• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane ayakkabınız var ?

8 babetim
7 topuklu ayakkabım
4 spor ayakkabım
4 çizmem
1 yağmur botum
7 parmak arası terliğim
3 sandaletim var:17:

ben de tam anlamıyla bi ayakkabı manyağıyım:18:
hiç saymadım bi ara saycam merak ettim şimdi..
ama öyle 50 60 kadar uçuk deil onu biliyorum :)
açıkcası o kadar ayakkabıyı:18: giymek de meziyet :)
zira her gün bi başka ayakkabı giysen etti sana iki ay :31:

şöyle kenara yazıyım bunu da sevkilimi kandırabilrsem bu aralar bi çift daha kardeş geliyor cicişlerime:77:
çok fazla aldığım için kızıyor da kendisi
aman onu kim takar:60:

Son düzenleme:
insanlar tek çift ayakkabı bulmakta zorlanırken karda kışta yırtık ayakkabılarla dolaşırken böyle bi başlıgı buraya yakıştıramadım açıkçası...

2 adidas sporlarım 1 nıke spor 1 converse
3 çizme ..1 bot ..1 UGG botlardan(orj) 2 topuklu düğünlük ayakakbı ... 7 tane babet.. 3 tane yazlık sandalet ..
5 yazlık topuklu ayakkabı bu 5 ine iyi para verdik çok kıymetli :1:
topla hepsini 30 çift hmm normal dolabın hepsi benim ayakkabılarımla dolu :9:

Son düzenleme:
2 adidas sporlarım 1 nıke spor 1 converse
3 çizme ..1 bot ..1 UGG botlardan(orj) 2 topuklu düğünlük ayakakbı ... 7 tane babet.. 3 tane yazlık sandalet ..
5 yazlık topuklu ayakkabı bu 5 ine iyi para verdik çok kıymetli :1:
topla hepsini 30 çift hmm normal dolabın hepsi benim ayakkabılarımla dolu :9:

aaa hepsinin markasını ve orjinal olup olmadıklarını yazmamışsınız:86:

1 tane çizmem
2 tane spor ayakkabım var bırı sıyah bırı beyaz yazlık ve kışlık
ıkı tanedee yazlık ayakkabım var topuklu
bı tanede abıye ayakkabım var ayakkabı tutkunu deılım zaten boyle dunya malı olan
şeylere tutkum olmasın olanlarda bana yetıyo çok şukur hatta duşundumde
çok bıle varmış:))hoş bı konu olmuş arkadaşlar ıhtıyacınzı olmadıgı halde aldıgınızı
yazmışınız olabılrı ama sonradan farkedınce çevrenızde ıhtıyacı olanlara verebılırsınız
boşyere evde beklemelerının bı anlamı yok hem hayır olur hem bı ışe yarar:49:

Ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum ki gördüğün gibi herkes paylaşımlarda bulunuyo...Senin şahsi fikrin tabi ama konuyla ilgili yorum yapılması için açtım,akıl almak için deil.

vuuu süper bir soru olmuş benmde 40 küsür 50 ye baya baya yakın bide en son bohca için 5 tane alındı daha onları katmıyorum veee bu hafta sonu güzl bişiler almayı planlıyorum....

ayakkabı ve çanta bir aşk:69:

vuuu süper bir soru olmuş benmde 40 küsür 50 ye baya baya yakın bide en son bohca için 5 tane alındı daha onları katmıyorum veee bu hafta sonu güzl bişiler almayı planlıyorum....

ayakkabı ve çanta bir aşk:69:

Kesinlikle katılıyorummmm,onları almak ve giymek aşkkkk..:69::69:

Ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum ki gördüğün gibi herkes paylaşımlarda bulunuyo...Senin şahsi fikrin tabi ama konuyla ilgili yorum yapılması için açtım,akıl almak için deil.

ben öyle düşünüyorum.bu formda baya kötü durumda olan arkadaslarımız var.böyle bi konu bana ters geldi acıkcası..tabi herkesin kendi görüşü.yorumda konuda serbest.

1 çizme
1 bot
2 topuklu yazlık
1 babet
2 convers
1 spor ayakkabı
1 abiye

Son düzenleme:
4 çizme, 2 bot
6 babet, 4 spor ayakkabı, 2 converse
6 kapalı topuklu ayakkabı, 7 yazlık topuklu ayakkabı,2 tanede sandalet
3 nişan,kına ve düğün platformlu yüksek topuklu ayakkabım
8 babet siparişi verdim yabancı bir net alışveriş sitesinden henüz elime ulaşmadı merakla bekliyorum bugün yarın gelir yorumlarımı yazarım o zaman kısmetse

Back
X