kızlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize merhaba. Benim 3. ayım bende 46 kiloyla hamile kaldım ve birden kilo aldım 3. ayım ve 52 kilo oldum şimdiden ayda1.5 2 kilo alıyorum bu durumda. Kendimi çok kötü hissediyorum her yerde ilk 3 ayda kilo fazla alınmaz diyor ama benimkisi nasıl oldu anlamıyorum normalinde kilo alamayan bir insandım şimdi durduramıyorum ilk hamileliğimde ilk 3 ayda kilo bile vermiştim bunda tam tersi oluyor ve beni korkutuyor.çok fazlamı alıyorum sizce benim gibi ilk 3 ayda çok kilo alan varmı doktor ne demiş merak ediyorum.
slm kızlar bende 25.haftamı bitirdim ama 11,5 kilo alarak( doktorum dün çok kızdı resmen aşaladı desem yeridir..moralim çok bozuk 4 aydır günde 2 tane kan hapı içiyorum pekmez üzüm kan yapsın diye yiyorum ama kanım düşük kilom obez oldu..boyum 174 68 le hamile kaldım şuan 79,5 oldum çok fazla değilmi??2 aydır kepek ekmeği sebze yemekleri arada kaçamak yaparak besleniyorum ama hareket sıfır olunca sürekli alıyorum..bügünden itibaren daha sıkı rejime girdim bebeğim için faydalı şeyleri yicem unlu yağlı herşeyi dahada yasakladım kendime..son 3 ayda ne kadar kilo alınıyo bilen varmı??
ideal kilom 60tır. ben 56.6 ile hamile kaldım. 6 haftalıkken böbrek enfeksiyonu geçirdim. bir kilo da öyle verdim.4 aydan sonra hızlı kilo almaya başladım. son ay durdu. ve ben 20 kilo almıştım. 76.6 dım en son tartıldığımda. doğumdan sonra 8 ay geçti ben şimdi 62.5 kiloyum. ideal kiloya yakın olduğum için veremiyorum. öyle işte. bu arada sezeryan doğum yaptım. ve sezeryan doğumdan karın bölgesinde kalan kilolar bende olmadı.
arkadaşım bende 176 boy 65 kilo ile hamile kaldım. sana üzüldüm çünkü asıl kilo 27.haftadan sonra alınıyor. çoooook dikkat et. ben ilk 6 ay 6 kilo almıştım, son 3 ay 6 kilo daha aldım,haftaya pazra doğuruyorum inşallah ve 77 kiloyum şu an. ben inanılmaz dikkat ediyorum. tatlı,reçel, bal, çikolata, kek,börek ,çörek ,makarna, kızratma, ekmek,pilav hatta içinde pirinç var diye dolma bile yemediğim halde,kola vs hiç içmeidğim halde hergün 1 saat yürüyerek 12 kilo aldım. bu kadar dikkatli beslenmeme rağmen bebeğimde zayıf değil, 3600 idi son kontrolde. sana naçizane tavsiyem pekmez vs asla yeme, ilacın yüksletemediği dmeiri pekmezin yüksletmesi için günde 1 bardak pekmez içmen laızmki o da gereksiz kilo yapar. benim dr bana günde 1 tatlı kaşığı pekmez bile yemeyeceksin dedi.içtiğin haplar yeterli dedi, kna hapı elevit kalsiyum ve magnezyum günde 4 hap içiyorum. sana önerim gebelik şekeir çıkanların diyet listesine uy, ben ona uydum .googlda ara bulurusn.
62 kiloyla hamile kaldim suan 37 haftalik hamileyim 78 kilo oldum dogumdan sonra kac kilo veririm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?