• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane ayakkabınız var ?

Hahahahahahaha :60::60::60::60::60: ayy ne güldüm allah iyiliğini versin emi..Benmde en çok sinir olduğum ayakkabı söz konusu olunca tabi yeni aldığım ayakkabıyı yakın arkadaşım gördüğü zaman giymek istemesi..Ayy canımdan can gidiyo:26::60:

yok canım nerde bütün odalarda var serpiştirdim :9: vestiyerde,koltuk bazalarında,yatak bazalarında,kilerde,gardolabımın üzerinde, kısaca heryerde rastlamak mümkün :9::9: ağır birisi oturunca koltuklara içim gidiyor ayakkabılarım eziliyor mu diye kutularda ama tik işte kalkar kalkmaz bakarım:52:

Hahahahahahaha ayy ne güldüm allah iyiliğini versin emi..Benmde en çok sinir olduğum ayakkabı söz konusu olunca tabi yeni aldığım ayakkabıyı yakın arkadaşım gördüğü zaman giymek istemesi..Ayy canımdan can gidiyo:60::60::60:

2 çift ayakkabım var, biri spor ayakkabısı biri topuklu. bir ayakkabıyı 3 ay giymedimmi atarım, evdeki kalabalık bana daral getirir. ayakkabım yeni gibi durmuyorsa onuda atarım. yüklerimden kurtulmuş gibi hissediyorum.

gönlümden geçen ayakkabıları alsam 200 olur herhalde..
bu 22 ayakkabının içinde modası geçmişlerde var ama atamıyorum bende işte.döner dolaşır yine moda olur nasılsa yakında:34:yepyeni duruken atıp bir daha masrafa girmeyelim:60:

geçenlerde birçoğunu giymiyorum diye ayırdım geri kalanlar

3 çizme
1 bot
2 spor
7 topuklu
1 babet

14 çift şuanda ama malum sezon sonu kızlar acil ayakkabı alışverişine çıkacağım
benimde en büyük takıntım ayakkabı ama ne yapıyım vazgecemıyorum ..tabi bu arada giymediğim veya sevmediğim ayakkabıları çöpe atmıyorum eskimemiş olanlarını ihtiyacı olana veriyorum.çünkü atarsam çok üzülürüm ..barii bizim israfımızdan başkaları sevinsin dimiiii

Herkes aynı fikirde,çeşit çeşit ve atmaya kıyılamayan ayakkbılar:62::62: napimm hepsi gözümde ayrı güzel =) :69:

hmm valla canım ben sayamadım ama su kucuk gardroplar varya 3 kapılı o agzına kadar dolusunca ayakkabı var... yazlık, kıslık karısık bı vazıyette cogu zaman ayakkabıyı ordan cıkarmaya usendıgımden ;genelde uzzuuuunn sureler aynı ayakkabıyı gıyerım:) (duz olur genelde) topuklular ,botlar, babetler, sporlar ,sandaletler,çizmeler,vs 50 60 cıft arası vardır tatlım ....gıymesemde olsun var oldugunu bılmek ve ani gıymen gereken bır kıyafetle kombın edebılecegın bır ayakkabın oldugunu bılmek guzel:52:

Hiç saymadım Ama Yatagımın altı dolabın alt kısmı ayakkabılık ayakkabı kutuları ve son olarak bodrum ayakkabı dolu tabiki ayakkabı delisi değilim sadece hiçbirini atmaya kıyamıyorum:17::17::61:

:)))aaa unutmusum son katta oturdugumuzdan catı merdıvenlerı bıze aıt bunlardada dızılı bı 15 cıft var sanırım ...babet felan ama bunlar :)

off en çok benim sanırım 70 sanırm off kıyamıyorumda giymediğim ayakkabılarım da var çok fazla almaya da ddevam ediyorum hastalığım var sanırım:66::66:

Yazık kızlar bu kadar israfa ne gerenk varki..İhtiyacım olan kadarı var fazla almıyorum...

bnmde çok ayakkabım yyok. hele topuklu hiç kullanamıyorum.

2 tane çizme
1 tane bot
2 tane babet
2 tane spor ayakkabı
1 tane de topuklu ayakkbım var.

Back
X