Kaç yaşında evlenirdiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yasiyoruzsessizce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
77
264
8
Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?

Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…

25 ideal bence..Ayrıca hepsi olmasa bile çoğu büyümez erkeklerin.Yasla alakalı değil,yetişme tarzlariyla alakalı bir durum.
Sen şimdiden olumlu yanlarindan ziyade bütün olumsuzluklarıni siralamissin evliliğin.
Bu yazdıkların doğrultusunda senin hazır olmadığını hissettim ben.Belki de yaniliyorumdur.

Bunu buraya sormayacaktınız, evlilik fikrinden soğuma ihtimaliniz yüksek 😂

Aklınızda başka soru işaretleri yoksa yaşınız erken değil bence. Çok küçük bir yaş olmadıktan sonra illa su yaşta olmalı öncesi olmaz demek doğru gelmiyor bana. Kisiye ve ilişkiye göre değişebilecek bir karar çünkü.

28 yaşındayım, aday yok, kendi hayatım açısından evlilik niyeti yok, çocuk isteme yok, çocuk isteme ile alakalı en ufak bir belirti de yok umarım da olmaz.

25 yaşında güzel bir ilişkim de olsa evlenmeyi düşünmezdim çünkü iş hayatına henüz başlamıştım o yaşlarda.

şu an iş anlamında deneyimliyim, aldığım maaş da arttı, birikimim var vs ama birini tanımaya bile öyle üşeniyorum ki.

hayatımı bir erkekle geçirebileceğimi hiç sanmıyorum.

Ben 21 yaşındaydım eşim 25 evlendiğimde gayet olgun davrandığımı düşünüyorum ama o ailesinden kopamadı şımarık ve bencil davrandı evliliği kavrayamadığı için şimdi boşanıyoruz. Tabi karakterle de ilgilidir de erkekler 🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X