Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

gercekten hayat senin planladıgın gibi gitmiyor
evlendiğimde 63 kiloydum simdi bundan 20 kilo fazlayım
63 kıloyken bi sene geçsin bu arada 55 falan olup hamıle kalayım diyordum
sankı hersey benım elimdeeeeee
vajınısmus oldum oyle zaman gectı
sımdı 9 aydır bebek olsun istiyoruz fakat yok belkıde kılomdan dolayı bılmıyorum
hala kılo vermeye calısıyorum ama nafıleeee
artık sinirlerim cok bozukkk

konuyu acan arkadaş sen naptın merak ediyorum

47 kilo ile hamile kaldım. 34. haftadayım şuan ve kilom 61.400...moralim çok bozuk.kendimi hiç beğenmiyorum bu aralar....Bu kilolar gidermi....ben tekrar 34beden olurmuyum....Bu aralar çok hızlı ve fazla kilo alıyorum ya....

kızlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhaba. Benim 3. ayım bende 46 kiloyla hamile kaldım ve birden kilo aldım 3. ayım ve 52 kilo oldum şimdiden ayda1.5 2 kilo alıyorum bu durumda. Kendimi çok kötü hissediyorum her yerde ilk 3 ayda kilo fazla alınmaz diyor ama benimkisi nasıl oldu anlamıyorum normalinde kilo alamayan bir insandım şimdi durduramıyorum ilk hamileliğimde ilk 3 ayda kilo bile vermiştim bunda tam tersi oluyor ve beni korkutuyor.çok fazlamı alıyorum sizce benim gibi ilk 3 ayda çok kilo alan varmı doktor ne demiş merak ediyorum.

kızlar kızımda 51 ile hamile kaldım 38.haftada doğum yaptım 81 kg ile tam 30 kg aldım 6 ay sonra 50 edduştum yani 31 kg verdim

kılolar dert ama gerçekten takmayın.hele kı yaşınız gense.ben 30 yaşında 21 kg alarak doğum yaptım.75 ıle.1 yıl sonra hepsini verdım ve tekrar 54 kg.oldum.şimdi 2.ye hamıleyım 14.haftam 1,5 kg aldım.bu sefer ddaha temkınlı davranmaya çalışıyorum.

bende sen gibiyim birde 6 kilo aldım öyle çok da yemiyorum ama alıyorum anlamadım gitti
şimdiden korkmaya başladım kilolarımdan napıcağımı bilmiyorum

slm kızlar bende 69.300 ile hamile kaldım 15. haftamdayım 71.200 oldum sanırım şimdilik iyi gidiyor düzenli spor yapıyorum ama abur cuburları bırakamadım bi türlü onu nasıl kesicem bilmiyorummmm

bende 1.64 boya 65 kiloyla hamile kaldım şimdi 75 kiloyum daa da ne kadar alırım bilmiorum inş verebilirim doğumdan sonra 55.e fn düşmek istiorum ama

ideal kilom 60tır. ben 56.6 ile hamile kaldım. 6 haftalıkken böbrek enfeksiyonu geçirdim. bir kilo da öyle verdim.4 aydan sonra hızlı kilo almaya başladım. son ay durdu. ve ben 20 kilo almıştım. 76.6 dım en son tartıldığımda. doğumdan sonra 8 ay geçti ben şimdi 62.5 kiloyum. ideal kiloya yakın olduğum için veremiyorum. öyle işte. bu arada sezeryan doğum yaptım. ve sezeryan doğumdan karın bölgesinde kalan kilolar bende olmadı.

54,5 la hamile kaldım, 69 doğuma girdim, doğumdan bir hafta sonra 58 oldum bir daha asla veremedim, şu an 2,5 aylığız, sütüm azaldı, kaç kere tatlıyı kestim, her seferinde doktor sütüm azalıyor diye yasak koydu, hedefim 50, ama ek gıdalara geçene kadar daha bir şey yapamıcam, hala korse kullanıyorum sezeryan göbegimde var, malesef o kadar özene yaglanmaya karşı çatlaklarımda, ama her şeye ragmen evladınızın mis kokusu ne kilo sıkıntısı ne sarkmış gögüs derdi ne de çatlak belasını aklınzda bırakıyor, yeterki bebişleriniz sizinle olsun, her şeyin üstesinden gelinir diye umutluyum:)

slm kızlar bende 25.haftamı bitirdim ama 11,5 kilo alarak ( doktorum dün çok kızdı resmen aşaladı desem yeridir..moralim çok bozuk 4 aydır günde 2 tane kan hapı içiyorum pekmez üzüm kan yapsın diye yiyorum ama kanım düşük kilom obez oldu..boyum 174 68 le hamile kaldım şuan 79,5 oldum çok fazla değilmi??2 aydır kepek ekmeği sebze yemekleri arada kaçamak yaparak besleniyorum ama hareket sıfır olunca sürekli alıyorum..bügünden itibaren daha sıkı rejime girdim bebeğim için faydalı şeyleri yicem unlu yağlı herşeyi dahada yasakladım kendime..son 3 ayda ne kadar kilo alınıyo bilen varmı??

arkadaşım bende 176 boy 65 kilo ile hamile kaldım. sana üzüldüm çünkü asıl kilo 27.haftadan sonra alınıyor. çoooook dikkat et. ben ilk 6 ay 6 kilo almıştım, son 3 ay 6 kilo daha aldım,haftaya pazra doğuruyorum inşallah ve 77 kiloyum şu an. ben inanılmaz dikkat ediyorum. tatlı,reçel, bal, çikolata, kek,börek ,çörek ,makarna, kızratma, ekmek,pilav hatta içinde pirinç var diye dolma bile yemediğim halde,kola vs hiç içmeidğim halde hergün 1 saat yürüyerek 12 kilo aldım. bu kadar dikkatli beslenmeme rağmen bebeğimde zayıf değil, 3600 idi son kontrolde. sana naçizane tavsiyem pekmez vs asla yeme, ilacın yüksletemediği dmeiri pekmezin yüksletmesi için günde 1 bardak pekmez içmen laızmki o da gereksiz kilo yapar. benim dr bana günde 1 tatlı kaşığı pekmez bile yemeyeceksin dedi.içtiğin haplar yeterli dedi, kna hapı elevit kalsiyum ve magnezyum günde 4 hap içiyorum. sana önerim gebelik şekeir çıkanların diyet listesine uy, ben ona uydum .googlda ara bulurusn.

54le hamile kaldim.. 38. haftada ogluma dogum yaptim sezeryanla hemde...doguma 85ile gittim asiri cok kilo aldim..boyum da 1.65 bu arada...istedigimi yedim hamileyken...su an ise oglum 20 aylik vede ben onu 10 ay emzirdigim icin ilk aylar diyet yapamadim..ama sonra 10.aydan sonra hem diyet hemde spor la verdim kilolarimi..fazlasini da verdim hatta..su an oglum 20 aylik vede ben 48 kiloyum vede 34 bedenim...eskisinden de zayif vede fitim..fizigim de cok güzel

Ben 55kilo hamile kaldm 90 kilo doguma girdim ve çıktığımda 80 dim ve şimdi 75 im inSallah eski kiloma donerim tek dileğim bu suanda

slm cnm allah yardımcın olsun doğuma yaklaşmışsın, hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerim..sen çok sıkı bir hamilelik geçirmişsin nasıl bu kadar iradeli oldun resmen benim aldığım kiloyla doğum yapıcaksın :))) bende iradeliyimdir ama bazen yiyodum özellikle akşamları eşimleyken kaçamak yapıyodum çekirdek mısır yiyoduk ama öyle aman aman börekler hamurlar yemedim kızartma hiç yok... walla kim ne derse desin bana kan haplarıyla eleviti verdikten sonra iştahım açıldı ama benim problemim yürüyüşü sadece haftasonları eşimle dışarı çıkmakla yapıyodum haftaiçi hep evdeyim çalışıyo olsam oda hareket olurdu benim için..o diyet listelerini gördüm işin komik tarafı benim listemdekilerden dahada fazla yenilecek şey var.bilmiyorum ya napıcam hergün koşu bandında 1 saat yürüsem zararı olurmu?? bana sağlıkocağındaki hemşire her defasında bebeğin çok aşada ayakta kalma yorma kendini diyo açıkcası bebeğim için korkuyorum yani arada kaldım çok fena....

65 hamile kaldım, 78,5 doğuma gittim, sezaryan oldum. 10. gün 68 oldum bol bol yediğim halde. yaza inerim 65 inşallah, diyet yapmıyorum sütüm azalmasın diye bol bol yiyorum.

62yle hamile kaldım,68le doğuma gittim daha kilo veremeden tekrar hamile kaldım ve 76.600le 2. doğumuma gittim,doğumdan sonra 5 ay boyunca süt olsun diye ye iç yeiç 80 oldum ve kızım 5 aylıkken başladığım sağlıklı beslenmeyle 20kilom gitti 11 ayda,ve şuan 60 kiloyum,çokta mutluyum,bebişlerim yanıma kar kaldı diyorum ne diyim,gitsin pis hain kilolaar,takmayın nasılsa gidiyo,yeterki yavrularımız sağlıklı olsun diğimi ama

Son düzenleme:
62 kiloyla hamile kaldim suan 37 haftalik hamileyim 78 kilo oldum dogumdan sonra kac kilo veririm bilmiyorum

valla canım benm otomatikmen 1 hafta içerisinde 10 kilo gidiyor kesin ama ondan sonra aldığın kilolar da vermekte zorlanıyorsun benim gibi ben de 67 ile kaldım 84 kiloyla doğum yaptım şimdi bebişim 3.5 aylık ben 74 kiloyum veremiyorum diyette yapamıyorum ( sütüm kesilir die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…