Kaç haftalık🤰🏻

27 Nisan son regl tarihimin ilk günü
16 Mayıs yumurtlama
17 Mayıs çatlama
Değerim de bu şekilde;
Eki Görüntüle 3258289 1 hafta sonra kontrolüm var ama, tecrübesi olup yorumlayabilen var mı, kaç haftalık ?
Aaa maşallah bende aynıyım
Bende haftamı bilmiyorum
25 nisan son adet tarihi
15 mayıs adetin 21 günü yumurtlama olmuşmu diye test yapıldı yumurtlama görülmedi doktor bu ay olmaz dedi
Ama 6 gün önce hamile oldugumu ögrendim yani benimde geç döllenme pazartesi 1000 e yakın
çıkmıştı
Önümüzdekş pazarteside randevum var

Aa evet aynı gidiyoruz neredeyse sizinle o zaman maşallah size de

Aa canım onu bende bilmiyorum ki benim çok hoşuma gidiyo takvimleri görünce ama böyle ince düşündüğün için çok teşekkür ederim
Ben şuan bu paylaşımları bile bi heyecan yapıp sonra da acaba birileri görüp iç geçiriyor mudur diye üzülüyorum Görmek isteyen olursa arada yapabilirsem yaparım tabi

O kadar geç döllenme oluyor mu ki ya, ben doktora falan sordum, hepsi 5 6 hafta diyor
Ama söyle diyim benim 21. Gün yanı mayıs 15 te progestan değerine bakıldı yanı yumurtlamısmıyım yumurtlamamısmuyım diye ve yumurtlamadıgım anlaşıldı 15 den bi kaç gün sonra hamile kaldım diye hesaplarsam 3-3,5 haftalık çıkıyor betada öyle gösteriyor

sizin şuanki beta kaç, ama yerleşme kanaması 4. haftada olur yazıyo mesela, benim 28-29 mayısta olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…