• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yumurta toplandı , kaçı transfere uygun oldu?

Merhabalar, benim bugün transfer işlemim gerçekleşti amh 0.94 idi. 7 yumurtam toplandı ama 3 ü döllendi bugün transfer masasında 2 sinin fire verdiği tek orta kalite 6 hücreli 3. Gün embriyomun transferi yapılacağı söylendi. Tabi hiçbir umudum yok. Bir daha bu tedaviye aynı motivasyonla nasıl başlarım bilemiyorum. Moral olarak çöktüm.

Canım benim bende 2 kez aynı şeyleri yaşadım bende transfer bile olamadı en son transfere 1 geldi genetiği bozuk çıktı, tüm umudumu gitti tekrar gittim ama gücüm yoktu , bi iğne başlattı 2 ay bi dinlenmeye bıraktı hoca beni bende bu süre için de hayıt otu içtim 14 gün , her gece yatmadan önce .yumurta kontrolüne gidiyorum hoca da şaşırdı, sonra yumrtlama dönemimi yakaladım hocanın 15,5mm dediği yumurtamla küçülmeye dönmüş dediği yumurtamla şükürler olsun doğal yolla hamile kaldım.değerlerim çok kötüydü yumurtam gelişmiyordu,Allahtan ümit kesilmez . İnanıyorum ki seninde olacak .Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Aslında sabrederim beklerim ama yaşım 36 sanıyorum geç kaldım. Şu son bir senemi de pandemiden kaybettim. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten içten hissederek söylüyormuş bunu söyleyenler.

Bende 36 yaşındayım hiç birşey için geç kalmadın . Öyle düşünme olumlu düşün sende başla hayıt otuna bakarsın iyi gelir . Mucize gibi birşey 😌

Back
X