- 9 Mart 2018
- 99
- 131
- 93
Kaça kadar kabul edilebiliyor, bilelim de ona göre söyleyelim bari![]()
Sizin midenizin genişliğine bağlı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaça kadar kabul edilebiliyor, bilelim de ona göre söyleyelim bari![]()
+1Bence sayının önemi var ya. Çok sevgilisi olmuş olan birini sorunlu olarak görebilirim adam bana 30derse uyumsuz biri gibi gelebilir gözüme. Ya da uzun ilişkilerde tutunup tutunamayacağı meraklandırırdı beni
Aynen çok fazla olması gibi hiç olmaması da problem 30 ve üzeri için. Eski eşinizi neden terkettiniz merak ettim ama. Sanırım yalan söylemesi yeterli ben de bırakırdım.+1
Burada geyiğini yaptım ama geçmişe ben de önem veririm. Bekaret bakirlik vs değil sorun. Hem kadının hem erkeğin çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmesi acaba güven vermiyor mu, ilişkiye saygı duymuyor mu, insan mı kullanıyor vs düşündürür bana. Bir kadının bunları yapmasını tasvip etmesem de ilgilenmem çünkü bi kadınla evleneceğimi sanmıyorum. Romantik ilişkim olmayacaksa erkeğinkiyle de ilgilenmem banane sonuçta milletten, ama bir adam bana geliyorsa bal gibi de sorgularım geçmişini beğenmeyen gelmesin. Kaç kişiyle çıktın diye sorup skor tahtasına yazmam ama ilişkileri niye bitmiş, önüne gelene yürümüş mü yoksa düzgün ilişkileri kendine yakıştıran biri mi bunlar hk içim rahat olsun isterim. Veya atıyorum 35 yaşında biri hayatımda kimse olmadı diyosa onu da sorgularım kafamda, ya yalan konuşuyor ya güvensiz ya sosyal becerileri zayıf, gay bile olabilir.
Eski eşimde benzer bir durum yaşamış ve kandırılmıştım bu konuda, evliliği bitirme sebeplerimden biri olmuştu (yok gay değildi öyle bişey değil).
Hayatıma giren ilk adamla evlendiğim için sadece benim açımdan merak konusu oldu böyle şeyler. Hiç sormadım bendeNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Anlaşamadık ve erkektir yapar kafası anlaşamamaya dahildi.Aynen çok fazla olması gibi hiç olmaması da problem 30 ve üzeri için. Eski eşinizi neden terkettiniz merak ettim ama. Sanırım yalan söylemesi yeterli ben de bırakırdım.
Sayı vermedim 1 taneden bahsettim daha sormaz bence sen de sorma öyle şeylerin konusunu açma açılırsa da değiştir konuyu veya konu sana dönmesin onun üzerinden konusunNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Laylaylomları saymazsak benim de öyle sayılır, biri ciddiydi onla da evlenmiştim yanlış etmişimHerkes 3er 5er bulmuş arkadaş kendimi acayip hissettim
Üniversitedeyken 1 ama gezme tozma ciddi değil, 25 yaşımda1 bu kadar. Son 5 yıldır da sevgilim yok