Sana evli biri olarak bir sır vereyim mi? Aynı eve girmeden tanıyamazsın...Her fani eninde sonunda evlenmeli çok geç kalmamak gerek, yaş da oldu 28 diyen bir arkadaşım 6 ay içinde tanışma-düğün-balayı evresini tamamladı bir de üstüne evlenir evlenmez çocuk yaptı, sonuç hüsran. Ama tam tersi örnekler de var, biraz şans işi evlilik. Aşık olup yürütemeyen de var, mantık evliliği yapıp çok mutlu olan da.
Ben mümkün olduğu kadar tanıma evresini uzatıp, şans faktörünü en aza indirmeyi tercih ederdim.
Evet katılıyorum, bu yüzden evlenip resmiyete dökmeden önce bence beraber de yaşanmalı.Sana evli biri olarak bir sır vereyim mi? Aynı eve girmeden tanıyamazsın...
Katılıyorum sana...Aşk olmayan bir evliliğin mantığı olamaz , evlilik aşk varken bile zor , olmayan halini düşünemiyorum...
Tek tek alıntı yapmıyorum ancak yanlış anlaşılmış konu sanırım ben 26 yaşındayım geç kaldım evde kaldım demedim. Zaten 26 yaş da çok küçük bir yaş değil üniversite biteli 4 sene oldu. İşim gücüm de yerinde. Cinselliği bu yaşlarda yaşamakla 40-50 yaşında yaşamak arasında baya da bir fark var. Neden bu yaşları yalnız geçireyim diye düşünüyorum. Cinsellik evet evlenmeden de olur ama cinsellik yaşayacak kadar güvendiğim biriyle evlenirim de zaten. Bir de benin mantık evliliğinden kastettiğim hiç sevmemek değil tabi ki sevmek, hoşlanmak ama aşık olmamaktan bahsettim. Ne mutlu buradaki herkes aşık olup evlennmiş. Çok sevindim adınıza.
Yok malesef ama olsa bile sanmıyorum ki rahat rahat yaşayabileceğimi.şu anda cinsellik yaşayabileceğin birisi hani böyle güvendiğin vs yok mu etrafında?
Tek tek alıntı yapmıyorum ancak yanlış anlaşılmış konu sanırım ben 26 yaşındayım geç kaldım evde kaldım demedim. Zaten 26 yaş da çok küçük bir yaş değil üniversite biteli 4 sene oldu. İşim gücüm de yerinde. Cinselliği bu yaşlarda yaşamakla 40-50 yaşında yaşamak arasında baya da bir fark var. Neden bu yaşları yalnız geçireyim diye düşünüyorum. Cinsellik evet evlenmeden de olur ama cinsellik yaşayacak kadar güvendiğim biriyle evlenirim de zaten. Bir de benin mantık evliliğinden kastettiğim hiç sevmemek değil tabi ki sevmek, hoşlanmak ama aşık olmamaktan bahsettim. Ne mutlu buradaki herkes aşık olup evlennmiş. Çok sevindim adınıza.
Valla evet size göre tadı tuzu olmaz mesela ama erkekler çatır çatır yapıyor önüne gelenle tadı da oluyor tuzu da. Ben de bunu merak ediyorum kadınlar olarak belki de biz fazla anlam yüklüyoruz cinsellik için illa aşık olmayı bekliyoruz belki de. Aşk olmadan sadece hoşlantıyla, sevmekle nasıl olur bunu mera ediyorum. Ve gerçekten bu kadar kişinin aşık olup evlendiğine de şaşırdım. Benim inancım kalmadı çünkü.öyle canım. İroni mi yaptın bilmiyorum ama kör kütük aşık evlendim hem de. Mantıksız, olmayacak, ipsiz sapsız bir insanda değildi. Yine de gel ilk 3 seneyi bana sor. Hele ilk seneyi..
Öyle az bir hoşlantı , ufak bir beğeni falan olsa birbirimizi öldürürdük herhalde ilk sene. Ben bu kadar aşıkken bile bu kadar zorlandım evlilikte. Dediğim bu.
Ama sen cinselliği düşünerek soruyorsan sevmediğin biriyle zaten hiçbir tadı tuzu olmaz ki... illa sevdiğin biri olacak. Etkilendiğin, çekim duyduğun biri. Yani bu da mantıktan ziyade aşka giriyor sanki... aşkın tanımı herkesçe değişiyor, bu konularda sorun hep burdan çıkıyor bence
Ben direkt evlenemicem galiba. Aşkın tek seferlik olduğuna inananlardanımKEsinllikle aşk diyorum kontescim
Adam elimi tutunca kalbim titremeli.
Kokusunu özlemeliyim sarılışını hissetmeliyim.
Erkekleri bilmem, belki kadınlarda da farklı olan vardır. Ama Cinsellikteki uyumu ben aşktan da alakasız buluyorum artık. Ya aşk kelimesi kafa karıştıyor. Ben şöyle söyleyeyim eşime bakmaya doyamam, yanımda olduğunda büyük zevk alırım, çok da eğlenceli geçer vaktimiz. Gel gör ki cinsellik....Valla evet size göre tadı tuzu olmaz mesela ama erkekler çatır çatır yapıyor önüne gelenle tadı da oluyor tuzu da. Ben de bunu merak ediyorum kadınlar olarak belki de biz fazla anlam yüklüyoruz cinsellik için illa aşık olmayı bekliyoruz belki de. Aşk olmadan sadece hoşlantıyla, sevmekle nasıl olur bunu mera ediyorum. Ve gerçekten bu kadar kişinin aşık olup evlendiğine de şaşırdım. Benim inancım kalmadı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?