- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi survivor118
merhaba arkadaşlar ilk 3 ay ve toplamda kaç kilo aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiz gebelikte daha cok kilo alimi normalmaşallah ne kadar az almışsınız.benim ikiz gebelik ve kanamam olduğu için istirahatteyim.sanırım hareketsizlikten 1 kilo aldım![]()
merhaba arkadaşlar ilk 3 ay ve toplamda kaç kilo aldınız?
Ilk 3 ay sürekli kilo verdim şu an 20. Hafta hala almadım ama vermiyorumda artık sabit kalmaya başladımerhaba arkadaşlar ilk 3 ay ve toplamda kaç kilo aldınız?
9 kilo vermek nedir kuzucum ya aşşırı kıskandım alsan da çok etkilemeyecek seni ne güzelBen 4 bucuk aylik hamileyim ve 9 kilo vermistim suanda sanirim 1kilo aldim
Ahh sormaa Kuzum 2 gün hastanede yattim ben asiri zor günler gecirdim ne yiyebildim ne icebildim serumla ayaktaydim cok Sükür simdi daha iyiyim ama haplarimi aliyorum sabah aksam Allahim yasatmasin bidaha gercekten tam 9 kilo verdim gii doktor bebise bakalim dedi baktik tosuncuk kilo almis benim depodan yemis hep9 kilo vermek nedir kuzucum ya aşşırı kıskandım alsan da çok etkilemeyecek seni ne güzel![]()