• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yaşında evlendiniz?

26 yaşımda temmuzda evleniyorum..bir bayan için ideal bir yaş olduğunu düşünüyorum..okulum bitti işime girdim..hayat arkadaşımı buldum..sevdim aşıkta oldum ona..tam zamanı iye düşünüyorum.inş bir ömür boyu mutlu olurum sevdiceğimle:69::nazar:

27 de evlendim simdi 30 oldjm. 1 kizim var. Cevremdeki insanlar hep benden buyuk . Simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim.gec olsun guc olmasin:34:

durusuu bence 30 undan sonra evlenilmiyor çok ince elemeye başlanılıyor.. görümcemden biliyorum herşeye bir kulp stere girdi şimdide evlenemiyo :43: düzgün birini bulduğunda yaşında 22 üzerinde ise evlencenn hiç beklemicenn

21 yaşımda evlendim benim için iyi bir yaştı.hiç pişmanlık yaşamadım 6 yılı devirdik bir tane dünya tatlısı prensesimiz var.kişi kendini hazır hissediyorsa 20 den sonra evlenebilir bence.20 den önce erken diyorum.

Evet bencede 25i geçtimi bi daha evlenme fikri hem soguk geliyor insana ve çokta seçici oluyor sonra armudun sapı üzümün çöpü diyip evlenmek zor olur çevremden biliyorum şekerim :40::40::40:Beni sorarsanız ben çok çok erken 18 yaşımda evlendim sanki kıtlıgına kıran giriyordu kocanın :60::60::60::60::60:

ben 26 yasında evlendim.. geçen seneydi..
eşim 33 yaşında şuan..
bebk için geçmi kaldık ne bılyırum ama erkek için 33 yasında olmak ve çocugunun olmaması zor sanıyorum..zaman geçiyor cunku.
zaman gecıncede bebek olmuyor bekleniyor bebek busefer.

ama bayan için en erken 25 derim ben erkek için ise 28...

erken evlenme taraftarı değilim.

abım 34 yengem 33 yasında.
2 senedır evlıler. halaa çocukları yok :59:

yani 30dan sonra evlenmekte çcoocuk yapmakta zorlasıyor...

Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar inşallah bende 3-5 sene sonra bu başlık altında 22-23 yaşında evlendim diyebilirim :30::30::30:

21 :66::66::66:
Sımdı 24 yasındayım ıkı cocuk annesı olacagım ınsallah :52:

durusuu bence 30 undan sonra evlenilmiyor çok ince elemeye başlanılıyor.. görümcemden biliyorum herşeye bir kulp stere girdi şimdide evlenemiyo :43: düzgün birini bulduğunda yaşında 22 üzerinde ise evlencenn hiç beklemicenn

Yasim 30 olunca hayata bakisacim degisti.yasadiklarima ve yasayamadiklarima pismanlik duymaya basladim.belki evlenmeden once bi meslek sahibi olsaydim bu kadar pismanlik yasamazdim. insan 30undan sonra daha secici oluyor dogru ama evlenmek icin evlenmektense evde kalmak daha iyi bence

ben 24 yaşında evlendim 4 yıllık birliktelikten sonra evlendik okul arkadaşımdı ikimizde mezun olunca evlendik bu yıl 4. yılımız evliliğimizde ...2 yaşında bide oğlumuz var rabbim herkeze huzurlu mutlu bi yuva güzel güzel bebişler nasip etsin... amin...

ben 3 sene beraberlik sonrasinda 26 yasimda evlendim 2 yillik evliyiz...Bebisimiz yok henuz. Artik zamani geldi diye dusunuyoruz ama...

ben 24 yaşında evlendim 4 yıllık birliktelikten sonra evlendik okul arkadaşımdı ikimizde mezun olunca evlendik bu yıl 4. yılımız evliliğimizde ...2 yaşında bide oğlumuz var rabbim herkeze huzurlu mutlu bi yuva güzel güzel bebişler nasip etsin... amin...
amin... mutluluğunuz daim olsun...

ben 3 sene beraberlik sonrasinda 26 yasimda evlendim 2 yillik evliyiz...Bebisimiz yok henuz. Artik zamani geldi diye dusunuyoruz ama...
mutluluğunuz inşallah bebeğinizle perçinlenir yakın zamanda...

ben 29 yaşında evlendim... 2 aylık evliyim... 1. yılımızınn bitmesine 1 hafta kala evlendik... herkes çok çabuk olduğunu düşündü ama allah utandırmasın şimdilik sorunumuz yok... :16: ufak tefek şeyler dışında ...

ben 29 yaşında evlendim... 2 aylık evliyim... 1. yılımızınn bitmesine 1 hafta kala evlendik... herkes çok çabuk olduğunu düşündü ama allah utandırmasın şimdilik sorunumuz yok... :16: ufak tefek şeyler dışında ...

tesekkurler..
ufak tefek seyler her ailede olur, Allah agiz tadi ve saglik versin...Ve bebek :69:

uzun süre birliktelik illa ki mutluluk verir diye bişi yok cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin ufak tefek sorun her ailede olur:38:

tesekkurler..
ufak tefek seyler her ailede olur, Allah agiz tadi ve saglik versin...Ve bebek :69:

teşekkürler... allah her isteyene nasip etsin... :1:

uzun süre birliktelik illa ki mutluluk verir diye bişi yok cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin ufak tefek sorun her ailede olur:38:

evet cnm ya heralde sorun yoksa asıl o zaman bir sorun var demektir. :13:

19 yaşın çok erken olduğunu farkındasınız da, en fazla kaç yıl bekleyeceksiniz ki o kadar uzun süreli bir ilişkide? 29-30'dan önce kesinlikle evlenmenizi tavsiye etmem konu sahibi arkadaşım.

27 yaşımda evlendim ve bekleyebilirmişim, arkamdan kovalayan mı vardı diyorum. insan yıllar geçtikçe kendini daha iyi tanıyor. ince eleyip sık dokumak da kötü değil çok iyi bir şey bence. neticede elbise almıyorsun, ömür boyu beraber olacağın kişiyi seçiyorsun, ömrünün yarısından fazlası (N.Ş.A) o kişiyle geçiyor.

23ün sonlarında evlendim 7 aylık evliyim, eşimle 6 ay çıktık sonrasında evlendik çook mutluyum çok şükür.. çok uzatmamak taraftarıyım evlilik öncesini :68:

Back
X