- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
ne kadar maaş alıyorsunuz peki?genelde bu tür büyük şirketlerin adı var zaten
Çok haklısınız ama dedıgınız gıbı ıs yok sektör degıl ulkenın sartları berbat durumda , malesef dayanmak zorundayız
bende cok sıkıldım aynı drumdayız.O kadar sıkıldım ki anlatamam.
çok şeye koşturuyorsunuz.yaptığınız işte bir netlik yok .amirinizle konuşup.yapmanız gereken işleri listeleyin.evrak getir götür nedir dört kat aşağı yukarı.yani yönetici asistanına verilirmi oyle işlerYönetim Kurulu oluyor, onu ayarlıyorum isimlikleri, toplantı salonunu derken amirim dört kat aşağı evrak göndermiş “unuturum ben onu masama bırakır mısın?” diye yazıyor. Ona iniyorum. Çıkıyorum başka arkadaş başka şey diyor. Bezdim!
"Şu kriz dönemi atlatılana kadar sabredin, sonra daha uygun bir iş bulursunuz." diye teselli vermeyi çok isterdim ama maalesef.
Ama ne bu kriz biter ne de şu kapitalist düzende sizi sömüren iş yerleri.
Üst yönetiminizde; sizi anlayabileceğini düşündüğünüz bir başkası varsa onunla da konuşun, gerekirse farklı bir bölüme versinler ya da iş yükünüzü azaltsınlar.
Yoksa bir çözümü yok.
Kulaklarınızı kapatıp ve hatta hiçbirşey yokmuş gibi azarlanmaya alışmış bir şekilde; çalışmaya devam.
bende cok sıkıldım aynı drumdayız.
çok şeye koşturuyorsunuz.yaptığınız işte bir netlik yok .amirinizle konuşup.yapmanız gereken işleri listeleyin.evrak getir götür nedir dört kat aşağı yukarı.yani yönetici asistanına verilirmi oyle işler
ne desen haklısın ama biraz sabret ülke olarak batık durumdayız
birde iş aramak zorunda kalma
işinle ilgili biraz dikkat
görev tanımınız ne? ik yok mu? varsa yazılı şekilde görev tanımı isteyin. onun dışında office boy gibi bişey yok mu evrak getir götür için?
Dikkatimi toplayamıyorum bazen Ceo’nun takvimi, günlük toplantılar, tüm yöneticilerin takvimi denk getir ayarla, toplantı odalarını komtrol et, düzeni sağla. Bir de beyanname için Dış Ticarete destek ol, yetmedi telefon bak!
diğer yöneticilerin asistanları var mı?
Diğer şubelerde evet. Bizde hayır. Ceo da istemiyormuş. Tamamen Ceo politikası.
Ceo daha az para harcatarak goze girmek istiyor olabilir ki zaten ki patronlarin en bayildigi seydir.
Zaten ozelin politikasi bir insandan en yuksek seviyede faydalanmaktir bolunmeyen adami zaten istemezler ortam kotu oldugundan issizlik varken de bolunmek isteyeni alirlar ondan rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?