Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş hepinizin bebeklerini
şu diyetini banada söylesene cnm ya özelden de msj attım sana

52 kiloyla hamile kaldım 6 haftalık hamileyim şuan
inş çok fazla almam çünkü çok zor kilo veren bi bünyem var
inş cnm kilolarını verebilirsin

umarım tatlım

31. haftadayım 8 kilo aldım. 28 den sonra çok hızlı alınıyor gerçekten. o yüzden erken dönemde ne kadar az alınırsa o kadar iyi olur bence.

ilk hamileligimde 20 kilo aldım.dogumla 8 kilo gitti.12 kiloyuda kızım 8 aylıktı sekiz ayda 12 kiloyu verdim hiçbirşey kalmamıştı.
ikinci kez hamileyim 31.haftamdayım şuan 5,5 kilo aldım bakalım bu nasıl olacak...

65le hamile kaldım şimdi 35 haftalık hamileyim ve 15kilo aldım:)inş vereceğim doğumdan sonra:))))AMıNNNNNNN

56 ile başladım...
28. haftanın içindeyim...
Şu an 63 kiloyum...
7 kilo aldım yani...
Hedefim 11 kilo ile bitirmek...
inşallah başarabilirim...

42 ile hamile kaldım 26 kilo aldım 68 ile doğum yaptım şimdi 52 kiloyum

ne guzel bazı anneler cok az kılo almıslar yada alanlarda en kısa zamanda vermıs kılolarını...
ben hamılelıkte alınan kıloların, emzırırken alınan kılolara gore daha hızlı verıldıgını duymustum.ne kadar dogru bılmıyorum. yanı logusalık donemınde kılo almak daha tehlıkelıymıs, gerı verılmıyormus. duydunuz mu bunu acaba?

56 ile başladım
67 ile doguma girdim.toplam 11 kilo aldım
kızım 20günlük şimdi.61 kilodayım....5 kilo kaldı umarım oda yavaş yavaş gider..

14.haftalik hamileyim daha hic kilo almadim cunki dikkat ediyorumm yeterli kadar besleniyorumm ve yuruyus yapiyorum..cukulata vs hic yemiyorumm insallah cok kilo almam 10 kilodan fazlasini almak istemiyorum

Son düzenleme:
62 ile hamile kaldim 38 e yeni girdim ve 76 kiloyum..yani 13 kilo..dogumdan sonrada insallah yazarim tabi baya bi kilo vermis olarak umarim...durduramiyorum kendimi ben abur cubur cok canim istiyo bende yiyorum napim

ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 13 haftayim ve 4 kilo aldm cok hizli almaya basladim galiba.. insallah bundan sonra fazla almam. havalar isininca cok yuruyus falan yapacam insallah. simdi soguk die hic bi yere cikmyom

kızlar bende 8. haftanın ıcındeyım 42,5 la hamıleydım,bulantılardan dolayı bırsey yıyemıyorum sabah peynır ekmek (1 dılım) ogle aksam yagsız kasarlı tost,aralarda kıvı ayva ve muz yıyorum son 4-5 gundur yurumeye de basladım yavas tempoda 35dk falan ona ragmen 500-600 gr tartıda fazla gozukuyor neden acaba ,sımdıden boyle gıdersem sonunu dusunemıyorum mıllet ılk 3 ayda almak bır yana kılo verır ustune nasıl oluyor pekı bu durum acaba,adet gunlerınde vucut aynı sekılde devam mı edıyor cunku zaman olarak adet olma tarıhım hamıle olmasaydım ,hanı vucut olacakmıs gıbı aynı tepkıler verırımıs dogru mudur artık oyle dusunuyorum boyle olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…