• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç kere

KALB!M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
204
0
96
Edirne
evet hanımlar sizze bir soru hayatta insna kaç kere aşık olur benim fikrim sadece bir kere insan aşık olur bir kere aşk kapıyı çalar evet sizlerde cevaplayın aşkı birden fazla tadan varmı acaba

Şu ana kadar sadece bir kez aşık oldum ama umarım son olmaz. Son olan kişi umarım eşim olur. :asigim:

dönüp bakınca geriye...beş özel adam olmuş hayatımda...ama hep kırık dökük,kimi platonik...hiç yüzüm gülmedi aşkta...seveni sevemedim,sevdiğim beni sevmedi,ikimiz sevince engeller çıktı,bazen mekanı,bazen zamanı tutturamadım...ama hala umudum var...aşksız olamıyorum...aşık olmak istiyorum yine,yeni,yeniden...

hak etmeyenden alır hak edene veririm valla.

aşk benim değil mi 10 defa da aşık olurum:16:

eskiden hoşlandığım her insana aşık olduğumu sanıyordum:9: şimdi evliyim ve geçmişe dönüp baktığımda gerçekten aşıkmışım diyebilceğim kimse olmamış...ama birden çok kişiye aşık olunabilir bence tabi benim gibi aşk konusunda şanssız biri değilse:1:

Bence bir kişiye aşık olunabilir hayatımızda birçok özel insan girer ama o biri çok farklıdır diye düşünüyorum bunuda zamanla anlayabiliriz.

Bir çok defa aşık olabilirsin ama birinin yeri hep ayrı kalırrr,onu bulunca kaybetmemek gerek..

Ilk askim, 13 yasindaydim, cok baskaydi :37: 16- 17 yasina kadar unutamadim desem yalan soylemis olmam. En uzun ve en acili sevdigim oydu :D Resmen icim yaniyordu, nefesim kesiliyordu, vay canina be kucuk yasta neler yasamisim :emir_bebek: o kisiylede hic cikmadik bile, belirtmeden gecmeyim..

18 yasinda ilk sevgilim oldu. Hoslandim ama hic asik olmadim
Sonrasinda cok hoslandigim birileri oldu. En sonda iste 5 ay once ayrildigim sevgilimle beraberdim. Onu hala cok seviyorum ama yinede ilk askimdaki gibi buyuk bisey degil bunu biliyorum :D

Insan bi kere koru korune tutuluyor galiba, sonrasinda biraz daha temkinli oluyoruz gibi. simdi bu ilk askimla, eski sevgilimi yanyana koysalar kesinlikle eski sevgilimi tercih edderdim, ona deliler gibi asik olmamis olsam bile.. buyuk ihtimalle ilerde bi baska adama icim isindigi zamanda onun icin ayni seyleri soyleyecegim.

Asik olmak zevkli ama aci ceviri.. Birini seversin, kavusamazsin ask olur demisler.. ask tek tarafli aci verici. Karsilikli olan, huzur, sevgi dolu bi beraberlik en guzeli :16: ve insallah o sevgi de hepimizi bulurrr :16::16::16:

ben bır defa aşık olunur dıyenlerden değilim, aşkın yaşı yoktur dıyenlerdenım...
ben 3 kez aşık oldum sırılsıklam...
ilk ıkısını unutamam sandım acı cektım ama zamanı gelınce karsına bırı cıkıyor ve unutabılıyorsun ve o eskı aşık oldugun herhangı bırı oluyor.
son sevgılıme de aşıgım Allah korusun bır gun ayrılırsak çok acı cekerım uzun bır sure toparlanamam bılıyorum ama asla unutamam dıyemem cunku bılıyorum kı unutuluyor tekrar asık olunabılıyor,bilmıyorum belkı de aşkı sevıyorum ve uslanmıyorum.Birde canı yandı mı bırdaha tövbe dıyen cok kazık yıyıp katılasmıs ınsanlar var oyle olmakta kotudur herhalde kımbılır belkı bırgun bende oyle olurum .. hayat..

Sayısı kişiye bağlı olarak değişir.
5 de olur, 10 da olur...

1 kez aşık olunur gibi bir lafa ben de inanmıyorum.
Defalarca aşık olunabilir.

Bende insan hayatında 1 kez aşık olur diyenlerdenim.Sevgilimle ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız :nazar: Bence aşık olduğu ve aşık olduğunu sandığı kişiler olur insanın ömrü boyunca.Gerçek aşkını bulduğunda anlar ki diğerleri boşmuş, hoşlantıdan ibaretmiş :)

Hayatımda bir kez aşık oldum. Hemde ilk kez ve son olduğunada eminim cünku ben sevgilimi ömrümün yettiği kadar sevicem.

Back
X