Kaç yaşında evlenirdiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu yaşıma kadar edindiğim tecrübe ve çevremde gördüklerim sonucu vardığım sonuç şu:
30'dan sonra kadının yeni biriyle tanışması ve evlenmesi zor oluyor. 35'den sorna daha da zor.
Eğer daha önce bir veya daha fazla erkekle ilişkiniz olmuşsa ve bu durum çevrede biliniyorsa, evlilik işi yine sıkıntılı.
Karşınsıza çıkan erkek bunu sorun ediyor veya geçmişte ilişki yaşadığınız kişiler bir gün sorun olarak pat diye karşınıza çıkıyor. Sosyal medyada nkendinizi tamamen silemiyorsunuz. Bir şekilde ulaşıyorlar.
Benim bu yaşa kadar edindiğim tecrübeler bunlar.

Bana da bunu kabul etmek zor geliyor ama gerçek bu gibi. Etrafındaki birçok kişiden de aynı şeyleri duyuyorum.

Benim bu yaşıma kadar edindiğim tecrübe ve çevremde gördüklerim sonucu vardığım sonuç şu:
30'dan sonra kadının yeni biriyle tanışması ve evlenmesi zor oluyor. 35'den sorna daha da zor.
Eğer daha önce bir veya daha fazla erkekle ilişkiniz olmuşsa ve bu durum çevrede biliniyorsa, evlilik işi yine sıkıntılı.
Karşınsıza çıkan erkek bunu sorun ediyor veya geçmişte ilişki yaşadığınız kişiler bir gün sorun olarak pat diye karşınıza çıkıyor. Sosyal medyada nkendinizi tamamen silemiyorsunuz. Bir şekilde ulaşıyorlar.
Benim bu yaşa kadar edindiğim tecrübeler bunlar.

Bana da bunu kabul etmek zor geliyor ama gerçek bu gibi. Etrafındaki birçok kişiden de aynı şeyleri duyuyorum.
Sosyal medyada nasıl ulaşıyorlarki ben kullanmıyorum bir süredir, 20 yaş ile 30 yaş arası daha mu uygun ben 25 yaşındayım

Evli degilim ama 30dan sonra evliligi düşünmeye basladim o yuzden 30 sonrasi evlenirdim diyorum 🤣
Konu içeriğine göre yorumum.da bir kadin 25ten bir erkek 30dan önce evlenmesin olur.

Önceden lisede falan 24 25 yaşımda evlenirim heralde diyodum. Yaşım 29olacak kasım ayında, evliliğin tohumu bile yok önümde:) üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor keşke daha cahilken heyecanlıyken karar verp evlenseydim diyorum. Şimdi çok daha zor geliyor. İnşallah 30umda evlenirim hadi herkes amin desin :KK70:
Al benden de o kadar:) 28 yasindayim ortada aday adayi yok.hic evlenemeyecekmisim hissediyorum.acaba tek ben mi oyle hissediyorum anlayamadim

Al benden de o kadar:) 28 yasindayim ortada aday adayi yok.hic evlenemeyecekmisim hissediyorum.acaba tek ben mi oyle hissediyorum anlayamadim
Aynı ben de öyle hissediyorum heralde benim de imtihanım bu diyorum etrafımda bekar kalmadı ama kime şikayet edeyim :D umarım rabbim biZe de hayırlı yuvalar yazmıştır

20 yaşımızda evlendik tamamen yetiştirilme tarzına bağlı evlenme yaşı bence bir erkek sorumluluklara alışkın yetiştirilmişse erken evlense bile farkında olur herşeyin ama bencil yetiştirilmişse sadece kendini düşünür aile kavramını bilmez...

32 yaşında evlendim, eşim 33 yaşındaydı.
İstediğim çoğu şeyi bekarken gerçekleştirebildim. Farklı ülkelerde yaşadım, bir sürü ülke gezdim. İyi sayılacak bir kariyerim oldu.
28 den sonrası kadınlar için ideal bir evlilik yaşı diye düşünüyorum, erkekler için yorumum yok...

Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?

Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
Erkeklerin gec olgunlaştigi doğru maalesef😔 24-25 yasinda evlendim eşimle aynı yastayız ama evlilik yaş falan değil aile önemli oluyor biraz da eşiniz aile lafına bakıyor ona göre davranıyorsa değil 25 yaş 40 olsa bile olgunlasamaz

19 yaşında evlendim esimde 23 yasindaydi 13 senelik evliyiz simdiki aklim.olsa erken evlenmezdim eşte sorun yok ama aile tarafi yipratoyor biraz
Peki sizden 4 yaş büyüktü ya fark ediyor muydu dediğimi yanlış anlamayın ailesine karşı diyorum yani söze destek miydi yoksa olgun değil miydi

Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?

Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
Netv40

24 yaşımda evlendim daha da önce evlenirdim. Erken evlenmenin avantajı şu çocuk yapmak için önünüzde uzun yıllar oluyor. En yakın arkadaşın sevgilin hep yanında. Erken evlilik evet ama çocuk hayır. Beraber tatillere gidebiliyorsanız yurt içi yurt dışı sanki evlenmeseniz de olur gibi çocuk yapana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X