Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

Bence sayının önemi var ya. Çok sevgilisi olmuş olan birini sorunlu olarak görebilirim adam bana 30derse uyumsuz biri gibi gelebilir gözüme. Ya da uzun ilişkilerde tutunup tutunamayacağı meraklandırırdı beni
+1
Burada geyiğini yaptım ama geçmişe ben de önem veririm. Bekaret bakirlik vs değil sorun. Hem kadının hem erkeğin çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmesi acaba güven vermiyor mu, ilişkiye saygı duymuyor mu, insan mı kullanıyor vs düşündürür bana. Bir kadının bunları yapmasını tasvip etmesem de ilgilenmem çünkü bi kadınla evleneceğimi sanmıyorum. Romantik ilişkim olmayacaksa erkeğinkiyle de ilgilenmem banane sonuçta milletten, ama bir adam bana geliyorsa bal gibi de sorgularım geçmişini beğenmeyen gelmesin. Kaç kişiyle çıktın diye sorup skor tahtasına yazmam ama ilişkileri niye bitmiş, önüne gelene yürümüş mü yoksa düzgün ilişkileri kendine yakıştıran biri mi bunlar hk içim rahat olsun isterim. Veya atıyorum 35 yaşında biri hayatımda kimse olmadı diyosa onu da sorgularım kafamda, ya yalan konuşuyor ya güvensiz ya sosyal becerileri zayıf, gay bile olabilir.

Eski eşimde benzer bir durum yaşamış ve kandırılmıştım bu konuda, evliliği bitirme sebeplerimden biri olmuştu (yok gay değildi öyle bişey değil:olamaz:).

+1
Burada geyiğini yaptım ama geçmişe ben de önem veririm. Bekaret bakirlik vs değil sorun. Hem kadının hem erkeğin çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmesi acaba güven vermiyor mu, ilişkiye saygı duymuyor mu, insan mı kullanıyor vs düşündürür bana. Bir kadının bunları yapmasını tasvip etmesem de ilgilenmem çünkü bi kadınla evleneceğimi sanmıyorum. Romantik ilişkim olmayacaksa erkeğinkiyle de ilgilenmem banane sonuçta milletten, ama bir adam bana geliyorsa bal gibi de sorgularım geçmişini beğenmeyen gelmesin. Kaç kişiyle çıktın diye sorup skor tahtasına yazmam ama ilişkileri niye bitmiş, önüne gelene yürümüş mü yoksa düzgün ilişkileri kendine yakıştıran biri mi bunlar hk içim rahat olsun isterim. Veya atıyorum 35 yaşında biri hayatımda kimse olmadı diyosa onu da sorgularım kafamda, ya yalan konuşuyor ya güvensiz ya sosyal becerileri zayıf, gay bile olabilir.

Eski eşimde benzer bir durum yaşamış ve kandırılmıştım bu konuda, evliliği bitirme sebeplerimden biri olmuştu (yok gay değildi öyle bişey değil:olamaz:).
Aynen çok fazla olması gibi hiç olmaması da problem 30 ve üzeri için. Eski eşinizi neden terkettiniz merak ettim ama. Sanırım yalan söylemesi yeterli ben de bırakırdım.

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Hayatıma giren ilk adamla evlendiğim için sadece benim açımdan merak konusu oldu böyle şeyler. Hiç sormadım bende
Bilmek bana bir şey katmayacaktı çünkü ama az çok tahmin edebiliyorum listenin uzun olduğunu :confused::confused::confused::confused::confused:

Kocamın bana bu soruyu hiç sormadığını 7 yıl sonra tam da şuan sizin konuyu okuyunca farkettim..
Dur ben ona sorayım :KK62:

Eşim hiç sormadı eskilere dair bir şey.
Ben de ona sormadım.

Ben kaç kişi olduğunu bilmiyorum saymadım.
Sorsaydi 100 falan derdim sanırım.

Eşimden önce bir nişan attım
Bırakın kaç tane sevgilim olduğunu nişanı bile sormadı
Benden öncesi beni ilgilendirmez demişti.
Sorsaydı da aynı cevabı alırdı.

İnsan gerçekten merak ediyor yani her önüne gelen insanla birlikte olan biriyle ne kadar güvenli bir ilişki yaşanabilir ki? Çok detay olmasa da ne problemler ile bittiğini bilmek iyi gelebilir.

6 yıldır tanıyoruz eşimle birbirimizi.
1 kez eski defterleri sormadık birbirimize.
Ben bunu bilmeyi anlamsız buluyorum, sormadım.
O bana sorsaydı da cevabım şu olurdu "bir önemi var mı?"

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Sayı vermedim 1 taneden bahsettim daha sormaz bence sen de sorma öyle şeylerin konusunu açma açılırsa da değiştir konuyu veya konu sana dönmesin onun üzerinden konusun

Eskileri karıştırmayalım lütfen diyip kendisini uyarın. Sanki kaç sevgiliniz olduğunu öğrendikten sonra ona göre hareket edecekmiş gibi.

Herkes 3er 5er bulmuş arkadaş kendimi acayip hissettim 🙈

Üniversitedeyken 1 ama gezme tozma ciddi değil, 25 yaşımda1 bu kadar. Son 5 yıldır da sevgilim yok

Neden bu kadar abartılı tepkiler verildiğini anlamadım. Suç mu geçmişte insanın sevgililerinin olması? Asla söylemem asla soramaz vs şeklinde tepki koyarak başta kendiniz yaşadıklarınızın arkasında duramamış oluyorsunuz. İnsanların sizi bununla yargılayacağından korkuyorsunuz. Ama mantıklı olan bunu gizlemek değil bunu sorun etmeyecek saygı duyacak birini bulmak. Konu sahibi, gayet normal sayıda sevgiliniz olmuş, neden bu şekilde gerildiniz? Nişanlınız korktuğunuz tepkileri verecek kadar bu durumu önemsese çok daha önceden bu konuyu irdelerdi diye düşünüyorum. Açık olmak her zaman iyidir

Sorulması bana anormal gelmiyor, ben de karşımdaki insanın geçmişini bilmek isterim. Bu yargılamak ya da sorgulamak için değil. Sadece gerçekten merak ettim kaç ilişkisi oldu uzun süreli vs . Geçmişte sevgilin olması da saklanacak bir şey değil ki onun da olmuştur. Ha erkeklerin büyük kısmı bu konuda dürüst olmayı hak etmiyor da eğer bu kafa yapısında bir insan ise yol yakınken dön bence. Sonrasında kafasında kurup kurup sana hayatı zehir edebilir.

Back
X