- Konu Sahibi minikmeleklerim
slm kızlar valla nasıl anlatsam bilmiorum ama şoklardayım çok sevdiğim hatta en yakın ikinci arkadaşım 2 tane yakın ark.ım var zaten, yeni doğum yaptı bu 40ı çıkıncada beşik falan yapacaklardı annesinde.kıyafet almaya gittik beraber. neyse bi magazaya girdik gezdik denedik bişeyler falan,gezerken arkadaşım bi aksesuar bulmuş bi bluzdan düşmüş muhtemelen bana gösterdi şuna bak düşmüş falan die sonra biz ordan çıktık başka bi magazaya girdik buda bluzunu önceden almış altına etek bakıodu yeni girdiğimiz magazadaki adama bluzun rengini gösterip altına uygun etek isteyecektı neyse bu bluzu poşetten bi hışımla çıkardı o anda o diğer mağazada gördüğümüz aksesuar pattadanak benm önüme düştü aman allahım ben şok oldum tabi ama dilim kıtlendi . oda sadece aman buda çantaya girmiş diyebildi tekrar çantaya attı biz uzun bi süre konuşamadık sonra biraz daha gezdik ama ben çok tedirginim çünkü evimede girip çıkıo ve liseden beri samimiyiz 3 arkadaş. 3üncüye anlattım şok oldu tabiii.kıyafete çok düşkün her hafta bişeyler mutlaka alır yok değil yoksul değil ben anlayamadım neden böle bişey yaptı ben şimdi ne yapıcam kızlar sizce bi akıl istiyorum hiçbişey olmamşı gibi konuşuyoruz şimdi o başka ilde ama hafta sonları mutlaka gelirler görüşüyoruz yinede yani ama içim içimi yiyo ...