- 8 Ağustos 2009
- 31
- 22
- 88
- 39
- Konu Sahibi derinBzkrt
İlk 3 ay hiç almadım bulantılarım vardı ama sonraki 6 ay için iyi aldım doktor fazla aldığımı söyledi hiç karnım doymuyordu benim tatlı yemeye 8. Ayda başladım ekmek reçel yiye yiye aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 kilo falan var arada çok değil aslındaİlk 3 ay hiç almadım bulantılarım vardı ama sonraki 6 ay için iyi aldım doktor fazla aldığımı söyledi hiç karnım doymuyordu benim tatlı yemeye 8. Ayda başladım ekmek reçel yiye yiye aldım
benim şans ım var o zaman 7 haftalık olduk nerdeyse daha kilo almadımAyda 1.5 kilo almak gerekiyormuş ben 3 kilo alarak gidiyordum canım o yüzden
Biraz protein ağırlıklı beslen hem kilo almazsın hemde zayıflarsınArkadaşlar bende 70 kiloyum boyum 1.64 öle çok kilolu durmuyorum kemiklerim iri sanırım ama yine de kilo fazlam var hamile değilim ama 1.5 senedir istiyoruz. Heran olabilir diye spora gidemiyorum. İştahımda yerinde zayıflayamıyorum. Bi hamile kalırsam 100 kiloyla doğuma giderim herhaldehem çok istiyorum hemde kilodan korkuyorum bebeğe ara verip spora gitmekde işime gelmiyor zaten olmuyo bide vakit kaybetmim diye. Hamile olursam doğumdan sonra hepsini bir arada veririm artık. Sizlerede Allah hayırlı doğumlar nasip etsin kucağınıza alın bebeklerinizi hayırlısıyla
Yemekte makarna ya da pilav olduğunda dayanamıyorum çocukluğumdan beriBiraz protein ağırlıklı beslen hem kilo almazsın hemde zayıflarsın
yapmama gibi bi şansın var hamur işi türevi şeyler yapma sağlığından önemli değil o kiloyla hmile kalırsan hiç kilo almaman lazım çünkü alırsanda 100 kiloyu görürsünYemekte makarna ya da pilav olduğunda dayanamıyorum çocukluğumdan berispor yapabilsem daha iyi olur da hamilelik şüphesiyle gidemiyorum malesef
![]()
evt haklısın ama iş yerimde de yemekler ev yemeği ve çık güzel oluyor evde yapmasam iş yerinde kesin oluyor. Ama bunlar bahane değil tabiki önemli olan irade. 50 kiloda olsam 30 kilo da almam herhalde inşallah tabiyapmama gibi bi şansın var hamur işi türevi şeyler yapma sağlığından önemli değil o kiloyla hmile kalırsan hiç kilo almaman lazım çünkü alırsanda 100 kiloyu görürsün
kilonun 12 si doğum ve sonnrası verirsin ama gerisini veremessin
onun için dikkatli beslenmelisin
Canm ben 55 kiloyla hamile kaldim 84 kiloydum doğuma girdiğimde 4 aydan sona ve bide son aylarima dogru cok aldimkaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.
iradene sahip olmalısın cnmevt haklısın ama iş yerimde de yemekler ev yemeği ve çık güzel oluyor evde yapmasam iş yerinde kesin oluyor. Ama bunlar bahane değil tabiki önemli olan irade. 50 kiloda olsam 30 kilo da almam herhalde inşallah tabi
geçmiş olsun canım kan ilacı almandaki sebep neydi acaba68 le hamile kaldim 100 dogum yaptim masallah baga valla ama son uc ayim kan serumlariyla gecti
Katılıyorum ne kadar verebilirsem kardır bu durumda bakalım artık hayırlısı bebekte olduğu yok dairadene sahip olmalısın cnm
normal doğum ve sağlık için şart şekerin çıkabilir daha bi sürü şey
sağlık için ve bebek için
allahın izni ile olur inşaaallahKatılıyorum ne kadar verebilirsem kardır bu durumda bakalım artık hayırlısı bebekte olduğu yok da![]()
Saol cnm kanim normalde yok zaten dogum dan sonra yaptirdum 6.3 normalde 7 sinir hamileyken bebek olunca daha cok dustu kan ilaclari yediklerim etki etmedi drm bu kanla masada kalirsin ne normal ne sezeryan yapamayiz demisti son uc ay haftada bir serum veriliyodu ole duzendi biraz onlarda kilo yapti tabi 100 dogurdum ama oglum ve ben saglikli bi sekilde dogumum oldu herseye degergeçmiş olsun canım kan ilacı almandaki sebep neydi acaba
allah bağışlasın canım geçmiş olsunSaol cnm kanim normalde yok zaten dogum dan sonra yaptirdum 6.3 normalde 7 sinir hamileyken bebek olunca daha cok dustu kan ilaclari yediklerim etki etmedi drm bu kanla masada kalirsin ne normal ne sezeryan yapamayiz demisti son uc ay haftada bir serum veriliyodu ole duzendi biraz onlarda kilo yapti tabi 100 dogurdum ama oglum ve ben saglikli bi sekilde dogumum oldu herseye deger