• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yaşında evlendiniz?

Yıllarla alakalı bir sey değil ki!

Mesala 4 yıldır berabersin bir 5 yıl daha beraber kalsan evlendikten sonraki gibi tanıyamazsın onu:40:

Bende erken yasta evlenmemeyi, hatta evlenmeyi düşünmeyen bir insandım:9:

18 yasında deli manyak bir askla evlendim :69: Allahımın sevgili kuluymusum ki güzel bir insan var karsımda, yoksa sanırım Bin kere pişman olurdum:61:

Evlilik zor zanaat:68:

waaawww :66::66::66::66::66:

23 bitti ama hala erkenmi normal mi karar veremiyorum sanırım bu evliliğin omuzlarıma yüklediği yüke göre netleşicek :)) 1,5 ay sonra evleniyorum

bence normal fazla düşünme evlilik yakın zaten vazgecersin falan Allah korusun :1:

canım 26 yaşımda evlendim heristediğimi yaptım okudum çalıştım gezdim dolaştım ama kendine güveniyosan ben ezilmem kimsenin etkisi altında kalmam diyosan sen bilişrsin eskilerin dediklerini bi düşün hepsinin ağzında şimdiki aklım olsaydı bu yaşta evlenmez ağız kokusu çekmezdim diyolar onun için kendi ayaklarıın üstünde durabilecek işe ve güce sahip ol deim

yok ben zaten düşünmüyorum şimdi sadece burdakilerin kaç yaşında evlendiğini merak ettiğimden açtım konuyu 19 benim içinde erken bu hasret olmasaydı belki daha güzel olurdu

22 yaşındayım
evlenmedim
evde kaldımmmm:27::27:

:1::1: çıkar birii merak etme:1:

:66::66::66:
24 yaşında evlendim 3 yıldır evliyim eşimi 6 yıldır yakından tanıyorum çok şükür büyük problemlerimiz yok ama ufak tefek olmuyor değil...
bence çokta acele etme. baba evinin rahatlığı bir başka oluyor:)

aynen babam sağolsunn :)

bende19 yaşında evlendim 3.5yıllık bir evliliğim var 2 tanede dünya tatlısı bebişim var ben mutluyum iikide erkenden evlenmişim diyorum büyük oğlum 2 yaşında kızım 10 aylık avantajı bu bence erkenden zorlukları atlatmak bebişler büyüdüğünde ben daha genç olucam ne güzel tabi doğru erkeği bulmakta önemli dikkat et ii düşün
diyene bak sen ii düşündüğün içinmi 1 ay flörtten sonra hemen evlendin:60: evet canım ben eşimle yalnızca 1 ay görüşmem oldu 1 ay içinde nişanım oldu ve düğünüm oldu ah ah ne günlerdi ama geçmişe dayanıyo hikaye tabi bunlar beni evlenmeden 2 sene önce istemeye gelmişlerdi sonra ben bişeyler oldu istemiyorum dedim nasip işte askerliğini bitirmiş tekrar geldiler bu sefer olur dedim hayret bişeyim bende haaa kesin asker yolu beklememek için hayır demişimdir:60::60::60::60:(şakaşaka)askere gidiceni bile bilmiyodum daha 17 yaşındaydım ne bilsin ablası:63:

hahay hikayeye bak çok güzeeellll :64::64: bebişlerinde çok tatlııııııı maşallahh
Dün doğum günümdü, düğünüm de haziran 26da.
Dolu dolu 23 yaşında evlenmiş olacağım.
Nişanlıma kalsa biz çoktan evliydik de üniversite durumlarımızdan uzadı.
O mezun oldu nişan yaptık, ben mezun oluyorum düğün yapacağız nasipse:nazar::nazar::nazar::69::69::69:

doğum günün kutlu olsun canım :)
arkadasımın dugunude var hazıran 26daa :64:
hayırlı olsun.
20 yaşında evlendim.
:64::64::64::66::66::66::66:

acaba ben de bir gün buraya yazabilir miyim ki:31: :27:

inşallah yazarsın canımmmm:)

Yıllarla alakalı bir sey değil ki!

Mesala 4 yıldır berabersin bir 5 yıl daha beraber kalsan evlendikten sonraki gibi tanıyamazsın onu:40:

Bende erken yasta evlenmemeyi, hatta evlenmeyi düşünmeyen bir insandım:9:

18 yasında deli manyak bir askla evlendim :69: Allahımın sevgili kuluymusum ki güzel bir insan var karsımda, yoksa sanırım Bin kere pişman olurdum:61:

Evlilik zor zanaat:68:

senin adına sevindim :) karşındakinin iyi bi insan olmasına.18 yasında evlenmişsin büyük cesaret :1:
az öncede demiştim 4 yılda anca 10 kere falan görüşebilmişizdirr yüzyüze uzagız çünkü

21 yaşında evlendım 5 yıl sevgılıydık 2 senedir evliyim 2 aylık bebişim var hiç pişman olmadım çok çok mutluyum :16::16:

Küççük bir ergenusken okulda bi çocuktan hoşlanıyordum. Çocuk bana gelip açıldı ama nasıl bir açılmaysa bütün mahalle duymuştu :1:. Çok yakın bir arkadaşımın annesi bizi cekti bir köşeye nasihat veriyor; yaşınız daha çok küçük, bu yaşta ilişkilerinizin olması geleceğinizi etkiler. İnsanlar birbirlerini tanımak ve evlenmek için flört ederler. Sizin yaşınız çok küçük evlenmek için vs vs. Evlilik için en güzel yaş: 25 dedi. Benim yaş 12-13 falandı herhalde. "Aaaa mümkün değil. Ben o yaşa kadar bekleyemem :1: :1:. Evde falan kalırım" dedim. Nasıl büyük göründüyse 25 yaş gözüme:24:.

Allahın sopası yok işte :1: :1: Evlendiğimde tam 25 yaşındaydım :1::1::1:

Evet niye anlattım ki ben bu hikayeyi şimdi. Hah şimdi hatırladım; evlilik ve yaş deyince hep güler teyze gelir aklıma paylaşmak istedim :1::65:

erken evlilikten yana değilim, değildim de.25ten önce asla evlenmem dedim 24ünde evlendim. ama bu biraz da doğru insanı bulduğuna inanmakla ilgili. ama her şeyden önemlisi kendi hayatını düzene sokmadan evlenmemeli diye düşünüyorum.

27 yaşımdayımm Allah nasip ederse temmuz ayında düğünümüz olacak.. üniv. okudum ,işimi elime aldım gezdim tozdum bu saatten sonra evlenmem rahatım ii zaten kimseden de hoşlanamıyorum zaten elekttrik mevzusu derkenn:)) tanışmak ve tanıştırılmak istenen zatları bi şekilde başımdan savmaya çalışırkeeennn bi bakmışım 28 aralık 2010da tanıştığım kişiyle 7 mayısta nişanlanmşım ve 22 temmuzda düğünüm olacak:))
bu işler nasip kısmet işi planlanarak olmuyo hep derdi büyüklerr ölüm ile nikah zamanını beklermiş öyleymiş.. Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın,değer kıymet bilen...

Son düzenleme:
27 yaşımdayımm Allah nasip ederse temmuz ayında düğünümüz olacak.. üniv. okudum ,işimi elime aldım gezdim tozdum bu saatten sonra evlenmem rahatım ii zaten kimseden de hoşlanamıyorum zaten elekttrik mevzusu derkenn:)) tanışmak ve tanıştırılmak istenen zatları bi şekilde başımdan savmaya çalışırkeeennn bi bakmışım 28 aralık 2010da tanıştığım kişiyle 7 mayısta nişanlanmşım ve 22 temmuzda düğünüm olacak:))
bu işler nasip kısmet işi planlanarak olmuyo hep derdi büyüklerr ölüm ile nikah zamanını beklermiş öyleymiş.. Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın,değer kıymet bilen...

21 yaşında evlendim...:73:
Aslında erken bir yaş....:20:
şimdi 30 yaşındayım....3 çocuğum var....:118:
Ama erken anne olmak güzel tarafı........:86::34:

27 de evlendim simdi 30 oldjm. 1 kizim var. Cevremdeki insanlar hep benden buyuk . Simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim.gec olsun guc olmasin:34:

24 yaşındayım, 2,5 yıldır evliyim.. 2008 ağustos ayında evlendik..:38: güzel gidiyor evlilik.. tabi ilk günlerdeki gibi değil :44:

Allahım herkese hayırlı kocalar nasip etsin yanında rahtım
Ailem ile bile bu kadar rahat konuşamazdım.

26'da evlendim. bekarlığımda gezdim, tozdum, eğlendim. şimdi dönüp baktığımda keşke şunu da yapsaydım diyebileceğim hiçbirşey yok. tam zamanında evlendim bence ve en önemlisi doğru insanla evlendim:73::73:

4 yıllık beraberliğin ardından 22 yaşında evlendim şuan 24 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim, iyi ki evlenmişim diyorum doğru insanı bulmuşum yanıladabilirdim cehennem hayatı bir evliliğim olsaydı bu sefer sana 22 yaşında evlendim lanet olsun sen sakın evlenme derdim yani bunun yaşla ilgisi yok doğru insan olduğuna emin olduğun erkeği bulduğun anda imzayı atacan :))) erken evliliğin tek güzel yanı bebek süresini dilediğin kadar uzatabilirsin gönlünce kocanla gezip tozarsın benden sana tavsiye ama bu kesinlikle 19 yaş olmasın en azından 20'yi doldur

Back
X