Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

68 kiloyla hamile kaldım 92 kiloyla doğuma gittim. geldiğimde 88 falandım..şimdide 76 kiloyum..emzirmeyi yeni bıraktık bende rejime başladım tabi.

Ben de bebek istiyorum hem de çok ama senin gibi kilolarım yüzünden hamile kalmayı erteliyorum, şu an diyetisyen kontrolünde diyetteyim yavaş yavaş veriyorum.

Benim kaygım aslında eyvah iyce kilo alırsam ne hale gelirimden çok, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek adına kilo vermeye çalışmak zira hamilelikte kilo hem anne hem de bebek için zararlı. Kendimi geçtim bebeğime bu zorlukları yaşatmamam lazım.

Tabi ki yolum uzun, 1,5 yıldır evliyim 62 kilo ile evlendim 80 kiloya çıktım şu ana kadar 3 kilo verip 77'ye düştüm. Hedefim 60'a düşüp o şekilde hamile kalmak.

En önemlisi allah gönlümüze göre versin inşallah.

58 kg ile hamile kaldım kızlar 1.78 boyum 17+2 günlük hamileyim daha yeni 1 kg aldım ... şimdilik kilo alımı yavaş gidio gibi ama bakalım doğuma kadar kaç olucak sağlıklı olsun bebişlerde veririz kiloları a.s.

59 la hamile kaldım 68 le doğum yaptım bebeğim 4.5 aylık 61 kiloyum şuan ama göğüsler şiş olduğu için haliyle karnımda daha inmedi o yüzden ço daha kilolu görünüorum

59 la hamile kaldım 68 le doğum yaptım bebeğim 4.5 aylık 61 kiloyum şuan ama göğüsler şiş olduğu için haliyle karnımda daha inmedi o yüzden ço daha kilolu görünüorum
ne kadar zamanda vücut eski haline dönüyo, ben anlamıyorum misal pınar altuğ da doğurdu 2 ay sonra sıfır göbekle dolaşıyodu etrafta nasıl oluyo bu yahıuuuu

ne kadar zamanda vücut eski haline dönüyo, ben anlamıyorum misal pınar altuğ da doğurdu 2 ay sonra sıfır göbekle dolaşıyodu etrafta nasıl oluyo bu yahıuuuu

ya bende onlara anlam veremiyorum
mesela geçen gün gazetede çağla şikeli bikilini çekmişler ve bikini küçük geliyo diyolar.
ve kadın 6 aylık hamile...ve inanın kızlar benim ondan çok göbeğim var
ayrıca onda sadece göbek var..
inanın imreniyorum onlara
acaba bebek olsa nolur?
olmadan böyleyim
:a015:

51 kilo ile hamile kaldım.şu an 66 kiloyum ve 34 hafta 2 günlük hamileyim.ya bebek geliyor kiloyu düşünemem.oğluma bakabilmek için sağlıklı olmam lazım.ha 5 kilo fazla ha eksik hiç fark etmez.

51 kilo ile hamile kaldım.şu an 66 kiloyum ve 34 hafta 2 günlük hamileyim.ya bebek geliyor kiloyu düşünemem.oğluma bakabilmek için sağlıklı olmam lazım.ha 5 kilo fazla ha eksik hiç fark etmez.

e tabi 51 kilo ile hamile kalırsan böyle konuşursun...bende 51 kilo ile kalsam böyle derdim inan...ki zaten sen 20 kilo alsan şuan benim kiloma gelceksin e dolayısıyla böle konuşursun tabi...ve diyosunki bebek geliyor kiloyu düşünemem oğluma bakabilmek için sağlıklı olmam lazım yaw arkadaşım,doktora ben bebek için gittim ve bana 3 ay folicasit iç dedi ve bu 3 ay içinde zayıflayabildiğin kadar zayıfla tabi sağlıklı bi şekilde zayıfla dedi! ve bu kilo ile gelirsen seni obezite grubuma sokacam dedi...yani kiloluda hamile kalmak sağlık problemi yapabiliyorrrrrrrrrrrr...sevgilerle

ben de 51 ile hamile kaldım şu an 24. haftadayım ve 6 kilo aldım
sanırım hızlı gittim son aylarda daha çok kilo alınıyormuş tatlı ve şeker
mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyorum beyaz ekmeği kestim
bakalım doğuma kadar ne olacak... meraktayım....
herkese hayırlı doğumlar dilerim.....

52 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyumm bunalıma girddimm umarım veririmmmmmmmmmm:umursamaz::umursamaz:

59 kiloyla hamile kaldım
72 ile bitirdim .
doğumda 9 kilom gitmişti
şuan 63 kiloyum .2 ay oldu doğum yapalı çkilolar gitsede göbek hemen gitmiyor

50 kilo ile hamile kaldım 75 kıloyla doğuma girdim
:) anlayacağınız abarttım doğumda 6 kılo gıttı şimdi 54 kiloyum ve ikinci için uğraşıyorum hadı bakalım
5 kılo ilkinden kaldı 5 de sonra kalsa yandık valla
:)

Kızıma hamile kaldığımda 62 kiloydum, boyum 165. 41.haftanın ortalarında normal doğum yaptığım sırada 92 kiloydum. Kızım 3710gr doğdu ben 30 kilo aldım. Üzerinden 2.5 sene geçti ve ben şuan yine 62 kiloyum. Kilo almak kadar vermekte kolay. Kararlı olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.:sm_cool:

İlk çocuğumda 48 kilo ile hamile kalıp, 60 kilo ile doğum yaptım.
Doğum sonrası 8 ayda tekrar 54 oldum.
İkinci gebeliğimde ise 60 ile gebe kalıp 61 kilo ile doğum yaptım.
İlk 5 ayımda 7 kilo verip, daha sonra 8 kilo almıştım.
Toplamda sadece 1 kilo farketti bu yüzden.
Ama ikinci gebeliğimde aldığım kiloları bir türlü tam olarak atamadım.
Şimdi kızım 7 yaşında ve ben hala 62 kiloyum......

kıss ben daha yeni hamileyim ama evlendikten sonra 67kilodan 72ye çıkmıştım ve aynı senin gibi su içsem yarıyo ben kilo veremem diyordum bir rejim yaptım sadece ekmek ve hamurdan kesip şimdi 61kiloyla hamile kaldım canım daha 6+haftalık bakalım nasıl olacak ama rahatım ben bir kere gördüm ya kilo verebildiğimi şimdi alsamda yine veririm korkma azim tek gerekli olan o sen bebeğini erteleme boş yere tatlım inş hemen hamilelik haberini alırız hadi hayırlısı canım

52 kiloyla hamile kaldım 6 haftalık hamileyim şuan
inş çok fazla almam çünkü çok zor kilo veren bi bünyem var

66 kilo ile hamile kaldım, boyum da 1.77.
Şimdi 19 haftalık hamileyim 69 oldum, umarım çok almadan bitiririm,çok alırsam geri veremem diye korkuyorum.
Ama canımın istediğini de yiyorum, allahtan tatlı şeyleri pek istemiyor canım, umarım böyle gider hamileliğim boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…