• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

Sorulması bana anormal gelmiyor, ben de karşımdaki insanın geçmişini bilmek isterim. Bu yargılamak ya da sorgulamak için değil. Sadece gerçekten merak ettim kaç ilişkisi oldu uzun süreli vs . Geçmişte sevgilin olması da saklanacak bir şey değil ki onun da olmuştur. Ha erkeklerin büyük kısmı bu konuda dürüst olmayı hak etmiyor da eğer bu kafa yapısında bir insan ise yol yakınken dön bence. Sonrasında kafasında kurup kurup sana hayatı zehir edebilir.
Ya bence de sorulabilir daha doğrusu konuşulabilmeli böyle şeyler rahatça. Benim 30 küsür senelik evli annem babam daha hala geyiğini döndürür bunların misal. Ama böyle bir konuşmada bir taraf kendini tedirgin hissediyosa orada bi uyuşmazlığın olduğu kesin yani ve büyük problemlere yol açabilir bu uyuşmazlık.

Aaa yok mide genişliği, yok ayran filan demişler. 😂
Cok kişi tanimak, flort, sevgili deneyimlerinin olmasi bence oldukça avantajli bir durum.
1 de 1 dogru adami bulan ve mutlu olan çok azdir. Kimisi de yeterince erkek tanimadigi için elindekini iyisi sanar ya da "herkesin kocasi boyledir" diyip katlanir. 🙄

Hayatina farkli farkli insanlar alip deneme yanilma yapinca ne isteyip ne istemedigini insan daha iyi anliyor. Biten her ilişki başarisizlik yada kotu karakter, ayran gonulluluk anlamina gelmez bunu anlamak lazim once.

Bir cok kisiye gore genç yaşta evlilik yaptim ama bir suru flort ve sevgili deneyimim olmadan ayni yaşta ilk karsima cikanla evlenseydim pişman olurdum kesin ve net. İnsan karpuz degil oturdugu yerde olgunlaşmiyorsun, deneyimmmm...

Çetelesini tutup napıcakmış 3 tane kişi için sana bu muameleyi layık gören ama senin vazgeçemediğin yüce şahsiyet, muhteşem pipi? TC'lerini , ev adreslerini falan da verip gün gün naptığınızı da anlat , terk edebilir her şey mahvolabilir tabi Allah korusun böyle adamla evlenme fırsatı kaçabilir :kusmuk: :işsiz:

Muhteşem pipi deyisinize çok güldüm :D

Nişanlım ne sordu ne de merak etti..
Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Nişanlım asla ne merak etti.Ne de sordu 🙂
Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Nişanlım kesinlikle ne merak etti ne de sordu❤️🙂

Bana sormaz. Sevmez bu konuları. Kendi de konuşmaz. Zaten ondan öncesi de onu ilgilendirmez. Sorsaydı da söylerdim.çekincek bişey yok .insan ilk bulduğuyla evlenmiyor her zaman..

Benim geçmişim hayatımdaki insani ilgilendirmez o yoktu sonuçta. Hayatımdaki insanin geçmişi de beni ilgilendirmez ben yoktum hayatinda.
Benimle olduğu zaman beni ilgilendirir.
nişanlınin bunu sormasi ilerde sana zorluk çıkaracak bir insan olduğunu gösteriyor maalesef 🤷🏼‍♀️ geçmişe takilan önünü göremez

Bir evlilikte bireylerin ergen gibi davranip evliliği bir ego savaşına,bir evciliğe cevirmemesi icin daha önce flörtlesme kesinlikle şart.Insan ergence tripleri lisede flörtlesip yapacak,karşı cinse eş olmadan önce arkadas olmayi ögrenecek.çogu iliskideki problemler bunları yasamasi gereken yaşta yasamayip kisilerin direkt kendilerini evlilik kurumu icinde bulmasindan ve neye nasil tepki verecegini bilmemesinden kaynaklanıyor.kısaca sağlıklı iliskiler,evlilikler icin insanin daha önce iliskiler yasayip (cinsel beraberligi kastetmiyorum) olgunasması gerek.o yuzden bunu sayı olarak hesaplamaya gerek yok ki, ciftlerin senin kac tane oldu vs gibi bunu bir yarış haline getirmesi cok sacma.

Sorulması bana anormal gelmiyor, ben de karşımdaki insanın geçmişini bilmek isterim. Bu yargılamak ya da sorgulamak için değil. Sadece gerçekten merak ettim kaç ilişkisi oldu uzun süreli vs . Geçmişte sevgilin olması da saklanacak bir şey değil ki onun da olmuştur. Ha erkeklerin büyük kısmı bu konuda dürüst olmayı hak etmiyor da eğer bu kafa yapısında bir insan ise yol yakınken dön bence. Sonrasında kafasında kurup kurup sana hayatı zehir edebilir.
Sorulabilir tabii ama konu sahibesi panikledim, 3 desem belki de her şeyi mahvederdim diyor, belki nişanlısı sorgu meleği gibi sordu, belki adamın bu konuda çok keskin sınırları var, evlenince ısıtıp ısıtıp kavga meselesi yapmak için soruyor.
Yoksa çoğu kişinin evlenmeden önce başka flörtleri olmuştur, bu ayıplanacak bir şey değil, sohbet esnasında geçmişten bahsederken konuşmak da sorun değil ama işte soranın niyeti önemli.

Back
X