- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Geç döllenme olduğunda doktorunuz sizin son adet tarihinizi bebeğin gelişimine göre ayarlıyor mesela benim normalde 16 Aralık son adet tarihimdi geç döllenme denildi 23 Aralık son adet tarihine göre hesaplanildi bebeğin haftasıSon regl tarihimden hesapladım ama geç döllenme olabilir mi diye düşündüm, bazı arkadaşlar öyle dedi
Evet gebelik haftasını tamamlamak için öyle yapıyorlarmış, ama aslolan hangisi oluyo bu durumda o zamanGeç döllenme olduğunda doktorunuz sizin son adet tarihinizi bebeğin gelişimine göre ayarlıyor mesela benim normalde 16 Aralık son adet tarihimdi geç döllenme denildi 23 Aralık son adet tarihine göre hesaplanildi bebeğin haftası
Benim beta pazartesi saat 9:30 da 1000 e yakındısizin şuanki beta kaç, ama yerleşme kanaması 4. haftada olur yazıyo mesela, benim 28-29 mayısta olmuştu
Asıl olan doktorun sana söyledi haftandir canımEvet gebelik haftasını tamamlamak için öyle yapıyorlarmış, ama aslolan hangisi oluyo bu durumda o zaman
o zaman şuan tahmini benimle aynı gibi sizinBenim beta pazartesi saat 9:30 da 1000 e yakındı
teşekkür ederim, öğrenicem bakalım bi haftaya inşallahAsıl olan doktorun sana söyledi haftandir canım
Evet aynıyız pazartesş randevum var bakalım doktor kaç haftalık diyceko zaman şuan tahmini benimle aynı gibi sizin
Ay inşallah bakalım, öğrenirim 1 haftayaBence 5+ şuan. Kesin olarak ultrason ölçümünde belli olur.
Böyle tarihlerimiz aynı olsa bile haftalarımızın farklı çıkma ihtimali var mı acaba?Evet aynıyız pazartesş randevum var bakalım doktor kaç haftalık diycek
Şuan gitsende gözükür. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinAy inşallah bakalım, öğrenirim 1 haftaya
Cok istediğim bi doktor vardı açıkçası, ona randevu ancak bulabildim 1 haftaya:) teşekkür ederim aminŞuan gitsende gözükür. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hiç bilmiyorum canım aynı bizim betada ve bizim durumda olan biri yarın doktora gidicek ondan ögrenir yazarım sanaBöyle tarihlerimiz aynı olsa bile haftalarımızın farklı çıkma ihtimali var mı acaba?
ahah çok iyi olur vallaHiç bilmiyorum canım aynı bizim betada ve bizim durumda olan biri yarın doktora gidicek ondan ögrenir yazarım sana
Okey canımahah çok iyi olur vallabilgi alan buraya gelsin
Öğrenebildin miiHiç bilmiyorum canım aynı bizim betada ve bizim durumda olan biri yarın doktora gidicek ondan ögrenir yazarım sana
Yok canım daha gitmemişÖğrenebildin mii
Hm tamamYok canım daha gitmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?