Kaç yıl sonra sevgisizce bakan gözler...

bende şöle düşünüyodum,bır ara çok kılo aldım,ama bunu hiç laf etmeyen,ben sneı her halınle çok sevıyorum dıyen,ama ben kılomu kabul etmedğim için çok zayıfladım,ama hiç konu etmeyen bır vardı hayatımda,ahnı kılonu sorun eden adam olmaz dıyorlarya,sorun etmeyendende hayır görmedim,böle genlleme yapmayın kızlar,bende ıstemem kılolu bırını,ama ben neden sneın önun sıra yurudu,senı yanına yakıştırmadı gıbı geldi,

Seven bir erkek karşındaki insan biraz kilo aldı diye hemen böyle çark etmez, hem de bu sevgili beklenen ve özlenen biriyse..
Kaldı ki çark ediyorsa bence buna sevin, henüz evli değilken aynı çatı altına girmeden en basit şeyden seni yarı yolda koyabilecek bir karakteri olduğunu anlamış oldun.

Hayaller bazen uzaktan daha güzel olabiliyor. Uzak mesafe ilişkileri özlemek açısından zor olmakla beraber, birlikte olmanın ilişki üzerinde yarattığı stresten koruyor. Uzaktan sevmenin romantizmi ve rehavetine kapılmış sevgiliniz. Sizi görünce birden aynı şehirde -hatta okulda- olmanın düşüncesi bile gözünü korkutmaya yetmiş. O ilk günkü davranışları affedilir gibi değil.

Üstelik kilonuzu bahane etmiş. Hele kendini ifade ediş biçimi (lütfen kusuruma bakmayın ama) tamamen öküzce olmuş. Ben vücudumla barışık değilim. Bunu ona söylediğimde, sevdiğim insan bana "insan aşık olduğunda böyle şeyleri görmez ki" dedi. Kilonuz kaç olursa olsun, sizi böyle bir konuda bile incitmekten çekinmeyen birinin aşkından emin olabilir misiniz?

Aslında bir eşiğe gelmişsiniz. Ya bu eşikten atlayıp yepyeni bir yola gideceksiniz. Ya da geri dönüp tüm bu belirsizliklerle bu ilişkiyi devam ettireceksiniz.
Çok kilo almışsın kafan küçük kalmış ne demek ya. Ne cüret. Sanane derdim ben. Hiç açıklama yapmazdım. Mankenlik değil benim mesleğim derdim. Ben de zaman zaman kilo aldım. Eşim de hiç sevmez kiloyu. Ama bir gün bu şekilde konuşmadı. Sadece kilo verdiğimde beğenisini söyler. Kırmak istemez çünkü.
Kendine değer ver önce. Kilonla kendin barış. Evet sürekli masa başı işler ve hareketsizlik kilo aldırabilir. Verebilirsin, veremeyebilirsin. Ama bunun için kimseye hesap vermemelisin. Hesap vereceğin tek kişi kendinsin.

Ben de kilo aldığımın farkındayım ve zaten verecegim kendim için. Çok çabuk yorulmaya başladım artık. Sağlığım içşn vermeliyim. Ama bir düzenimi kuramadım ev tutma ve yerleştirme aşamam var. Bunları halleder halletmez diyetisyene
gideceğim. Ama o günde ve bu şekilde ifade etmesi çok yaralayıcı oldu.

Acı bir şekilde tecrübe edindim ama haklısınız. Kafamda bir sürü soru işareti vardı. Bu iyice perçinledi.

Acı bir şekilde tecrübe edindim ama haklısınız. Kafamda bir sürü soru işareti vardı. Bu iyice perçinledi.
Demek tek bu değilmiş. Kafanın rahat olmasını engelleyen başka şeyler de varsa neden üzülüyorsun ki bu kadar?

Bence hiç kendini yıpratma sana değersiz sevgisiz hissettirmeye hakkı yok. sende ona öyle davran görmemezlikten gel, bakalım ne yapacak. tınlamıyorsa yoluna bak.en iyi si bu hakkında hayırlısı olsun....

Haklısınız kesinlikle çok kabaydı. nutkum tutuldu zaten, birşey diyemedim. Umuma açık bir yerde de hırgür çıkarmak istemedim. Benden çok kendi istemişti keşke burası olsa buraya gelsen diye. Seçeneklerimin arasında da bana en çok hitap eden yer buraydı. O yüzden burayı yazdım. Direkt onun etkisi yok,hatta çok düşük. Aşkından emin değilim asla da olamam bu laflardan sonra.

Madem burayı onun için seçmediniz, onsuz da mutlu olabilirsiniz demektir. Hiç olmazsa böyle bir adam için istemediğiniz bir seçim yapmamışsınız.

İlk mesajınızda kilonuz konusunda - hiç gerek olmadığı halde- hemen savunmaya geçtiğinizi farketmiştim. Sadece üç kilo aldığınızı, kilo alma sebeplerinizi ve zayıflama planlarınızı yazmışsınız. Lütfen sadece kendi mutluluğunuz için zayıflayın. Gerçek aşk sizi 100 kiloyken de bulur. Umarım yeni şehrinizde ve yeni işinizde çok mutlu olursunuz.

Reactions: anu
Kendi yaşam kalitemi etkilediği için kilo vereceğim zaten. Sadece düzenimi henüz kuramadım. O düzen kurulur kurulmaz bir diyetisyen eşliğinde kilo kontrolüne başlayacağım. Ama çok şaşırdım, normalde hazır cevap biriyim ağzımı açıp bişey diyemedim. O da sevmiyor kiloyu. Kendi ailesinde de herkes zayıf. Beni tanıdğıında da topluydum. Bunu uygun bir zamanda düzgün bir dille ifade etseydi onu anlamaya çalışırdım şuan hiçbir şekilde kabullenemiyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için

ister 3 kg almış ol ister 10 ne farkeder.. görünüşe bakarak aşık oldugunu zanneden milyonlarca insan var ne yazıkki..

Bence hiç kendini yıpratma sana değersiz sevgisiz hissettirmeye hakkı yok. sende ona öyle davran görmemezlikten gel, bakalım ne yapacak. tınlamıyorsa yoluna bak.en iyi si bu hakkında hayırlısı olsun....
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur. Tepkimi koyacağım uygun bir zamanda konuşup

düşünüldüğü gibi olmuyo işte uzaktan hayal ettiği gibi göremeyince bozulmuştur. benim sevgilimde öyle farklı şehirlerdeyiz konuşurken yazışırken coşkulu bir aşk özlem ama bulusunca yüzümdeki ufak bir prüze bile takılıp soğuk davranır etrafa bakar sürekli telle ilgilenir, ben de dedim hayırdır birilerinin görmesindenmi rahatsızsın dedim bi tutam saçın kalmış bu kadar kısa (küt) kestireceğini tahmin etmezdim dedi sivilcen çıkmış niye bakmıyosun kendine dedi, anladım derdini görünüşümleydi sorunu ve mutlaka tanıdığı biri görürde beğenmezler diye. Ben onun yanına gidince soğuk ama o benim bulunduğum şehire gelince çok ilgili, erkekler daha somut düşünüyo bence ve dış görünüş çok önemli onlar için. Ama susmayın ben o an değilse bile bikaç gün sonra soğuk davrandım kısa kestim konuşmaları şaşırdı tabi dedim böyle böyle bakışların davranışların benden memnun olmadığını gösteriyor o kadar yol geldim bi heyecanlı sıcak bakış ilgi beklerdim hayal kırıklığı yaşıyorum dedim, ardından da iyice soguk davrandım ve düşündüğüm her şeyi söyledim çünkü içime atsam hayatta tahmin edemezdi üzüldüğümle kalırdım, tartıştık falan sen bıkmışsın bişeylerden bile dedi bilerek öyle davrandım çünkü üstüne titredikçe içine attıkça daha çok kaybediyosun, şu an ertessi haftadayız ve eskisinden daha iyi aramız

O savunmaktan ziyade şunun içindi. Abarttığını belirtmek için,3 kilo bir insanı ne kadar farklı gösterebilir ki?
Ne kadar seversem seveyim bu işler çocuk oyuncağı değil. Özel hayatım için profesyonel hayatımı riske atmam.bunu da onun için belirttim.çok haklısınız çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.

Elbette ki tepkimi vereceğim. O da şaşırdı zaten ben normalde cevaplarını pat pat yapıştırırım. Günü çok dolu vr yorucu geçirmiştim. Beynim çalışmadı cevap veremedim.
Dediğiniz gibi düşündüğümüz gibi olmadığını görünce üzüldüm. Onun benden 5kat fazla hevesinin 5kat dibe gömülmemsine anlam veremedim

3 kilo değil 30 kilo da alsan sana böyle davranmaya hakkı yok. Sana kendini kötü hissettirmeye hakkı yok. Bence işin içinde farklı bir iş var. Belli ki soğumuş, aklı başka yerlere gitmiş artık.

3 kilo değil 30 kilo da alsan sana böyle davranmaya hakkı yok. Sana kendini kötü hissettirmeye hakkı yok. Bence işin içinde farklı bir iş var. Belli ki soğumuş, aklı başka yerlere gitmiş artık.
Olabilir
Olabilir,kimse hakkında böyle şeylere garanti verilmez. Aklı başka bir yere gittiyse de adam gibi gelsin söylesin. Böyle karaktersizlik yapması ihtimali bile çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…