Kaç kilo ile hamile kaldınız ?

Benimde perşembe kontrol bizde 7+0 Olacağız teyzesi. Benim ikiz ihtimali var persembeyi sabirsizlikla bekliyorum
Bhcg değerlerim çok yüksek diye ben de ikiz olabilir mi diye düşündüm başta. 4+6'da 3219 çıkmıştı. 5+1'de keseyi gördüm tekti. Bu perşembe daha detaylı görebileceğiz artık.

kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.

74-75 ile gebe kaldım... 18-19. haftaya kadar 24 saat mide bulantısı yüzünden 8 kilo verdim... Sonra doğuma kadar 9-10 kilo aldım sadece.. Doğum yaptığım gün de hepsi gitmişti..

Beslenme planınız var mı?
benim beslenme planım yok hatta o kadar dikkatsiz beslendim ki yumurta ve süte alışamıyorum ialçlarımı hep tam alıyorum omega demir magnezyum. onun dışında zaten iştahlıyım o iştahın üstüne çıkmadım. her gün bir maden suyu içiyorum. ama sanırım tam dengeli ve sağlıklı beslensem hiç kilo almayacaktım belkide. ama ekmek yemezdim yine yemiyorum bi de benim kilomun çoğu sebebi abur cuburdu yine yiyorum ama cips falan almıyor midem. beebk içinde her sabah bi kaşık pekmez içiyorum ona kilo olsun diye

Bende 60 ile hamile kaldım 6+0 dayım kilo almadım bakalım
ne kadar alıcaz:KK66:

Bhcg değerlerim çok yüksek diye ben de ikiz olabilir mi diye düşündüm başta. 4+6'da 3219 çıkmıştı. 5+1'de keseyi gördüm tekti. Bu perşembe daha detaylı görebileceğiz artık.

Merhaba canım dr a gittin mi bugün hersey yolunda mj

Merhaba arkadaşlar bende 85 ile hamile kaldım ilk 3 ayda mide bulantısı yaşadım 12 kilo vererek 73 e düştüm şimdi 80 kiloyum 7 kilo aldim

ilk 3 ay almamak en güzel dikkat etmene gerek yok ama normal yediğin miktarın çok üstüne çıkmazsan almazsın
evet dikkat ediyorum ben hep dikkat ederdim zaten
doktorum kiloya çok takıntılı 4 aydan sonra kilo almıycaz demi dedi bana:KK17:

evet dikkat ediyorum ben hep dikkat ederdim zaten
doktorum kiloya çok takıntılı 4 aydan sonra kilo almıycaz demi dedi bana:KK17:
4. aydan sonra eli mahkum kilo alıcaksın zaten bebek almaya başlıyor. hatta bebek zayıf giderse panik yapıyosun yemeye başlıyosun önemli olan sağlıklı bebekler kucağa almak

4. aydan sonra eli mahkum kilo alıcaksın zaten bebek almaya başlıyor. hatta bebek zayıf giderse panik yapıyosun yemeye başlıyosun önemli olan sağlıklı bebekler kucağa almak
aynen canım ya bende dedim içimde bi sürü kadın 30 kilo almış hastaları
takılıyor bana :KK17:
dikkatli olucam bebeğimi iyi besliycem
bulantılarım başlamadı nasıl bilmiyorum
6 haftalık 15 inde kalp atışını duymaya gidicem:anneadayı::KK46:

Ben de 15. Haftadayım 62 ile hamile kaldım şu an 63 ilk 3 ay +1 ile bitti bakalımm son 3 aydan korkuyorum

Benim pek iştahım kalmadı hamilelikteki gibi aşırı tatlı yiyoyordum emzirmek gerçekten zayıflatıyormuş tek yaptığım ekmeği çok küçük parçalarla yiyerek daha az yemeye çalışmak

Benim pek iştahım kalmadı hamilelikteki gibi aşırı tatlı yiyoyordum emzirmek gerçekten zayıflatıyormuş tek yaptığım ekmeği çok küçük parçalarla yiyerek daha az yemeye çalışmak
çok iştahlimıydınız o halde çok az almışsınız hamilelikte
benimde tatlıyla aram yok ama kilo almadım bakalım 6+2 deyim

Back
X