Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

ben 74 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım.
doğumdan 1 hafta sonra 72ye düşmüştüm.
aonra süt olsun diye diye pekmezd helvaydı tatlı şeylerdi derken 78e çıktım..
şimdi rejimdeyim sütüm de yok diye.3 haftada 7 kilom gitti.
sana tavsiyem asla ama asla bebeği erteleme..
herşeyden daha farklı evlat sevgisi..
ilerde denersin olmaz çok dokunur sana bu ertelediğin süreler..söyleyeyim..

canım söylediklerinde çok haklısın evladım yok ama allah eksikliğinide vermesin.allah olmayanlarada versin inşallah...
ben şuan 70 kiloyum ve su içsem bile yarar ...sen az almışsın mesela kiloyu bende bilsem az alacağımı ah ah ...yorumun için teşekkür ederim canım benim

ben 65 kg ile hamile kaldım 6 haftalık hamıleyım 2,5 3 kılo aldımm doguma kadar nasıl olcagım bılmıyorummmmm hele hele sonra nasıl verecegım bılmıyorummm

ogluma 54 kilo ile hamile kalip, 70 ile doguma gitmistim. iki ay sonra 52 kiloya dusmustum.

simdi 60 kilo ile kaldim ve su an 68 kiloyum. Allah saglik verirse sonuna kadar ne olurum bilmiyorum zira isik hiziyla kilo aliyorum. ama hic umrumda degil. yeterki yavrumu saglicakla kucagima alayim.opuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin canım a.s.

56 ıle hamıle kaldım.suan 65 olmusum normal görunuyo sımdılık ama sonunda ne olur bilmem:1rolleyes:

56 ıle hamıle kaldım.suan 65 olmusum normal görunuyo sımdılık ama sonunda ne olur bilmem:1rolleyes:

öncelikle sağ salim bebeğini kucağına alırsın inş canım
valla bu topikte yazılanları okudkça kormuyprum kilolardan herkes zayıflıyo

56 kilo ile hamile kaldım
33+2 hatfalığım şuanda 64,5 ile 65 arası gidip geliyorum

56 ile hamile kaldım 86 kilo idim doğuma girdiğimde yani 30 kilo aldım benneyaptımki
eve geldiğimde 78 kiloydum şuan doğum yapalı 8 ay oldu 58 kiloyumalkisalkisalkis
Ne göbek ne basen hiçbişey kalmadı sezaryenle doğum yaptım bu arada

bu arada boyumda 1.71 emzirmek süper kilo verdiriyor kızlar
aman emziriyorum yersemde veremem demeyin fıstık gibide gidiyor
bende çok yerim ama emzirmekten kaynaklı tamamen bence
sütüm azaldığından beri kilo vermemde yavaşladı emmesi azaldığından sanırım

valla arkadaşım maşallahın var...keşke bende senin gibi olabilsem ama zor gibi çünkü su içsem yarıyo :çok üzgünüm:

gebeliğimde toplam 13 kilo aldımmm
hepsini verdimm.eski kiloma tekrar kavuştum.:lepi:

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaahhhhhhh
kariyerdi, iş di, kiloydu, bilmem neydi derken zaman akııııppp gider sonra bebek için kendini hazır hissedersin ama bir bakarsın bebek senin için hazır değildir. sonra uğraş dur; klomen, ovitrelle, muayeneler, iğneler, rahim filmi, acılar, ağrılar, yok o tahlil yok bu tahlil ................. sonra anlarsınki hayat hiç de senin planladığın gibi gitmezmiş, sonra hamile bayanlara bakıp bakıp iç geçirmeler, kimseye söylemeden bebek mağazaları gezmeler, bebek düşündüğünü bilenlerin sürekli soruları ve senden önce regl günlerini takip etmeleri ...... falan filan
listeyi uzatmak mümkün canımkaydirigubbakcemile3
içini kararttıysam özür dilerim ama herşey planladığın gibi gitmezki canım, ben ve eşimde hiç problem yok bizimki açıklanamayan infertilite ama hala bebek yok şu anda aşılama tedavisindeyim Allah nasip ederse 1 hafta sonra müjdeli haber alırım, canım benden sana tüm bunları yaşamış biri olarak dost tavsiyesi hayatında hiç bir şeyi erteleme lmaz:
herişin bir kolaylığı vardır, minik yavrunu kucağına aldığın zaman dünya ve kilolar inan vız gelirzemuszemus
Allah gönlüne göre versin canıma.s.

78kiloyla hamile kaldim
toplam 12kilo aldim
90kiloyla doguma gitdim
kizim 3bucuk yasinda gide gide 5kilom gitti
85kiloyum suan
ama yine sükür saagligim sihatim iyi cok sükür
cünkü ben hastanede dogum sonrasi gecirdigim ameliyatdan dolayi 130küsür kiloya cikmisdim sükür onlar gitti

bence kilo icin bebegi erteleme
ya insan normalindede kilo alabiliyor bunun bebekle felan alaasi yok bünye meselesi
ben 68 kiloyla hamile kaldim
84 kilo ile dogum yaptim
oglum 2600 gr dogdu benden hic kilo gitmedi
sonra emziremedim daha dogrusu gücsüz oldugu icin emmedi
aman sunu ye süt olsun söyle böyle derken
simdiki kilomu söylemek dahi istemiyorum
cok aktif bir insanim ama kilo veremiyorum
ha hamile kalmadan öncede 30 kilo ermistim
ama calsiyordum simdi ise calismiyorum sporda yapsam eremiyorum
bakalim hakimizda hayirlisi
ama yinede 2 bebegi istiyorum ama malesef olmuyor

canım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...dualarım seninle tatlım...dilerim 1 hafta sonra mutlu haberi alırsın

kizlar bende 62 ile hamile kaldim ilk 4 ay hic kilo almadim ve su an 71 kilo olmus durumdayim..27. haftada 71 kiloyum yani 9 kilo almisim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…