Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

Söylediğim rakamlar kabul edilebilir şeyler ama sizin dediğiniz 10 20 gibi rakamlar tabii ki kabul edilemez rakamlar. o kadar sevgilisi olan bir insanın aradığı şey "sevgi" değildir zaten başka bişeydir bana göre
Kaça kadar kabul edilebiliyor, bilelim de ona göre söyleyelim bari 😂

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
O nasil soru ya 😅Saymadım desen olmaz sayı versen hic olmaz🤣Sen bence konuyu değiştir surekli.Baktin olmadi hepsinin cenaze namazi kılınmış ömrümde bosver de😫🤣

Ezber ettiğiniz gibi aşırı üşengeç kocam evlendiğimizde bakirdi. (artık ev arkadaşım) Nişanlıyken açık açık söyledim, benim geçmişim çoook karışık diye. Ama adam o kadar aşıktı ki (utangaç göründüğüm içinde olabilir) kesinlikle inanmadı ve elime erkek eli değmediğine!!!! adı gibi emindi. Neyse sevişince anlar artık dedim, ve 😆 nasıl olduysa el değmemiş bir bakire çıktım. Defalarca da yanılmasın diye gerçeği söyledim ama hiçbir zaman inanmadı.

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Bir insan kendinden once karşısındakinin hayatına kac kisi girdi diye niye merak eder hic anlamış değilim evet esimde sormuştu tabiki hepsini saymadım cunku sorun yaratacak belli yoksa niye sorsun

Ezber ettiğiniz gibi aşırı üşengeç kocam evlendiğimizde bakirdi. (artık ev arkadaşım) Nişanlıyken açık açık söyledim, benim geçmişim çoook karışık diye. Ama adam o kadar aşıktı ki (utangaç göründüğüm içinde olabilir) kesinlikle inanmadı ve elime erkek eli değmediğine!!!! adı gibi emindi. Neyse sevişince anlar artık dedim, ve 😆 nasıl olduysa el değmemiş bir bakire çıktım. Defalarca da yanılmasın diye gerçeği söyledim ama hiçbir zaman inanmadı.
Ahaha aklima ne geldi

Universite arkadasimin babasi ikinci evliligini yine iki cocuklu bir hanimla yapmisti. Ilk gece biraz kanama olmus bunlar apar topar acile gitmisler, adam orda kadinin alnini opup yillardir beni mi bekledin bakirem demis. Ama kadinda iki cocuk var.

Evlenecegm adam herseyimi eksisiyle artısıyla bilmeli ve bende onun herseyini bilmeliym seffaflıktan yanayım ..hayatımızı birleştiriyoruz sonucta
Ben öyle dusunmuyorum . Bazı şeyler insanda kalmalı .umarım bigun yüzüne vurulmaz bunlar .erkek milleti sen derdini bile anlatsan o ordan cimlizla lafı çeker önüne serer .sen bilirsin yinede umarım pişman olmazsin

Yeri geldiğinde “sen hayatımdaki ilk ve tek erkeksin benim hiç başka sevgilim olmadı kiii” derim abartarak, o da “sen de benim ilk sevgilimsin” der güleriz 😂 ikimizde bal gibi öyle olmadığını biliyoruz ama bunları konuşmak gereksiz. He bu arada bi eski sevgilimle aynı düğün dermekte bulunmuşluğumuz var, mecbur gitmeden önce durumu izah ettim. Yapacak bişey yok, geçmişi silemezsin :)

Tuhaf bir soru, eşim bana hiç sormadı
Ondan önce on yıl süren bir ilişkim olmuştu, dertleşirken ben anlattım ama anlatmak istediğim kadarını anlattım, hiç bir şey sormadı ve konu bir daha gündeme gelmedi. Karşınızdaki eskiyi dert edecek nitelikte bir adamsa evlilik kararını gözden geçirin derim

Siz de ona sorun önce o anlatsın. Bunu sorun edecek kişilikte birinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben eşime doğruyu söyledim ama bu normal konuşma içinde geçti o özellikle sormadı.

bacım sorsa ve cevabımı dert etse anında hayatımdan çıkarırım. madem uymuyo sana bye derim. bunu dert edecek adamla da birlikte olmam. eski sevgililerimle tatile de gittim beraber de kaldım birçok şey yaşadım. herkes birileriyle bişeyler yaşıyor kendisi yaşayabilir ama benim yaşadığımı duyunca ağzını eğiyorsa zaten uygun değilizdir. şimdi yalan söyledin günü kurtardın üç gün sonra bunun ortaya çıkması ve gerçekten buna takılacak kadar sığ biriyle beraber olman seni endişelendirsin bence.

1-2 haftalik gorustuklerimi, takildiklarimi da sayarsak 10u gecer. Ama boyle bir soru almadim, ne fark ediyor?
Bugun sayi soran yarin da ne yaşadiniz diye sorar. Sacma sapan seyler.
Onları sayarsak benim kaçı geçer hiç bilmiyorum 🤣 4 yıllık evliyim ,4 yılda öncesi ,eşim hiç sorma gereği duymadı çok şükür 🤭

Ben adamın sorup soramayacağına değil bu konuda nasıl cevap vereceğini bilemeyen konu sahibine takıldım. Adam mı öldürdünüz hırsızlık mı yaptınız kul hakkı mı yediniz? Niye dürüstçe cevap vermeyi tercih etmiyorsunuz. Geçmişte ne yaşadıysanız onları bugünki sizin bir parçası. Ya da onun geçmişinin sizin için sizin geçmişinizin de onun için önemli olmaması gerektiğini söyleyeceksiniz.

hiç sevgilim olmadı. eşim de bunu bana sormadı.

Bence sayının önemi var ya. Çok sevgilisi olmuş olan birini sorunlu olarak görebilirim adam bana 30derse uyumsuz biri gibi gelebilir gözüme. Ya da uzun ilişkilerde tutunup tutunamayacağı meraklandırırdı beni

iki sevgilim oldu, ikisiyle de nisanlilik yasadim. Birisi bana bu soruyu sorsa akabinde bakire misin sorusu da gelir diye düsünürüm, beni cok rahatsiz ederdi.

Back
X