ben 74 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım.
doğumdan 1 hafta sonra 72ye düşmüştüm.
aonra süt olsun diye diye pekmezd helvaydı tatlı şeylerdi derken 78e çıktım..
şimdi rejimdeyim sütüm de yok diye.3 haftada 7 kilom gitti.
sana tavsiyem asla ama asla bebeği erteleme..
herşeyden daha farklı evlat sevgisi..
ilerde denersin olmaz çok dokunur sana bu ertelediğin süreler..söyleyeyim..
ogluma 54 kilo ile hamile kalip, 70 ile doguma gitmistim. iki ay sonra 52 kiloya dusmustum.
simdi 60 kilo ile kaldim ve su an 68 kiloyum. Allah saglik verirse sonuna kadar ne olurum bilmiyorum zira isik hiziyla kilo aliyorum. ama hic umrumda degil. yeterki yavrumu saglicakla kucagima alayim.opuyorumnanaktan
allah gönlüne göre versin canım a.s.
56 ıle hamıle kaldım.suan 65 olmusum normal görunuyo sımdılık ama sonunda ne olur bilmem:1rolleyes:
56 kilo ile hamile kaldım
33+2 hatfalığım şuanda 64,5 ile 65 arası gidip geliyorum
56 ile hamile kaldım 86 kilo idim doğuma girdiğimde yani 30 kilo aldım benneyaptımki
eve geldiğimde 78 kiloydum şuan doğum yapalı 8 ay oldu 58 kiloyumalkisalkisalkis
Ne göbek ne basen hiçbişey kalmadı sezaryenle doğum yaptım bu arada
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaahhhhhhh
kariyerdi, iş di, kiloydu, bilmem neydi derken zaman akııııppp gider sonra bebek için kendini hazır hissedersin ama bir bakarsın bebek senin için hazır değildir. sonra uğraş dur; klomen, ovitrelle, muayeneler, iğneler, rahim filmi, acılar, ağrılar, yok o tahlil yok bu tahlil ................. sonra anlarsınki hayat hiç de senin planladığın gibi gitmezmiş, sonra hamile bayanlara bakıp bakıp iç geçirmeler, kimseye söylemeden bebek mağazaları gezmeler, bebek düşündüğünü bilenlerin sürekli soruları ve senden önce regl günlerini takip etmeleri ...... falan filan
listeyi uzatmak mümkün canımkaydirigubbakcemile3
içini kararttıysam özür dilerim ama herşey planladığın gibi gitmezki canım, ben ve eşimde hiç problem yok bizimki açıklanamayan infertilite ama hala bebek yok şu anda aşılama tedavisindeyim Allah nasip ederse 1 hafta sonra müjdeli haber alırım, canım benden sana tüm bunları yaşamış biri olarak dost tavsiyesi hayatında hiç bir şeyi ertelemelmaz:
herişin bir kolaylığı vardır, minik yavrunu kucağına aldığın zaman dünya ve kilolar inan vız gelirzemuszemus
Allah gönlüne göre versin canıma.s.
canım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...dualarım seninle tatlım...dilerim 1 hafta sonra mutlu haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?