Kaç Yumurta, Kaç Döllenme, Kaç 5. Gün?

Erkek faktoru oldugu icin (tese ameliyati oldu) cok yumurta istedi doktorum.
23 toplanti
14 ici dolu
11 dollendi
6 tane blastosit olustu 5. Gune
1 ay dinlendirme sonrasi 2 transfer edildi. Test gunu bekliyorum :)

Evet, Gökalp Bey'in hastasıyım ben de. Biraz ağrılı oldu ama inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur da o zaman ağrılarımız bile tatlı gelir. Gökalp Bey hem bilgili hem de sanki aileden biri gibi, bir abi gibi sahipleniyor. İnşallah Allah'ın izni, onun da desteğiyle tez zamanda beklediğimiz mutlu haberi alırız.
Aynen Gökalp Bey çok iyi bir doktor.Cok iyi bir insan hem hastane bilgilendirdi hemde kendisi aradı emnriyolarla ilgili bilgi verdi.

Merhaba bizde Eylül ayında sebepsiz infertilite ile ilk tedavimize başlamıştık. 9 yumurta toplanmıştı 5 i olgundu fakat 1 tane dollenmisti o da 5. Güne gitmemisti. Tedavim yarım kaldi. Yarın 2. Tedaviye başlıyoruz dua edin arkadaşlar endiseliyim

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Rabbim çok aratmasın

Aynen Gökalp Bey çok iyi bir doktor.Cok iyi bir insan hem hastane bilgilendirdi hemde kendisi aradı emnriyolarla ilgili bilgi verdi.
Bizi de yarın arayacaklar ilk gün için. Heyecanla bekliyoruz. Yarın sizin transfer bizim de bu süreç iyi gider inşallah. Sabah iş var. Ben uyuyayım. İyi geceler. Allah yardımcınız olsun :)

Son düzenleme:
Bizi de yarın arayacaklar ilk gün için. Heyecanla bekliyoruz. Yarın sizin transfer bizim de bu süreç iyi gider inşallah. Sabah iş var. Ben uyuyayım. İyi geceler. Allah yardımcınız olsun :)
İyi geceler çok heyecanlı ve birazda tedirgin bir süreç oluyor bu embriyolarin durumu.Hayirli güzel sonuçlar olsun inşallah.

Back
X