- Konu Sahibi ozzllemm999
-
bende 170 boy 85 kilo ile hamile kaldım daha yeniyim doguma kadar kaç olurum bilemem :)
Hiç öyle düşünme canım benim de boyum 170 cm kilom 85 ile hamile kaldım. 81.5 a kadar dustum. Sonra 90 lari gördüm ama o sıra 5 aylikta gebelik şekeri olduğunu öğrendim ve diyet yapmak zorunda olduğum iiçin çok kilo almadım. Doğuma 91.5 ile girdim. Çıktığım da 85.5 idim.... şimdi ise 87 emzirme döneminde çok alıyorum ben o yüzden düzenli ve dengeli beslenmeye başladım. 92.5 den 87 ye düştüm.
Bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisi hallediyor. Tabiki tatlı ve hamur işini abartma ki rahat edersin gebeliginde
164 boyum 63 ile hamile kaldım 5 aylık hamileyim 5 kilo aldım bile ilk hamilelikte 64 ile hamile kalıp 74 kilo ile doğuma gitmiştim 10 kilo almıştım sonra rahatlıkla verdim
o senin hamileliğinin nasıl geçeceğiyle alakalı bence bulantılı geçerse daha az alırsın yani 15 kilo alanda var 30 kilo alandakimse net bişe yazamazmerhaba arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum ama 5-6 kilo fazlam var gibi geliyor siz kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?