rica ederim bence sever hemde sana yardım eder her konuda bence şanslısın
Cnm saolasin yorumun için herşey gönlünce olsunrica ederim bence sever hemde sana yardım eder her konuda bence şanslısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim bence sever hemde sana yardım eder her konuda bence şanslısın
Cnm saolasin yorumun için herşey gönlünce olsunrica ederim bence sever hemde sana yardım eder her konuda bence şanslısın
Lütfen yaşı hiç takmayin.kafanizaKızlar bişey sorcam size ben 41 eşim 45 evet 2. Bebek icin gec kaldik ama hamileyim ve 1.5 ayım kaldı sizce çokmu geç ya eşim için mesela çokmu takiyirum
Tşkler yorumun için dogru söylüyorsun bu sağlıklı olduğumun göstergesi aslında Allah nasip edince oluyor vaktini saatini bilen rabbim herşey gönlünüzce olsun tsklerLütfen yaşı hiç takmayin.kafaniza
Bakın rabbim.anne baba olmayı uygun görmüş ki size olabilecek sagliktasiniz, ve hamilesiniz. Gerisini düşünmeyin.
Cnm peki geceleri çokmu zorlandın sen ya nedense çok buyutüyorum sanki herkes ayipliyo gibi geliyor üstümden atamıyorum bu psikolojiyi ev çokmu değişiyor rahata alışınca nasıl olcak off cnm nolur korkutüyolar ya zor vs diye çarpıntı oluyor yacnm inan cok guzel oluyor ikiz oldugu halde ben hic off demedim bide ilkinde acemilik oluyor ama bunda herseyi sindire sindire yasiyorsun bide oglumda esim hic yardimci olmamisti ama ikizlerde benim kadar oda yardimci oldu eminim senin esinde oyle olacak zaten ablasida varmis bi bakmissin iyiki buyumus dersin evde yeni bir heyecan oluyor hamileligini doya doya yasa cnm
Tşk ederim cnm cevapladı gün için artık yaklaşıyor doğum biliyorum dönüş yok supriz bi gebelik olduğu için taktım biraz ama kıyamadım iste aldırmaya 17 yaşında kızım var sever degilmi zor olmaz inş
Arkadaşlar ben 23 yaşında kızımı doğurdum şimdi 41 yaşındayım 2.bebeğe hamileyim
Ben de ayni durumda yim yas konusundaCnm ara vermek dahaki güzel sence annem de takma kafanı beraber bunuda büyütürüz diyo yanlız değilsin diyor rahatlatıyor beni teyzem bile bende gelirim bak sana bile bırakmayız bebegi diolar çok güzel olcak inş yaStan dolayi takıldım cnm sorun olmaz degilmi mesela çocuk 10 yaşındayken ben 52 eşim 56 olcak ve kızımda 28 donusüm yok artik tabi 1.5 ay jaldı ama fikrini yazarmisin