Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))23 de evlendim![]()
27 de evlendim simdi 30 oldjm. 1 kizim var. Cevremdeki insanlar hep benden buyuk . Simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim.gec olsun guc olmasin![]()
durusuu bence 30 undan sonra evlenilmiyor çok ince elemeye başlanılıyor.. görümcemden biliyorum herşeye bir kulp stere girdi şimdide evlenemiyodüzgün birini bulduğunda yaşında 22 üzerinde ise evlencenn hiç beklemicenn
amin... mutluluğunuz daim olsun...ben 24 yaşında evlendim 4 yıllık birliktelikten sonra evlendik okul arkadaşımdı ikimizde mezun olunca evlendik bu yıl 4. yılımız evliliğimizde ...2 yaşında bide oğlumuz var rabbim herkeze huzurlu mutlu bi yuva güzel güzel bebişler nasip etsin... amin...
mutluluğunuz inşallah bebeğinizle perçinlenir yakın zamanda...ben 3 sene beraberlik sonrasinda 26 yasimda evlendim 2 yillik evliyiz...Bebisimiz yok henuz. Artik zamani geldi diye dusunuyoruz ama...
amin... mutluluğunuz daim olsun...
mutluluğunuz inşallah bebeğinizle perçinlenir yakın zamanda...
ben 29 yaşında evlendim... 2 aylık evliyim... 1. yılımızınn bitmesine 1 hafta kala evlendik... herkes çok çabuk olduğunu düşündü ama allah utandırmasın şimdilik sorunumuz yok...ufak tefek şeyler dışında ...
amin... mutluluğunuz daim olsun...
mutluluğunuz inşallah bebeğinizle perçinlenir yakın zamanda...
ben 29 yaşında evlendim... 2 aylık evliyim... 1. yılımızınn bitmesine 1 hafta kala evlendik... herkes çok çabuk olduğunu düşündü ama allah utandırmasın şimdilik sorunumuz yok...ufak tefek şeyler dışında ...
tesekkurler..
ufak tefek seyler her ailede olur, Allah agiz tadi ve saglik versin...Ve bebek![]()
uzun süre birliktelik illa ki mutluluk verir diye bişi yok cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin ufak tefek sorun her ailede olur![]()