Kac yillik evlisiniz çocuğunuz var mi

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Merhaba. Dertlesmek konusmak icin açtım konuyu. Birbimize destek olalim. 2 bucuk senelik evliyim malesef cocugum olmadi. Sizler kac senelik evlisiniz. Cocugunuz var mi. Olmayanlar neler yapıyorsunuz

• Beğen
Reactions: Jou
Merhaba. Dertlesmek konusmak icin açtım konuyu. Birbimize destek olalim. 2 bucuk senelik evliyim malesef cocugum olmadi. Sizler kac senelik evlisiniz. Cocugunuz var mi. Olmayanlar neler yapıyorsunuz
Merhaba canımm 1 ay sonra 1 yıl olacak evleneli henüz cocuğumiz yok bizde 5 aydır istiyoruz

Insallh en kisa zamanda guzel haberi alirsin canm. Cok zor her ay ugrasip bekleyip negatifleri görmek.
Bende ilk zamanlar hemen olur evresi yaşadım son 2 aydırda pek takmıyorum bu ayda ovulasyon testi yapıyorum bugün pik oldu çok şukür tam reglimin ortası 29 günde 1 oluyorum

4.5 yıllık evliyim 4 yıl uğraştık olmadı 4 yılın sonunda verdi Rabbim. İsteyip dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤ ❤ ❤

4 yılık evliyimm 3 senedir çocuğum olmuyor canım ama allah nezaman nasip ederse rabbimm 🤲 o zaman olur allahın izniyle allah uzatıyorsa güzelleştiriyordur 🤲🌹hayatımızı motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz eşimle herşeyin bi zamanı vardır diyoruz 😊

merhaba 3 yillik wvliyim.. cocugum yok henuz.yasda ilerliyor ...esimde sertlesmeme problemi var..bende de 2 yil once miyom vardi alindi sukur...insalalh tez zamanda bi mucize olur...rabbim aratmasin yoklugunu

• Beğen
merhaba 3 yillik wvliyim.. cocugum yok henuz.yasda ilerliyor ...esimde sertlesmeme problemi var..bende de 2 yil once miyom vardi alindi sukur...insalalh tez zamanda bi mucize olur...rabbim aratmasin yoklugunu
Amin insallh cnm. Allahhim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Bende miyom ameliyati oldum 7 ay önce. Acik mi kapali mi oldun ameliyati

4 yılık evliyimm 3 senedir çocuğum olmuyor canım ama allah nezaman nasip ederse rabbimm 🤲 o zaman olur allahın izniyle allah uzatıyorsa güzelleştiriyordur 🤲🌹hayatımızı motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz eşimle herşeyin bi zamanı vardır diyoruz 😊
Insalh en kisa zamanda o güzel müjdeli haberleri aliriz insallh cnm

• Muhteşem
Amin insallh cnm. Allahhim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Bende miyom ameliyati oldum 7 ay önce. Acik mi kapali mi oldun ameliyati
aminnn aminn dua kapisi aciktir inaallahh canim...bendeki cok kotuydu .sanci agri mide bulantisi hele kanama asiri hic temiz gezemiyordum...acik olacal dedi doktorlar artik tama dedim kurtilim.cok korkuyordum ama bunaltiyorduda..anesteziyi aldim.uyandi.meger miyom asagi dusmus alttan kapali sekilde alindi cok sukur.duzende simdi... birde evladim olsa ah ahh...sizde cocuk varmi canim

Fok sevindim Allahim kucağınıza saglikli bir sekilde almayi nasip etsin insallh. Tedaviyle mi oldu. Normal mi peki
Ben haşimato hastasıyım. Ben bunu çok sonra öğrendim ilaçlarımı düzenli kullandım. Tsh düzene girdi Tam tedaviye başlayacaktık kendiliğinden oldu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ❤ ❤ ❤

3 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk için çabalıyorduk. Sebepsiz infertilite vardı. Nihayet nisan ayında gebe kalmışım. Rabbim nasip etti iki yıl sonunda.

aminnn aminn dua kapisi aciktir inaallahh canim...bendeki cok kotuydu .sanci agri mide bulantisi hele kanama asiri hic temiz gezemiyordum...acik olacal dedi doktorlar artik tama dedim kurtilim.cok korkuyordum ama bunaltiyorduda..anesteziyi aldim.uyandi.meger miyom asagi dusmus alttan kapali sekilde alindi cok sukur.duzende simdi... birde evladim olsa ah ahh...sizde cocuk varmi canim
Yok malesef bnde bekliyorum

Ekimde 4 yıl olacak bu sene nasip etti Rabbim çok şükür daha çok yeniyiz tabiki isteyen herkese nasip olsun

Merhaba 6 yıllık evliyim 2015 te evlendim 2017 de kızımı kucağıma aldım 2020 de oğlum oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç üzülmeyin kızlar Rabbim ol der oluverir teyzeme yıllar sonra nasip etti

Back
X