Heh işte aşk olduğu halde cinsellik olamamış, belki aşk olmadan da olabilir ne biliyim...Erkekleri bilmem, belki kadınlarda da farklı olan vardır. Ama Cinsellikteki uyumu ben aşktan da alakasız buluyorum artık. Ya aşk kelimesi kafa karıştıyor. Ben şöyle söyleyeyim eşime bakmaya doyamam, yanımda olduğunda büyük zevk alırım, çok da eğlenceli geçer vaktimiz. Gel gör ki cinsellik....yok yani uyum kısaca. Öyle böyle idare ediyoruz işte. Evlenmeden önce gördüğümde kalbim çarpar midem yanardı, onlar evlenince geçti. Bir de üstüne uyumsuzluk eklendi.
Yani aşık olarak evlendiğim adamda bile yakalayamadım ben o uyumu. Ve eksikliğini de hissediyorum zaman zaman.. ama senin daha önce tecrüben olmadan uyumsuzuz diyebilir misin, yoksa bu da işte böyle bişey mi dersin onu bilmiyorum..
Yani cinsellik olamamış demeyelim de , ten uyumunu yakalayamamışız diyelim. Aşk deyince anlaşılmıyor net. Senin şu an etkilendiğin, birlikte olmak istediğin biri var mı? Yoksa bunu mantıken nasıl seçeceksin?Heh işte aşk olduğu halde cinsellik olamamış, belki aşk olmadan da olabilir ne biliyim...
Ben direkt evlenemicem galiba. Aşkın tek seferlik olduğuna inananlardanımo hakkımı da harcadım
Hayatım sende allahtan bir kez aşka inanıyomuşsun heeee tur bindirmişsin resmenYok kuzum tekrar olunuyor.
Bende birkez aşka inanırdım.
Sonrasında 2 kez aşık oldum
Hayatım sende allahtan bir kez aşka inanıyomuşsun heeee tur bindirmişsin resmen
Yaşım daha küçükkennhen de böyle düşünüyordum :) ama haka kendimi tam anlatamadığımı düşünüyorum. Aşk ve sevgi farklı şeyler. Ben severek ama aşık olmadan evlenmekten bahsediyorum.Tek başına mantık evliliği olmaz. Tek başına aşk evliliği de olmaz. İkisinden de biraz gerekiyor. Sadece seversin ama hiç anlasamazsin sevgi hariç mantıklı hicbirsey yoktur böyle evlilik sürmez. Sadece mantık dersin sevgi olmadan aynı yatagi bile paylaşmazsin. Aynı evde 2 yabancı gibi saçma sapan birşey işte.
Aşık olarak mı evlendiniz ? Ve ilk aşkınız mıydı evlendiğiniz ?Hiçbir zaman mantık evliliği yapmazdım . ..
Peki hiç mi sevmiyordunuz eşinizi ? Cinsel bir çekim vs yok muydu ?Katılıyorum sana...
Ben mantık evliliği yaptım, insan ufacık bir sorunda bile buz gibi soğuyor inan. Aşk sevgi olan evliliklerde bile geçim zorken, mantık evliliği düpedüz mantıksızlık diyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun #yolakes
Yani yok aslında ama ben aşkı bekliyorum hani çevremde sevebileceğim benden hoşlanan insanlar var ama ben o ilk çarpıntıyı hissetmediğim için şans vermiyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.Yani cinsellik olamamış demeyelim de , ten uyumunu yakalayamamışız diyelim. Aşk deyince anlaşılmıyor net. Senin şu an etkilendiğin, birlikte olmak istediğin biri var mı? Yoksa bunu mantıken nasıl seçeceksin?
Evet, aynen öyleydi: )Aşık olarak mı evlendiniz ? Ve ilk aşkınız mıydı evlendiğiniz ?
Cinsel çekimin ve ten uyumunun olduğu, karakter olarak uyustugun ve sevdiğin insana zaten aşıksındır ki. Aşk dediğin bundan öte ne olacaktı başka. Farklı tanımlıyoruz sanırım. Ha bir de cinsellik için evlilik yapacaksan ten uyumundan yüzde yüz emin olman gerek, ya hayalkırıklığı olursa?Tek tek alıntı yapmıyorum ancak yanlış anlaşılmış konu sanırım ben 26 yaşındayım geç kaldım evde kaldım demedim. Zaten 26 yaş da çok küçük bir yaş değil üniversite biteli 4 sene oldu. İşim gücüm de yerinde. Cinselliği bu yaşlarda yaşamakla 40-50 yaşında yaşamak arasında baya da bir fark var. Neden bu yaşları yalnız geçireyim diye düşünüyorum. Cinsellik evet evlenmeden de olur ama cinsellik yaşayacak kadar güvendiğim biriyle evlenirim de zaten. Bir de benin mantık evliliğinden kastettiğim hiç sevmemek değil tabi ki sevmek, hoşlanmak ama aşık olmamaktan bahsettim. Ne mutlu buradaki herkes aşık olup evlennmiş. Çok sevindim adınıza.
Yaşım daha küçükkennhen de böyle düşünüyordum :) ama haka kendimi tam anlatamadığımı düşünüyorum. Aşk ve sevgi farklı şeyler. Ben severek ama aşık olmadan evlenmekten bahsediyorum.
Elbette bir çekim oldu ve evlenebilirim dedim fakat evlendikten sonra eşimin kişisel temizliğine ve bakımına hiç önem vermediğini görünce, çekim filan da kalmadı. bu tarz şeyler evlenmeden anlaşılmıyor tatlm...Peki hiç mi sevmiyordunuz eşinizi ? Cinsel bir çekim vs yok muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?