Kaç yıl sonra sevgisizce bakan gözler...

kbr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
260
65
28
Eskişehir
O kadar Üzgünüm ki ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. Önceki konularımda bahsetmiştim ilişkimden. 7. Yılına girmiş karman çorman bir ilişki. Kaç yıldır kurduğumuz hayaller gerçek oldu derken hayal kırıklığının içinde buldum kendimi bugün.

İlişkimizin başından beri hiç aynı şehirde
şehirde olmadık.Hep konuşurduk aynı şehirde olsak aynı üniversitede olsak diye. Sonunda ben lisansüstü eğitim için o Üniversiteye asistan olarak geldim o da aynı ünide başka bir bölümde öğrenci.

Bundan önceki görev yerim doğuda olduğu için sadece 2 kere görüşmüştük. Ve dün şehri bilmediğim için beni otogardan almaya geldi. Buz gibi bir karşılaşma. " Çok özledim, artık gel " diyen adamdan eser yok.

Neyse Okula beraber gittik. Ama iki yabancı gibi. O önden önden gitti ben arkadan. Ara ara arkasına döndü sonra bastı devam etti,sürekli saatine baktı. En sonunda "Ben geç kaldım sen burdan gidersin." dedi öylece kalakaldım. İş çıkışımda mesaj attı "Çıkışta bişeyler yiyelim,aşağıda seni bekliyor olacağım."diye.
O zamana kadar belki yorgundur, canı bişeye sıkkındır diye teselli ettim kendimi. Aşağıya inip ona baktığımda birinin arkasından öylece bakıyordu. Nasıl desem oturuyor ama kafayı 180 derece çevirmiş. Beni görünce hemen bir toparladı. Gittik bişeyler yedik, neredeyse hiç sohbet etmedik. Kuru bir ağızla" Yeni işin hayırlı olsun"gibi birkaç klişe cümle kurdu.

Otogara gitmek için araç beklerken patlattı bombayı." Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş" dedi. Gözlerinde ilk defa sevgisizliği gördüm. Beni yemek yerken,otobüste giderken bile hayran hayran izleyen adam şimdi suratıma bile bakıyordu.Ne diyeceğimi şaşırdım. Halbuki en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo almıştım.

Otogarda otobüs saatine kadar ağzımı bıçak açmadı,otobüse binince de hiç ona bakmadım. Yol boyunca günümü nasıl bekliyordum nasıl geçti kavgasında oldum kendimle. O ise şuan hiçbirşey olmamış gibi.

Son yıllarda eski halime göre biraz kilo aldım. Öypli bir asistanım. Sürekli stres halindeyim. İster istemez aldım kilo. Düzenimi kurunca spor ve diyete başlayacaktım zaten, bunu onu da söylemiştim. Ama beni üzen kilo meselesinden ziyade bu tavırları. Ne oldu da bu kadar herşeye hevesliyken böyle buza döndük? Kaç yıldır olmasını istediğimiz şey oldu ama şuan Hayal kırıklığımın tarifi yok. Lütfen fikirlerinizle yardımcı olun.

bu günü unutma sakın, biraz kilo aldın diye değişen adamda hiç bişey olmaz, kilo verdiğinde eski haline döndüğünde ve eski ilgiyi gördüğünde bu günü unutursan eğer sen haketmişsindir ozaman bunu... o yüzden işine gücüne sarıl, böyle değersiz biri için de o güzel kalbini üzme

İstesem de unutamam ki... Çok üzüldüm gerçekten.Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Aaa sırf kilo aldin diye degil cnm 3 kilo o kadar problem olmaz şöyle bi 10 kilo alsan bile yine kilo almissin der ama soguk davranmaz
Bu soguklugun altinda baska bisey olabilir
Biraz bekle düzelmesse geregini yaparsin kendini üzme bosuna

Bu işin içinde bir iş var. Adam hiç tekin değil,uzak dur bence,bu lafımı da unutma. Biliyorum 7 yıl kolay değil ama zaten dolu dolu yaşanmış bir zaman değil ki,hep uzakmışsınız birbirinizden.

Bu sadece kilo meselesi değil..bunu yaz kenara !!! üstü örtülü..açıklanamayan..ama artık dışınca yansımış..sanki ben artık sıkıldım..bunaldım bu ilişkiden edası var sanki..SAğlam dur..yakında bi artçı sarstıntı yaşartırlar sana

Ben de ona sıcak değilim aslında. Birsürü sıkıntı atlattık. Biraz soğuk kalmasını anlayabilirim. İşin ilginci telefonda bambaşka. Yoldayken ben geleceğim canımın canını otogardan alacağım dedi,geldim sanki valiz almaya gelmiş gibi davrandı. İşteyken yok benim birtanem bugun şunu bunu mu yapmış dedi aşağı indiğimde suratıma bakmadı. Çözemedim açıkcası

Bu işin içinde bir iş var. Adam hiç tekin değil,uzak dur bence,bu lafımı da unutma. Biliyorum 7 yıl kolay değil ama zaten dolu dolu yaşanmış bir zaman değil ki,hep uzakmışsınız birbirinizden.
Evet bence de bir iş var, çözemedim. Dolu dolu yaşanmadı haklısınız uzaktan uzağa yürütülen bir ilişkiydi. Dikkat edeceğim

dengesiz insanlardan uzak durmalısınız sizinde dengenizi bozarlar. ayrıca yeni bir başlangıcı alaşağı etmesine izin vermeden ayrılmayı da bir düşünebilirsiniz.

O zaman sevgilin dış görünüşe çok önem veriyor kilonu ver derim ama ilerde hicmi kilo falan almayacaksin bu isin hastaligi var allah korusun hamileligi var iyi düşün

Bundan önce ayrılmayı kaç kere teklif ettim. Benim canımı sıkan hem kendi birşeyleri çok farklı söylüyor hem de yanına gelince çok başka davranıyor. Sana bişeyler söyletmek içşn kafana silah dayamadık ki. Dediklerinizi dikkate alacağım

Arkasından baktıgı kişimi var acaba aklında...
Bianda değişemezler sanırım.

O zaman sevgilin dış görünüşe çok önem veriyor kilonu ver derim ama ilerde hicmi kilo falan almayacaksin bu isin hastaligi var allah korusun hamileligi var iyi düşün
Ben de bunları düşündüm. Yarın birgün başka birşeyler olsa kilo alabilirim. O zaman da mı böyle yapacak? Bu ihtimali düşenmek bile çok kırıcı. Dış görünüşe önem vermez aslında.Ben kendimi bildim bileli balık etliyim. 55 kiloyla bile incecik değildim. Beni tanıdığında da orta bir kilodaydım.

dengesiz insanlardan uzak durmalısınız sizinde dengenizi bozarlar. ayrıca yeni bir başlangıcı alaşağı etmesine izin vermeden ayrılmayı da bir düşünebilirsiniz.
Bunu ciddi ciddi kafama koydum. En uygun zamanda oturup düzgünce konuşacağım.

Sizin ilişki bitmiş canım, adam sen bitir istiyor belli ki,seni rencide ederek ayrılmanı sağlamaya çalışmış, ayrılacak cesareti yok belki başka biri var, kafan kocamandı falan ne demek ne kadar ucuz gözün kör müydü 7 senedir derler adama, acayip kilo dediği 3 kilo mu,kesin başka şeyler var yazarsın buraya

Anlamadım, 7 yılda toplam 2 kez mi görüştünüz sadece?

Öyleyse bence ortada ilişki yokmuş ki zaten.

Evet en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo aldım. 6 ay önce görüşmüştük. O zaman hiç dememişti. Bitirmeme de izin vermiyor ki. Daha önce başka bir mevzu için bitirmek istedim, hastanelik oldu.kalbinde problem var.Ne istediğini anlayamadım artık.
Onunla kaç kere konuştum ama telefonda olunca etki etmiyor demekki. İşten bir fırsat bulduğumda ciddi ciddi konuşacağım. Derdi neymiş bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…