Kaç senelik arkadaşla küsmek

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar eski konum bu ;

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-senelik-yakin-arkadasimla-sacma-sapan-bir-neden-yuzunden-kavga-ettik-sizce-kim-hakli.790372/

Hala konuşmuyoruz 2 ay oldu. Yani ben haksız görmüyorum kendimi zaten eskiden kavga ettiğimiz zaman da ben atardım mesaj ama bu sefer asla! Benim derdim küs olmamız değil kimseyle küs kalamamam. Yani içimde bir huzursuzluk oluyor içim rahat etmiyor anlatabildim mi? Numaramı falan değiştirdim zaten 10 gün falan oldu whatsapp hesabımı silmiştim yeni hesabımla mesaj atmadım yani istese de atamaz benim atmam lazım gerçi faceten falan atabilir.
Neyse yani 5-6 senelik arkadaşlığı silmek bu kadar mı kolay ya bir insan haksız olduğu halde nasıl böyle davranır anlamıyorum

Demek ki gerçek arkadaşınız değilmiş...
O kadar yıllık arkadaşla konuşurken,sohbet ederken ne bileyim böyle yapılmaz...Benim 12 senelik arkadaşlarım var,biz neler diyoruz birbirimize..

Eski konunu okudum. Agda meselesinde bende o yüzden yaptircak sandim valla. Kendi diyince sorun yok, baskasi deyince benden nasil beklersin demesi komik olmus. Küsmek, görüsmek istemeyene bahane bol. Ben olsam yazmazdim ama icin rahat degilse faceden yazabilirsin.

Arkadaşın biraz gelgit akıllıymış. Kendiyle çelişkiye düşmüş. Sonuçta sen onun tercihine laf bile etmemişsin. Üstelik bi şaka yapmışsın, nesine alındıysa. Çok rahatsız olduysa, ben vazgeçtim bidaha bu konuyu açmayalım diyebilirdi. Boşver sen mesaj atma, isterse faceden ekliymiş, atar o. Arkadaşlar arasında şaka adabı olmaz ki. Ki sende gayet normal bi şaka yapmışsın, ben olsam bende yapardım. Kendi isterse mesaj atar sana, sen de barışma bence hemen.

Boşverr böyle basit bir konuda seni kaybetmeyi göze alan kişi zaten dost olamaz .. Srn hayatına bak gerçek dostluklar kurman dileğiyle

X