kac kilo aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi cc969
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cc969

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
155
60
48
25
kızlar selam , 17 haftalık hamileyim 73 kilo ile başladım 73 kilo ile devam ediyorum hiç kilo almadım sizce bu normal mi ? karnım da çıktı mı çıkmadı mı zaten yüksek kiloda başladığım için anlayamıyorum kendi göbeğim mi bebeğim mi diye 😂 yani sizce bu durum anormal mi ve kızım bana kendini hiç hissettirmedi ilk günden beri kusma bulantı sancı kasılma vs. hiçbir şey hissetmiyorum ultrasonda görmesek inanmıcaz artık 😂 siz kaçıncı haftada kaç kilo aldınız ?

kızlar selam , 17 haftalık hamileyim 73 kilo ile başladım 73 kilo ile devam ediyorum hiç kilo almadım sizce bu normal mi ? karnım da çıktı mı çıkmadı mı zaten yüksek kiloda başladığım için anlayamıyorum kendi göbeğim mi bebeğim mi diye 😂 yani sizce bu durum anormal mi ve kızım bana kendini hiç hissettirmedi ilk günden beri kusma bulantı sancı kasılma vs. hiçbir şey hissetmiyorum ultrasonda görmesek inanmıcaz artık 😂 siz kaçıncı haftada kaç kilo aldınız ?
Şuan çok normal. Ben 31.haftaya kadar korudum ama artık koruyamıyorum haliyle bebekte hızla kilo aldığı için. 65le başladım şuan 67yim

Şuan çok normal. Ben 31.haftaya kadar korudum ama artık koruyamıyorum haliyle bebekte hızla kilo aldığı için. 65le başladım şuan 67yim
maşallah sağlıkla kucağınıza alın 🙏 ben de umarım koruyabilirim yuksek basladıgım icin cok almak istemiyorum 🤗

Hamile kaldığım da 73 kiloyla başladım sonra çok kilo verdim kusma bulanti dan dolayı şu an32 ye girmek üzereyim daha yeni kendi kiloma gelebildim merak etme gayet normal bazı insanlar çok alir bazıları almaz bazıları da sonradan alır bünyeden bünyeye değişiyor

Ya bişey dicem bu nasıl oluyor hiç kilo almadan? Bebeğin kilosu, amniyon sıvı plasenta , bunlar zaten başlı başına ağırlığı olan şeyler. O zaman siz kilo mu veriyorsunuz bu süreçte

Back
X