Kaç tane ayakkabınız var ?

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
46
İstanbul
Kızlar bir çok bayanın tutkusun ayakkabılardır.Gerek spor gerek topuklu..Ben topuklu ve platform ayakkabıları çok seviyorum..Dolabımda özel kutularında saklıyorum hatta:97: ve 20 çift ayakkbım var spor ve babetleri katarsam 30. Sizin tarzınız ne ? Ve kaç tane ayakkbınız var..? Hadi bakalımmmmm

Son düzenleme:
Daha da almayı düşünüyorum ne yalan sölimm .SEnde bndensin ama topuklu bayanı çok güzel gösteriyo dimi yaa

toplam 13 ayakkabım var bende cok seviyrum ayakkabı ve çantayı almamak için kendimi tutuyorum cünkü israf yapıyoruz kışın okula terlikle giden cocuklar var onları gördükçe kendimden utanıyorum ve almıyorum artık sadece ayakkabı değil ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum artık

bende cok seviyorum ama evde koyacak yer kalmiyo bide vijdanen rahatsiz oluyorum onca ac insan varken

Tabi bide o yönü var.Bende çok üzülüyorum.İsraf oluyomu orasını bilemem ama sewiyorum ben.

96 adet nereye koyacagımı şaşırmış durumdayım hastalık olunca böyle oluyor sanırım bunun 50 tanesi hediye ile gelmiştir.sagolsun çevremdeki arkadaşlarım olsun,ailem olsun her dogumgununde taşıyorlar bana değişmeyen tek hediyem

Bak yaa ne güzel.Onlar için kocaman bi dolabın vardır herhalde benm 30 çift anca 1 dolaba sığıyoda

kullandığım yaz-kış toplam 50-60 çiftim var sanırım..
özellikle sezon sonu alışverişe gittiysem, sayı 5 er 5 er artıyor her seferinde almamak için telkin ediyorum kendimi ama sezon sonu Nine West'in 19-29-39-49 TL günlerine denk geldiysem saçmalamaya başlıyorum
hiç giyemediklerim de var bu arada
ama bu sene kararlıyım, kıyafetlerime göre ihtiyacım kadar olanı alacağım

benim çok beğenerek aldığım ve kullandığım sekiz çift ayakkabım var sadece çünkü ayakkabı konusunda çok seçiciyim zor beğeniyorum

hiçç saymadım ama merak ettim ne kadar var
bende ayakkabı çanta manyağıyım

ama bu kızım oldu olalı stoktakilerle yetimdim
ona almaktan bana pek sıra gelmedi
ama yaza Allah kerim

Ah ben bunu her zaman yapıorum almıcaksın melek almıcaksın melek diye diye sonunda yine alıorum

Erkeklerde bizim halimizden anlamıolar işte özellkle babam 1 çift olsa yetermiş..yeter mi hiç yaa:44:kotlarla ayrı,eteklerle ayrı olucakk.Sonrada dolap doluo tabi..

Canım ya topukluyla fazla aran yok galiba..Bnmde spor ayakkabım 1 2 tane oda aynı model..diğerleri apartman topuk

şimdi saydım kafamdan

16 tane topuklu ayakkabı(hepsi farklı renklerde)
7 tane babet
7 tane çizme
5 tane bot
5 tane spor ayakkabı..
toplamda 40 çift oluo:)
en büyük sorun koyacak yer sorunu eşimle çok tartışıyoruz:) bir de o yeni ayakkabı almak istediğ zaman ne çok alıosun diyorum o da hemen eee seninki gib birsürü ayakkabım olsa hiç eskimez diyor az olunca eskiyo diyo:)

50 60 diyenlere çok şaşırdım tabiki saygı duyarım :) 2 çift ayakkabım var bana yetiyo eskittikçe alıyorum israfa gerek yok :)

Bak yaa ne güzel.Onlar için kocaman bi dolabın vardır herhalde benm 30 çift anca 1 dolaba sığıyoda

yok canım nerde bütün odalarda var serpiştirdim vestiyerde,koltuk bazalarında,yatak bazalarında,kilerde,gardolabımın üzerinde, kısaca heryerde rastlamak mümkün ağır birisi oturunca koltuklara içim gidiyor ayakkabılarım eziliyor mu diye kutularda ama tik işte kalkar kalkmaz bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…