İstesem de unutamam ki... Çok üzüldüm gerçekten.Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.bu günü unutma sakın, biraz kilo aldın diye değişen adamda hiç bişey olmaz, kilo verdiğinde eski haline döndüğünde ve eski ilgiyi gördüğünde bu günü unutursan eğer sen haketmişsindir ozaman bunu... o yüzden işine gücüne sarıl, böyle değersiz biri için de o güzel kalbini üzme
Ben de ona sıcak değilim aslında. Birsürü sıkıntı atlattık. Biraz soğuk kalmasını anlayabilirim. İşin ilginci telefonda bambaşka. Yoldayken ben geleceğim canımın canını otogardan alacağım dedi,geldim sanki valiz almaya gelmiş gibi davrandı. İşteyken yok benim birtanem bugun şunu bunu mu yapmış dedi aşağı indiğimde suratıma bakmadı. Çözemedim açıkcasıAaa sırf kilo aldin diye degil cnm 3 kilo o kadar problem olmaz şöyle bi 10 kilo alsan bile yine kilo almissin der ama soguk davranmaz
Bu soguklugun altinda baska bisey olabilir
Biraz bekle düzelmesse geregini yaparsin kendini üzme bosuna
Evet bence de bir iş var, çözemedim. Dolu dolu yaşanmadı haklısınız uzaktan uzağa yürütülen bir ilişkiydi. Dikkat edeceğimBu işin içinde bir iş var. Adam hiç tekin değil,uzak dur bence,bu lafımı da unutma. Biliyorum 7 yıl kolay değil ama zaten dolu dolu yaşanmış bir zaman değil ki,hep uzakmışsınız birbirinizden.
Ben de ona sıcak değilim aslında. Birsürü sıkıntı atlattık. Biraz soğuk kalmasını anlayabilirim. İşin ilginci telefonda bambaşka. Yoldayken ben geleceğim canımın canını otogardan alacağım dedi,geldim sanki valiz almaya gelmiş gibi davrandı. İşteyken yok benim birtanem bugun şunu bunu mu yapmış dedi aşağı indiğimde suratıma bakmadı. Çözemedim açıkcası
öylesine yazıyorum
şimdi annemle konuştum abimden dert yandı. bir sürü kardeşiz kaç yaşlarına gelmişiz kadın hâlâ bizim sorunlarımızla boğuşuyor. burada dertlerimizi yazarken bir de bizim için üzülen anneleri düşünsek keşke. hata yapmadan iki kere düşünsek keşke.
ablamda bir şey olur onu arar, diğerinde beni arar, herhalde benden yana canı sıkılınca diğerini arar..
üzüldüm ona ama ne diyeyim. kardeşlerimi mi kötüley,m, hesap mı sorayım, anne üzülme mi diyeyim? valla anne olmak çok zor. kadın 70 yaşında daha bizimle uğraşıyor...
Ben de ona sıcak değilim aslında. Birsürü sıkıntı atlattık. Biraz soğuk kalmasını anlayabilirim. İşin ilginci telefonda bambaşka. Yoldayken ben geleceğim canımın canını otogardan alacağım dedi,geldim sanki valiz almaya gelmiş gibi davrandı. İşteyken yok benim birtanem bugun şunu bunu mu yapmış dedi aşağı indiğimde suratıma bakmadı. Çözemedim açıkcası
Bundan önce ayrılmayı kaç kere teklif ettim. Benim canımı sıkan hem kendi birşeyleri çok farklı söylüyor hem de yanına gelince çok başka davranıyor. Sana bişeyler söyletmek içşn kafana silah dayamadık ki. Dediklerinizi dikkate alacağımBu sadece kilo meselesi değil..bunu yaz kenara !!! üstü örtülü..açıklanamayan..ama artık dışınca yansımış..sanki ben artık sıkıldım..bunaldım bu ilişkiden edası var sanki..SAğlam dur..yakında bi artçı sarstıntı yaşartırlar sana
Ben de bunları düşündüm. Yarın birgün başka birşeyler olsa kilo alabilirim. O zaman da mı böyle yapacak? Bu ihtimali düşenmek bile çok kırıcı. Dış görünüşe önem vermez aslında.Ben kendimi bildim bileli balık etliyim. 55 kiloyla bile incecik değildim. Beni tanıdığında da orta bir kilodaydım.O zaman sevgilin dış görünüşe çok önem veriyor kilonu ver derim ama ilerde hicmi kilo falan almayacaksin bu isin hastaligi var allah korusun hamileligi var iyi düşün
Bunu ciddi ciddi kafama koydum. En uygun zamanda oturup düzgünce konuşacağım.dengesiz insanlardan uzak durmalısınız sizinde dengenizi bozarlar. ayrıca yeni bir başlangıcı alaşağı etmesine izin vermeden ayrılmayı da bir düşünebilirsiniz.
Bilemiyorum ki. Kimseye garanti veremeyiz. Bir de aynı yerde değildik gözlemleme şansım yoktu.Arkasından baktıgı kişimi var acaba aklında...
Bianda değişemezler sanırım.
Evet en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo aldım. 6 ay önce görüşmüştük. O zaman hiç dememişti. Bitirmeme de izin vermiyor ki. Daha önce başka bir mevzu için bitirmek istedim, hastanelik oldu.kalbinde problem var.Ne istediğini anlayamadım artık.Sizin ilişki bitmiş canım, adam sen bitir istiyor belli ki,seni rencide ederek ayrılmanı sağlamaya çalışmış, ayrılacak cesareti yok belki başka biri var, kafan kocamandı falan ne demek ne kadar ucuz gözün kör müydü 7 senedir derler adama, acayip kilo dediği 3 kilo mu,kesin başka şeyler var yazarsın buraya
Hayır ben bi senedir doğuda görev yapıyorum. O süre içinde 2 kez görüştük. Karışık yazmışım sanırımAnlamadım, 7 yılda toplam 2 kez mi görüştünüz sadece?
Öyleyse bence ortada ilişki yokmuş ki zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?