• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane ayakkabınız var ?

Bendede çok var ayakkabı takıntısı işim gücüm ayakkabı çeşit çeşit henüz saymadım ama oturup bir sayıp yazıcam size :52:

kizlar benimde 35 cift ayakkabim var bende her ay ayakkabi almaya callisiorum ya esim bu konuda dertli biraz :16:

offfff eşimle hep tartıştıgımız konu bu.. korkusundan alamıyorum valla
35 çift ayakkabım var
şıpıdık terliklerim hariçç.. :) :52:

$shoes.webpÇizmeler hariç, en sevdiklerim..

Eklentiler

• $shoes.webp
    $shoes.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
aaah biz kadınlar alışveriş yapmayı ne kadar çok seviyoruz anacıım bi tane limitsiz geri ödemesiz bir kartımız olsa da gönlümüzce alışveriş yapsak ne vardı sanki:52::52::52:

ben de ayakkabıları çok seviyorum...izlemeyi bile...hatta ayakkabıcıda çalışmayı bile düşündüm

Baska alanda buraya tasinan cumlem: en son saydigimda tam 50'ydi simdi 60 ile 70 arasidir tabi artik hic kulanmadiklarimi saymiyorum.. bir ara alis veris maniakligi vardi simdi evlilik hazirligindan dogru durust bir sey alamiyorum:( belki bir ara resim cekip goztere bilirim merak eden olursa

zaten resimi olan bir kucuk kizmini reismlerini ekledimde kimse yorum yapmadi...

Back
X