Gebeliğe Hazırlık Kac yillik evlisiniz cocugunuz var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 yıl dolmadan 1 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Şimdi 2.ye hazırlanıyorum. Bence daha fazla beklemeyin. Beklemek tedaviden daha yorucu.
Bnde miyom var dediler bu sekilde cocugumun olmayacagini soylemislerdi. Farkli farkli 5 doktora gittim. Hepsinde ayni seyi duydum. Şükür ameliyat oldum kurtuldum. Rahmin dinlenmesi icin 4 ay bekle dedi doktorum. 4 ayimi doldurdum. Suan adetliyim. Adetim bitsin baslayacagim cocuk denemelerine. Inslalh baska sıkıntılarla karsilasmadan hamile kalirim

3 yıllık évliyim çocuk yok olmuyor son 1 senedir sağlam çalışıyoruz ama yok inşallah olur

2 buçuk yıllık evliyim 4 aylık kızım var kızımdan önce bir kaybım var.Gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım.Pıhtılaşma falan baktırdınız mı ?pıhtılaşma da engel olabiliyor eğer olmama gibi bir sorununuz varsa

Merhaba kızlar bende 3 senelik evliyim iki yıldır istiyoruz salı günü doktora gideceğiz inşallah bizi güzel bir süreç bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…