Kaç kilo ile hamile kaldınız?kaç kilo aldınız?doğumdan sonra kaçı gitti?

herkese slmlar,
bu ikinci hamileliğim. ilk hamileliğimde çok şanssızlıklar yaşadım. 50 kilo ile hamile kalmıştım ancak gebelik sekeri denen bi illet yüzünden tam 103 kilo doğuma gittim. tüm gebeliğim boyunca inanılır gibi değil ama 53 kilo almıştım. zaten bi 50 kilomda vardı ettimi sana 103akannehir
doğumda yanlız 8 kilosu gitmişti ve ben 95 kilo idim. ilk günler bebek sevinci ile pekte farkında olmadım durumun ciddidyetinin. çünkü 5 yıl beklemiştim oğlumu. ama bigün uyanmanın vakti gelmişti. bindiğim belediye otobüsünün koltuğunun kolunu kırınca sığmamaktan :çok üzgünüm: diyete basladım. oğlum 4 aylıktı ve emziriyordum. aç kalmadan düzünli beslenerek ve en önemlisi her sabah hiç üşenmeden 1 saat spor yaparak evde kendi cabalarımla 1 yılda tam 43 kilo verdim. 7 yıldırdırda 54 kiloyumdum. ama şimdi bir meleğim daha var yolda. rabbim bir kez daha anneliği tattıracak bana. 11. haftalık henüz şimdiden 1.5 kilo aldım bile ama hiiççççç umurumda değil veririm ben azimliğim çünkü. bebeği hasta doğan anneleri düşününce kiloymuş basenmiş dert değil diyorum hep. umarım hepiniz sağlıkla alın meleklerinizi kucağınıza:1rolleyes:

45le hamile kaldım.12haftalık hamileyim. şuan 47.5kiloyum. hızlı gidiorum biliorum ama elimde deil:S

65 ile hamile kaldım, ilk 3-4 aylık dönemde bulantılan 3 kilo verdim.Hamileliğimi 75 ile tamamladım. Hastane dönüşü tartıldım 69 kiloydum. Bebeğim çok ağlıyordu ve uyumuyordu, süt olsun diye yiyip içip 74'e kadar çıktım. :1shok: Şimdi 69 kiloyum.Hiç diyet yapmadım ama kesinlikle eve bir tartı alınmanızı ve beslenmenizi kontrol etmenizi öneririm,işin içine ağlayan bir bebek girince doymadığını düşünüp süt olsun diye çok yiyebiliyor insan,yani ipin uçu çok çabuk kaçıyor .a.s

48 kg ile hamile kaldım
63 kg la doğuma girdim ..
2 ay sonra yine eski kiloma geri döndüm...
5 yıl oldu hala 48 im.. ama kilo almak istiyorum..

annem evlendiğinde 75 kiloda 160 boyundaymış.abime hamil kalınca bir 12 kiloda öyle almış düşünün o boyda nasıl şişman oldugunu.abim 6 aylık oldugunda annem 57 kiloya düşmüş hep anlatır bebek zaten insanı uyutmayınca yerinde durmayınca bide emzirince kilomu kalır diğe.o yüzden pek sorun etmiyorum doğumda ortalama 6-7 kilo zaten gidiyor ondan sonra lahusalık emzirme uykusuzluk derken gider kilolalar.sağlıklı şeyler yiyerek sağlıklı fazla kiloları almak önemli bebeklerimiz beslensinde kilolar gider be hanımlar...hele bebek gezmeye başlayınca bizde bbol bol hareket etmiş oluruz

emzirme zaten saatlerce yürümek kadar yaktırıyor anneye kalorileri:CüvCüvlumunekankayizsmile

21 kilo aldım hamileleğim boyunca doğum yapalı 2 ay oldu 16 sını verdim geriye kaldı 5 :) bi kaç aya oda gider heralde:)

67 ile başladım şuan 30. haftamdayım 75 kiloyum... ama herkes çok şiştiğimi söylüyor.. halbuki ödem falan da oluşmadı üstelik 3 aylıkken aldığım pantolanu giyiyorum daha... üffff insanlar moralimi bozuyor.. umarım 12 kiloyu geçmem :gitme:

Hamil kaldığımda 55 doğuma giderken 71 kiloydum eve döndüğümde 7 kilo gitmişti 3 kiloda sonradan gitti daha da gitmesin böyle iyi.

Hamileliğe 57 kg ile başlayıp 70 kg ile doğuma gittim. Mecburi sezeryan oldu son anda. Eve geldiğimde 58,5 kg olmuştum. süt olsun diye yedim içtim 60 kg ya çıktım şimdi de 57-58 kg arası gidip geliyorum. kızım 14.ayın içinde.

boyum 1.74 64 le hamile kaldım,82 ile doğuma gittim 18 kilo aldım tam
doğumdan sonra eve gelince 5 kilom gitmişti sadece..çabalarım ve emzirmeyle 64 oldum 4 ay sonra yine

şimdi yine 64 le hamile kaldım 22 haftalığım kendi tartımda 3kilo almış görünüyorum.aşırı iştahım açıldı,kendimi tutmakta çok zoruma gidiyor ama bu seferde 18 almak istemiyoruuuuuuum..en fazla 12 olsun allhım nolurrr

bende 1,58 boyundayım ve 58 ile hamile kaldım şuan 25 haftalığım ve 7 kilo aldım son üç ayda 6-7 kiloya razıyım valla inşallah daha fazla almam ...

ben 51,5 la hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim 3,5 kilo aldım. diyetisyenim sakınca görmüyor ama ben çok endişeliyim. boyum 1.74. ya bu kıloları veremezsem.:S şu anda sadece göbeğim çıktı.

mrb arkadaşlar bende 55 kg ile hamile kaldm şimdi 22. haftadayız ve benim kilom 63 burdaki yorumlar okuyunca azcık da olsa moralım yerine geldi ...
Çok fazla abarttığımı sanmıyorum ekmek çok kullanmam abur cuburumda yok ama düzenlı olarak her hafta 800gr kadar alıyorum endişeliyim ama görünürde çok kilom olmadığı için (sadece göbeğim büyüyor) ve burdaki yorumlarıda okuyunca biraz ferahladm ... dikkat etmeye devam edicem... inş 68 i geçmem dogum sonuna dek ama bı gidişatla 75 i bile deviririm...:43]
herkesin samımı paylasımları ıcın tesekkurler insan yalnız olmadıgını hissediyor ve deneyimleri okuyunca yürekleniyor :))))
herkese iyi günler...

Selam, 53 kilo ile hamile kalip 67 kilo ile dogum yaptim. 14 kilo aldim, dogumdan 1 hafta sonra 9 kilom gitmisti, geriye 5 kilom kaldi fazladan.

ilk hamileliğimde 68 kilo civarında hamile kaldım 75 di en son tatıldığımda tam net bilmiyorum doğumdan 15 gün sonra tartıldım 68 kilomdaydım

ikinci hamileliğimde not aldım unutmayayım diye
71 kilo ile hamile kaldım 1.5 aylık hamileyken kilom 69 düşmüş
3. ayımda ise evde 68 hastanede 67 kilo çıkmışım
5. ayımda kendimi toparladım 71 kilo oldum
doğumdan 1 ay öncesini yazmışım 76.3 kiloymuşum yani toplam 5.300 gr
son ayda ne kadardım bilmiyorum :82:
ama doğumdan sonra yine bana kilo kalmadı
ben hamileliklerimin ilk 3 ayında kilo kaybediyorum doğum sonrasında da kilomun altına düşüyorum sütüm azaldığı için yiyorum sonuç kiloa alıyorum ama süt artışı yok çok yazdım gene

68 kiloyum hamile kalmayı çok istiyorum ama korkumdan deneme bile yapamıyorum.. bu kilo ile gebe kalıpta yusyuvarlak olmaktan çok korkuyorum kızlar..

tum sayfalari okudum kizlar,umarim bende verebilirim.
58 kilo ile hamile kaldim,34+5 11 kilo aldim.Kacla tamamlarim,hastaneden cikinca kac kilo olurum bilmiyorum ama yazarim ins.

benden sonra yazan olmamis
boyum 170, 58 ile hamile kaldim.70 ile doguma gittim.
Eve geldigimde 66 kiloydum.
Dogum yapali 13gun oldu su anda 62 kiloyum.
4 kilom kaldi,insallah onlarda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…