- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Yasin kac canim.14 tane donmusun mu varBenim 28 tane toplandı 18 döllendi 5.gün 15kaldı bi tane transfer yapıldı kalanı dondurduk sonuç negatif
Bende 29 yasindayim.benimde 28 toplandi 17 dollendi 10 tanesi 5.gun donduruldu,senin daha fazla olmus benim neden az oldu acaba ya29yaşındayım evet 14var
Az veya çok ne fark eder önemli olan sonuç seninki de çok iyi bence bi tane bile döllenen var benim sorunum zaten yumurtanın çok olmasıydı hepsi çatlamış ama olmadı tutmadı senin sonuç neydi canım
Nasil yani sorunun yumurtanin cok olmasimi?Az veya çok ne fark eder önemli olan sonuç seninki de çok iyi bence bi tane bile döllenen var benim sorunum zaten yumurtanın çok olmasıydı hepsi çatlamış ama olmadı tutmadı senin sonuç neydi canım
Evet canım yımurta çok olunca çatlamıyormuş normalde en çok 4 .5 olması gerekiyormuş benim 30 tane bile oluyor ama çatlamıyorNasil yani sorunun yumurtanin cok olmasimi?
Evet canım yımurta çok olunca çatlamıyormuş normalde en çok 4 .5 olması gerekiyormuş benim 30 tane bile oluyor ama çatlamıyor
Evet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dediTup bebek yapinca hepsi 5.gun embriyosu olmus nerdeyse hepsi kaliteli ama tutmasi gerekmezmi
Sagol cnm cook zor olu gibiyim inanki 5 ay oldu kaybedeli hala bi ruya olsada uyanssm diyorum ama malesef cok aci ama gercek,bir daha boyle birsey yasamam insaAllahAyy canım benim çok üzüldüm ya kısmet değilmiş demekki inş bu denemen de kucağına almayı nasip eder rabbim çok zor yaşdıkların allah sabrını versin
İyi yapmissiniz ben 3 koydum hic tahmin etmedim 3.de tutabilecegini.yumurtalarin toplandiginda cok agrin oldumu,ben iki buklum gezdim 1 hafta.Evet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dedi
İnşallah yaşamassın buraya takılmak iyi oluyor rahatlatıyor konuşmak sanki çevremdekiler beni anlamıyorSagol cnm cook zor olu gibiyim inanki 5 ay oldu kaybedeli hala bi ruya olsada uyanssm diyorum ama malesef cok aci ama gercek,bir daha boyle birsey yasamam insaAllah
Ağrı nedemek patlıcaktım şişkinlikten ben bide görümcemde kaldım yatamadım bileİyi yapmissiniz ben 3 koydum hic tahmin etmedim 3.de tutabilecegini.yumurtalarin toplandiginda cok agrin oldumu,ben iki buklum gezdim 1 hafta.
Ağrı nedemek patlıcaktım şişkinlikten ben bide görümcemde kaldım yatamadım bile
Esimde problem var benim cnm.Canım sen nerde yaptırdın ben mersinde yaptırdım özelde senin sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?