Hayaller bazen uzaktan daha güzel olabiliyor. Uzak mesafe ilişkileri özlemek açısından zor olmakla beraber, birlikte olmanın ilişki üzerinde yarattığı stresten koruyor. Uzaktan sevmenin romantizmi ve rehavetine kapılmış sevgiliniz. Sizi görünce birden aynı şehirde -hatta okulda- olmanın düşüncesi bile gözünü korkutmaya yetmiş. O ilk günkü davranışları affedilir gibi değil.O kadar Üzgünüm ki ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. Önceki konularımda bahsetmiştim ilişkimden. 7. Yılına girmiş karman çorman bir ilişki. Kaç yıldır kurduğumuz hayaller gerçek oldu derken hayal kırıklığının içinde buldum kendimi bugün.
İlişkimizin başından beri hiç aynı şehirde
şehirde olmadık.Hep konuşurduk aynı şehirde olsak aynı üniversitede olsak diye. Sonunda ben lisansüstü eğitim için o Üniversiteye asistan olarak geldim o da aynı ünide başka bir bölümde öğrenci.
Bundan önceki görev yerim doğuda olduğu için sadece 2 kere görüşmüştük. Ve dün şehri bilmediğim için beni otogardan almaya geldi. Buz gibi bir karşılaşma. " Çok özledim, artık gel " diyen adamdan eser yok.
Neyse Okula beraber gittik. Ama iki yabancı gibi. O önden önden gitti ben arkadan. Ara ara arkasına döndü sonra bastı devam etti,sürekli saatine baktı. En sonunda "Ben geç kaldım sen burdan gidersin." dedi öylece kalakaldım. İş çıkışımda mesaj attı "Çıkışta bişeyler yiyelim,aşağıda seni bekliyor olacağım."diye.
O zamana kadar belki yorgundur, canı bişeye sıkkındır diye teselli ettim kendimi. Aşağıya inip ona baktığımda birinin arkasından öylece bakıyordu. Nasıl desem oturuyor ama kafayı 180 derece çevirmiş. Beni görünce hemen bir toparladı. Gittik bişeyler yedik, neredeyse hiç sohbet etmedik. Kuru bir ağızla" Yeni işin hayırlı olsun"gibi birkaç klişe cümle kurdu.
Otogara gitmek için araç beklerken patlattı bombayı." Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş" dedi. Gözlerinde ilk defa sevgisizliği gördüm. Beni yemek yerken,otobüste giderken bile hayran hayran izleyen adam şimdi suratıma bile bakıyordu.Ne diyeceğimi şaşırdım. Halbuki en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo almıştım.
Otogarda otobüs saatine kadar ağzımı bıçak açmadı,otobüse binince de hiç ona bakmadım. Yol boyunca günümü nasıl bekliyordum nasıl geçti kavgasında oldum kendimle. O ise şuan hiçbirşey olmamış gibi.
Son yıllarda eski halime göre biraz kilo aldım. Öypli bir asistanım. Sürekli stres halindeyim. İster istemez aldım kilo. Düzenimi kurunca spor ve diyete başlayacaktım zaten, bunu onu da söylemiştim. Ama beni üzen kilo meselesinden ziyade bu tavırları. Ne oldu da bu kadar herşeye hevesliyken böyle buza döndük? Kaç yıldır olmasını istediğimiz şey oldu ama şuan Hayal kırıklığımın tarifi yok. Lütfen fikirlerinizle yardımcı olun.
Ben de kilo aldığımın farkındayım ve zaten verecegim kendim için. Çok çabuk yorulmaya başladım artık. Sağlığım içşn vermeliyim. Ama bir düzenimi kuramadım ev tutma ve yerleştirme aşamam var. Bunları halleder halletmez diyetisyenebende şöle düşünüyodum,bır ara çok kılo aldım,ama bunu hiç laf etmeyen,ben sneı her halınle çok sevıyorum dıyen,ama ben kılomu kabul etmedğim için çok zayıfladım,ama hiç konu etmeyen bır vardı hayatımda,ahnı kılonu sorun eden adam olmaz dıyorlarya,sorun etmeyendende hayır görmedim,böle genlleme yapmayın kızlar,bende ıstemem kılolu bırını,ama ben neden sneın önun sıra yurudu,senı yanına yakıştırmadı gıbı geldi,
Acı bir şekilde tecrübe edindim ama haklısınız. Kafamda bir sürü soru işareti vardı. Bu iyice perçinledi.Seven bir erkek karşındaki insan biraz kilo aldı diye hemen böyle çark etmez, hem de bu sevgili beklenen ve özlenen biriyse..
Kaldı ki çark ediyorsa bence buna sevin, henüz evli değilken aynı çatı altına girmeden en basit şeyden seni yarı yolda koyabilecek bir karakteri olduğunu anlamış oldun.
Demek tek bu değilmiş. Kafanın rahat olmasını engelleyen başka şeyler de varsa neden üzülüyorsun ki bu kadar?Acı bir şekilde tecrübe edindim ama haklısınız. Kafamda bir sürü soru işareti vardı. Bu iyice perçinledi.
Haklısınız kesinlikle çok kabaydı. nutkum tutuldu zaten, birşey diyemedim. Umuma açık bir yerde de hırgür çıkarmak istemedim. Benden çok kendi istemişti keşke burası olsa buraya gelsen diye. Seçeneklerimin arasında da bana en çok hitap eden yer buraydı. O yüzden burayı yazdım. Direkt onun etkisi yok,hatta çok düşük. Aşkından emin değilim asla da olamam bu laflardan sonra.Hayaller bazen uzaktan daha güzel olabiliyor. Uzak mesafe ilişkileri özlemek açısından zor olmakla beraber, birlikte olmanın ilişki üzerinde yarattığı stresten koruyor. Uzaktan sevmenin romantizmi ve rehavetine kapılmış sevgiliniz. Sizi görünce birden aynı şehirde -hatta okulda- olmanın düşüncesi bile gözünü korkutmaya yetmiş. O ilk günkü davranışları affedilir gibi değil.
Üstelik kilonuzu bahane etmiş. Hele kendini ifade ediş biçimi (lütfen kusuruma bakmayın ama) tamamen öküzce olmuş. Ben vücudumla barışık değilim. Bunu ona söylediğimde, sevdiğim insan bana "insan aşık olduğunda böyle şeyleri görmez ki" dedi. Kilonuz kaç olursa olsun, sizi böyle bir konuda bile incitmekten çekinmeyen birinin aşkından emin olabilir misiniz?
Madem burayı onun için seçmediniz, onsuz da mutlu olabilirsiniz demektir. Hiç olmazsa böyle bir adam için istemediğiniz bir seçim yapmamışsınız.Haklısınız kesinlikle çok kabaydı. nutkum tutuldu zaten, birşey diyemedim. Umuma açık bir yerde de hırgür çıkarmak istemedim. Benden çok kendi istemişti keşke burası olsa buraya gelsen diye. Seçeneklerimin arasında da bana en çok hitap eden yer buraydı. O yüzden burayı yazdım. Direkt onun etkisi yok,hatta çok düşük. Aşkından emin değilim asla da olamam bu laflardan sonra.
Kendi yaşam kalitemi etkilediği için kilo vereceğim zaten. Sadece düzenimi henüz kuramadım. O düzen kurulur kurulmaz bir diyetisyen eşliğinde kilo kontrolüne başlayacağım. Ama çok şaşırdım, normalde hazır cevap biriyim ağzımı açıp bişey diyemedim. O da sevmiyor kiloyu. Kendi ailesinde de herkes zayıf. Beni tanıdğıında da topluydum. Bunu uygun bir zamanda düzgün bir dille ifade etseydi onu anlamaya çalışırdım şuan hiçbir şekilde kabullenemiyorum. Teşekkür ederim desteğiniz içinAslında bir eşiğe gelmişsiniz. Ya bu eşikten atlayıp yepyeni bir yola gideceksiniz. Ya da geri dönüp tüm bu belirsizliklerle bu ilişkiyi devam ettireceksiniz.
Çok kilo almışsın kafan küçük kalmış ne demek ya. Ne cüret. Sanane derdim ben. Hiç açıklama yapmazdım. Mankenlik değil benim mesleğim derdim. Ben de zaman zaman kilo aldım. Eşim de hiç sevmez kiloyu. Ama bir gün bu şekilde konuşmadı. Sadece kilo verdiğimde beğenisini söyler. Kırmak istemez çünkü.
Kendine değer ver önce. Kilonla kendin barış. Evet sürekli masa başı işler ve hareketsizlik kilo aldırabilir. Verebilirsin, veremeyebilirsin. Ama bunun için kimseye hesap vermemelisin. Hesap vereceğin tek kişi kendinsin.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur. Tepkimi koyacağım uygun bir zamanda konuşupBence hiç kendini yıpratma sana değersiz sevgisiz hissettirmeye hakkı yok. sende ona öyle davran görmemezlikten gel, bakalım ne yapacak. tınlamıyorsa yoluna bak.en iyi si bu hakkında hayırlısı olsun....
O savunmaktan ziyade şunun içindi. Abarttığını belirtmek için,3 kilo bir insanı ne kadar farklı gösterebilir ki?Madem burayı onun için seçmediniz, onsuz da mutlu olabilirsiniz demektir. Hiç olmazsa böyle bir adam için istemediğiniz bir seçim yapmamışsınız.
İlk mesajınızda kilonuz konusunda - hiç gerek olmadığı halde- hemen savunmaya geçtiğinizi farketmiştim. Sadece üç kilo aldığınızı, kilo alma sebeplerinizi ve zayıflama planlarınızı yazmışsınız. Lütfen sadece kendi mutluluğunuz için zayıflayın. Gerçek aşk sizi 100 kiloyken de bulur. Umarım yeni şehrinizde ve yeni işinizde çok mutlu olursunuz.
nasıl tanışmıştınız peki? toplamda kaç kez görüştünüz?Evet bence de bir iş var, çözemedim. Dolu dolu yaşanmadı haklısınız uzaktan uzağa yürütülen bir ilişkiydi. Dikkat edeceğim
O kadar Üzgünüm ki ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. Önceki konularımda bahsetmiştim ilişkimden. 7. Yılına girmiş karman çorman bir ilişki. Kaç yıldır kurduğumuz hayaller gerçek oldu derken hayal kırıklığının içinde buldum kendimi bugün.
İlişkimizin başından beri hiç aynı şehirde
şehirde olmadık.Hep konuşurduk aynı şehirde olsak aynı üniversitede olsak diye. Sonunda ben lisansüstü eğitim için o Üniversiteye asistan olarak geldim o da aynı ünide başka bir bölümde öğrenci.
Bundan önceki görev yerim doğuda olduğu için sadece 2 kere görüşmüştük. Ve dün şehri bilmediğim için beni otogardan almaya geldi. Buz gibi bir karşılaşma. " Çok özledim, artık gel " diyen adamdan eser yok.
Neyse Okula beraber gittik. Ama iki yabancı gibi. O önden önden gitti ben arkadan. Ara ara arkasına döndü sonra bastı devam etti,sürekli saatine baktı. En sonunda "Ben geç kaldım sen burdan gidersin." dedi öylece kalakaldım. İş çıkışımda mesaj attı "Çıkışta bişeyler yiyelim,aşağıda seni bekliyor olacağım."diye.
O zamana kadar belki yorgundur, canı bişeye sıkkındır diye teselli ettim kendimi. Aşağıya inip ona baktığımda birinin arkasından öylece bakıyordu. Nasıl desem oturuyor ama kafayı 180 derece çevirmiş. Beni görünce hemen bir toparladı. Gittik bişeyler yedik, neredeyse hiç sohbet etmedik. Kuru bir ağızla" Yeni işin hayırlı olsun"gibi birkaç klişe cümle kurdu.
Otogara gitmek için araç beklerken patlattı bombayı." Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş" dedi. Gözlerinde ilk defa sevgisizliği gördüm. Beni yemek yerken,otobüste giderken bile hayran hayran izleyen adam şimdi suratıma bile bakıyordu.Ne diyeceğimi şaşırdım. Halbuki en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo almıştım.
Otogarda otobüs saatine kadar ağzımı bıçak açmadı,otobüse binince de hiç ona bakmadım. Yol boyunca günümü nasıl bekliyordum nasıl geçti kavgasında oldum kendimle. O ise şuan hiçbirşey olmamış gibi.
Son yıllarda eski halime göre biraz kilo aldım. Öypli bir asistanım. Sürekli stres halindeyim. İster istemez aldım kilo. Düzenimi kurunca spor ve diyete başlayacaktım zaten, bunu onu da söylemiştim. Ama beni üzen kilo meselesinden ziyade bu tavırları. Ne oldu da bu kadar herşeye hevesliyken böyle buza döndük? Kaç yıldır olmasını istediğimiz şey oldu ama şuan Hayal kırıklığımın tarifi yok. Lütfen fikirlerinizle yardımcı olun.
Bir arkadaşım tanıştırmıştı. Çok görüştük öyle azımsanmayacak bir sayı değil. Sadece son 1 yılda 2 kere görüştük.nasıl tanışmıştınız peki? toplamda kaç kez görüştünüz?
Olabilir3 kilo değil 30 kilo da alsan sana böyle davranmaya hakkı yok. Sana kendini kötü hissettirmeye hakkı yok. Bence işin içinde farklı bir iş var. Belli ki soğumuş, aklı başka yerlere gitmiş artık.
Olabilir,kimse hakkında böyle şeylere garanti verilmez. Aklı başka bir yere gittiyse de adam gibi gelsin söylesin. Böyle karaktersizlik yapması ihtimali bile çok can sıkıcı3 kilo değil 30 kilo da alsan sana böyle davranmaya hakkı yok. Sana kendini kötü hissettirmeye hakkı yok. Bence işin içinde farklı bir iş var. Belli ki soğumuş, aklı başka yerlere gitmiş artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?