kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

43 kg ile hamile kalsim. Boyum 161 cm. Simdilik 1kg aldim ama henuz yeniyim gebelikte. Cok sukur bulanti yok simdilik ama insallah hepimiz normal seviyede alabikiriz kiloyu

Ben kiloluydum ve öyle hamile kaldım. Boyun 178cm, kilom 83'tü. Şu an 8. haftanın içindeyiz, 1 aşağı 1 yukarı oynuyorum, 84 şimdilik. İnşallah çok kilo almadan sağlıkla atlatırız :)

Boy 1.72 63 kiloyla hamile kaldim 4.5 aylik hamileyim 56 kiloyum.1kiloyuda yeni aldim.mide bulantisi maf etti beni ama gecti simdi

bende boyum 173 50 kiloyla hamile haldım 4,5 aylık hamileyim 55 kilo oldum şimdiden ama çok dikkat ediyorum kalan 4,5 ayda 5 kilo alsam ohh yeter bana toplamda 10 kilo almış olurum vermesi de kolay olur

60 kiloyla hamile kaldım boyum 163 9+1 günlüğüz şuanda kilom 56

1.53 boyum 54 ile hamile kaldım şuan 55.2 yim. 15+0 hafta ile başladım haftaya.

bende 59 kilo ile başladım suanda 23+4 haftalıgız 64 kilo olduk insallah cok fazla almayız:))

Bende 172 boyundayım 66 ile başladım şuanda 15+1 haftadayım ve 69 kilo olmuşum.. 12 kilodan fazla almak istemiyorum, umarım becerebilirim..

176 boyum 68,5 kilo ile hamile kaldım. 15. hafta içindeyim şuan 65,5 kiloyum. İnşallah bebeğim sağlıklı olması şartı ile çok kilo almadan ikimizin sağlığı ile atlatırız bu süreci

boyum 1.68 hamileliğe 62 ile başladım şimdi 66.5 oldu .biraz hızlı gidiyorum :) bundan sonra ayda 1.5 kilo almalısın dedi doktorum ..

Boyum 1.70 65 kilo ile hamile kaldım şuan 12. Haftaya kadar 1 kilo aldom bakalım devamı nasıl gidicek :)

Boyum 1.65 kizima 60la hamile kaldim 68 ile doguma girdim sonra kizim uc aylikken 65 kiloyla ogluma hamile kaldim suan 16 haftaligim hala 65 kiloyum daha kilo almadim ..

boy 158 kilo 50 idi bir zamanlar 20. haftada olmama rağmen 60 a dayandım.ben napcam intihar mı etsem napsam

Ben almadjm hic tam tersi kusmaktan kilo verdim 18. haftadayim hala istahim yok zorla yiyorum

boy 158 kilo 50 idi bir zamanlar 20. haftada olmama rağmen 60 a dayandım.ben napcam intihar mı etsem napsam
canım Allah korusun intihar ne demek, bundan sonra daha dikkatli olursun, bebeğin sağlıklı olsun yeterki, benim bir sürü arkadaşım var 18-20 kg almışlar gebeliklerinde ama şimdi incecikler, biraz iradeli olursun doğumdan sonra yavaş yavaş gider kilolar merak etme.
benim boy 172, 67 kilo ile hamile kaldım çok şükür, 1,5 kilo aldım, benimde hedefim ilk 3 ay kilo almamaktı, son zamanlarda hamurişi falan fazla yedim, normal doğum yapmak istiyorum kısmetse o yüzden çok kilo almamalıyım, hedefim 10-12 kilo ile bitirmek.
ben tüp bebekle 8 sene sonra kavuştum, önceliğimiz bebeğimiz sağlığı, kilodan dolayı mutsuz olmayalım bence yaşadığımız mucizenin tadını çıkaralım şükredelim

kızlarrr,,, benimde 1.68 boyum, 58 kilo ile hamile kaldım bu sabah 56,5 'tum. Bulantı çok kusmuyorum ama bulantıdan hiç iştah yok yemek görmek istemiyorum. Meleğim için zorluyorum kendimi süt, yoğurt , meyve falan yemeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…