzülüyorumAa canım onu bende bilmiyorum kibenim çok hoşuma gidiyo takvimleri görünce ama böyle ince düşündüğün için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederşm canım 6 gündür o kadar araştırıyorumki sanki nisan 25 ten sonra adet olanlarınki hep geç döllenme olmuş gibi vallahAa evet aynı gidiyoruz neredeyse sizinle o zamanmaşallah size de
Ay teşekkür ederim en net yorumu siz yaptınızBugun 5+6 gün Yarın tam 6 haftalık olacak annesi gec döllenmeyse tam 5 haftalıktır
Evet neden böyle oldu retro dolunay falan mı kiTeşekkür ederşm canım 6 gündür o kadar araştırıyorumki sanki nisan 25 ten sonra adet olanlarınki hep geç döllenme olmuş gibi vallah
Rabbim güzel kalbine göre versin inşallah, sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim canimBen şuan bu paylaşımları bile bi heyecan yapıp sonra da acaba birileri görüp iç geçiriyor mudur diye üzülüyorumGörmek isteyen olursa arada yapabilirsem yaparım tabi
Amin teşekkür ederim, Rabbim isteyen bekleyen herkesin gönlüne göre versinRabbim güzel kalbine göre versin inşallah, sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim canim
Evet minicik henüzAy teşekkür ederim en net yorumu siz yaptınızdaha yeni o zaman çok
Valla bilmiyorumda dedigim gibi benimle birlikte 6 kişiyiz suan bu durumda olan sanırım hava değişiminde adeti etkiliyor yaEvet neden böyle oldu retro dolunay falan mı ki
O kadar geç döllenme oluyor mu ki ya, ben doktora falan sordum, hepsi 5 6 hafta diyorValla bilmiyorumda dedigim gibi benimle birlikte 6 kişiyiz suan bu durumda olan sanırım hava değişiminde adeti etkiliyor ya
Ama bence 3-3,5 haftalık ancayız
Ama söyle diyim benim 21. Gün yanı mayıs 15 te progestan değerine bakıldı yanı yumurtlamısmıyım yumurtlamamısmuyım diye ve yumurtlamadıgım anlaşıldı 15 den bi kaç gün sonra hamile kaldım diye hesaplarsam 3-3,5 haftalık çıkıyor betada öyle gösteriyorO kadar geç döllenme oluyor mu ki ya, ben doktora falan sordum, hepsi 5 6 hafta diyor
sizin şuanki beta kaç, ama yerleşme kanaması 4. haftada olur yazıyo mesela, benim 28-29 mayısta olmuştuAma söyle diyim benim 21. Gün yanı mayıs 15 te progestan değerine bakıldı yanı yumurtlamısmıyım yumurtlamamısmuyım diye ve yumurtlamadıgım anlaşıldı 15 den bi kaç gün sonra hamile kaldım diye hesaplarsam 3-3,5 haftalık çıkıyor betada öyle gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?