kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
merhaba arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum ama 5-6 kilo fazlam var gibi geliyor siz kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

merhaba arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum ama 5-6 kilo fazlam var gibi geliyor siz kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

Boyum 165,hamile kaldığımda 66 kiloydum,9-10 kilo fazlam vardı yani.Şu anda 13. haftadayım yarım kilo kadar aldım.Bu normal iştah devam ederse de toplam 12-13 kilo alıp bitiririm sanıyorum ama belli olmaz tabii şimdiden.

Ben 61 kilo ile gebeliğe başladım daha kilo almadım erken almak için boyumda 1.76 allah gönlünüze göre versin boyunuz kilonuz kaç bu arada merak ettim

merhaba benim boyum 170 hamileliğe 50 kg ile başladım şu an 31. haftamdayım ve 70 kiloyum o kadar zorlanıyorum ki anlatamam daha da kilo alıcak gbi görünüyorum..

ben mide bulantıları yüzünden altı kilo verdim arkadaşlar ya....1 hafta da hastanede kaldım serum falan...bana mısın demedi...sanki kilo kaybı devam ediyor.korkuyorum bebişe zararı olacak diye ((

slmm bende 53 kilo ile hamile kaldım boyum 1.65 doğuma iki hafta gibi bi süre kaldı inş.. geçen hafta 71 kiloydum bu hafta daha cesaret edemedim tartılmaya :d şimdilik 18 kilo almışım yirmiyle tamamlasam ii die düşünüorum ama bakalım.. aman yawrular ii olsunda kilo sorun deil herkese hayırlı kolay doğumlar diliorum..

21+5 günlük hamileyim boyum 1.55 ve 50 kilo ile hamile kaldım ala şuan 57.5 kiloyum kızlar yaaa yani 5 ayda 7 kilo aldım günlük öğünlerim hariç özel bir şey yemiyorum sadece süt ve yoğurt yiyorum arada oda kalsiyum için ne olacak benim bu halimmm Allahım inşallah 30 kilo alanlardan olmam boyumda kısa zaten top gibi yuvarlanır giderim artıkk... Benim durumumda olan varsa lütfen paylaşsın da en azından yanlız olmadığımı bileyimmm.LÜTFENNN......

70 kilo ile hamile kaldım 67 ye kadar düştüm ilk aylarda. 32+6 günlük erken doğum yaptım. Doğuma giderken 81 kiloydum. Hastanede erken doğum olduğu için 25 lt ye yakın serum yedim.Sezeryanla doğum yaptım. Eve geldiğimde hala vücudum çok şişti hiç doğum yapmamış gibiydim. Tartıya bi çıktım 82 kiloyum ilk haftalarda 77 ye düştüm. Oğlum şuan 2 aylık 74 kiloyum 64 kiloya düşsem yeter benim için ama diyet yapamıyorum emzirdiğim için Sezeryandan sonra kilolar zor gidiyormuş. Bir de emzirirken çok fazla acıkıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…