• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaça bölüneyim !

Daha once kendı konularınıda okumustum , konu sahıbıyle bagımsız yazacagım ama senın aılenın durumu ıyıydı oyle hatırlıyorum bekarlıktan . Hatta bız cok yakın oturuyoruz o sekıldede aklımdasın. Bu ıse tahammul etmemen gerekıyor dıye dusunuyorum.

Insallah bundan sonrakı calıstıgın yer daha uygun kosullara sahıp olursun . Bız caycı ablamızdan rıca ıle ıstıyoruz, ayrıca caycı abla temızlık bıle yapmıyor haftalık temızlıkcı gelıyor. Ayrıca uretım alanları ıcın temızlık yapan taseron baska bır calısanımız var. Burası kurumsal bır yer degıl, sadece yabancı kuruluslu bır fırmayız

Eskilerden görmek ne güzel, bende sizi hatırlıyorum, oğlunuz vardı bir tane..:KK51:
Evet, öyleydi. Şuan söylerken şaka gibi gelse de, köprüden çok sular aktı maalesef, 4 yıl önce iflas ettik. O kadar çok şey değişti ki..
Keşke o günlere dönebilsem yine, nasıl özledim anlatamam :KK14:
Ben babamdan görmediğim şeyleri gördüm, tahammül etmek zorunda kaldım. İnanamadım insanların kötülüğüne, merhametsizliğine, vicdansızlığına..
Biz çalışanlara her zaman değer verdik, babam ''kimseye tepeden bakmayacaksın'' derdi hep.
Ne şartlarda çalıştığımı, insanların ne kadar kötü olduklarını bilse çok üzülürdü..

Son düzenleme:
Kaça bölünürseniz bölünün işinizi bırakmayın derim ben.Su an işsizim ve sayısız yere başvurdum.Eskiden adamın olunca yine bir yerlere girerdin çok afedersiniz dayı da olsa ayı da olsa sokardı bir işe.Simdi herkes kendine öyle müslüman ki yardımcı olan yok,malûm partiden olmayınca zaten devlette şansın yok,şirketler bankalar küçülmeye(daha doğrusu bence iflasa)gidiyoruz diye sürekli eleman çıkarıyorlar.O kadar yere başvurdum kara kara evde düşünüp dua ediyorum.Ama siz elinizdekini kaçırmayın derim.İnanin evde oturmaktansa bir tarafimdan ter akana kadar çalışmaya raziyim.

Kaça bölünürseniz bölünün işinizi bırakmayın derim ben.Su an işsizim ve sayısız yere başvurdum.Eskiden adamın olunca yine bir yerlere girerdin çok afedersiniz dayı da olsa ayı da olsa sokardı bir işe.Simdi herkes kendine öyle müslüman ki yardımcı olan yok,malûm partiden olmayınca zaten devlette şansın yok,şirketler bankalar küçülmeye(daha doğrusu bence iflasa)gidiyoruz diye sürekli eleman çıkarıyorlar.O kadar yere başvurdum kara kara evde düşünüp dua ediyorum.Ama siz elinizdekini kaçırmayın derim.İnanin evde oturmaktansa bir tarafimdan ter akana kadar çalışmaya raziyim.

Valla çok haklısınız. Dün izinliydim biraz rahatsızım inanın patladım sıkıntıdan. Maddi boyut da cabası. İnşallah siz de en kısa sürede bulursunuz işinizi.

Konu sahibi,söylemeden geçemeyeceğim. Hatırladığım kadarıyla fanatik bir "hayvansever"diniz öyle değil mi? Hatta bana bir konuda laf çarpmıştınız. Ve eski profil mesajınız " İnsan sevmiyorum." idi. Yani insan hayatının ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlamışsınızdır. Aslında bir şey söyleyeyim mi, bu dünyada en aciz canlı insandır. Neden mi? Doğa insan olmadan yaşayabilir ama insan doğa olmadan yaşayamaz. Doğadaki tüm canlılar insana muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilecek şekilde yaratılmışlardır. Ama insan hep birine muhtaçtır. Bu yüzden insan hep daha acınası,daha savunmasız. Her neyse,iyi akşamlar.

Konu sahibi,söylemeden geçemeyeceğim. Hatırladığım kadarıyla fanatik bir "hayvansever"diniz öyle değil mi? Hatta bana bir konuda laf çarpmıştınız. Ve eski profil mesajınız " İnsan sevmiyorum." idi. Yani insan hayatının ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlamışsınızdır. Aslında bir şey söyleyeyim mi, bu dünyada en aciz canlı insandır. Neden mi? Doğa insan olmadan yaşayabilir ama insan doğa olmadan yaşayamaz. Doğadaki tüm canlılar insana muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilecek şekilde yaratılmışlardır. Ama insan hep birine muhtaçtır. Bu yüzden insan hep daha acınası,daha savunmasız. Her neyse,iyi akşamlar.

Yanlış : Fanatik hayvansever değilim. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum. Bu kısmen doğru.

Kısmen doğru : Doğadaki tüm canlılar insana muhtaç olmayacak şekilde yaratılmış ancak yine insanın doğanın içine etmesi ( daha kibar bir tanım bulamadım) ve hayvanları evcilleştirip kendine mahkum etmesi nedeniyle artık onlar da muhtaç durumdalar.

Doğru : Evet laf çarpıtmıştım. :KK53:

Yorum için teşekkür ederim.

Yanlış : Fanatik hayvansever değilim. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum. Bu kısmen doğru.

Kısmen doğru : Doğadaki tüm canlılar insana muhtaç olmayacak şekilde yaratılmış ancak yine insanın doğanın içine etmesi ( daha kibar bir tanım bulamadım) ve hayvanları evcilleştirip kendine mahkum etmesi nedeniyle artık onlar da muhtaç durumdalar.

Doğru : Evet laf çarpıtmıştım. :KK53:

Yorum için teşekkür ederim.
Evet aynen öyle. Rica ederim. Hayvanlardan daha savunmasız olduğumuz su götürmez bir gerçek :) Zekamız olmasa hiç hayatta kalamazdık. Doğa yok olursa vay bizim halimize.

İş bakacağım, bu krizde artık ne olursa. Keşke kovulsam evde olmayı özledim.
Madem bu cumleyi kurabiliyorsunuz, o zaman is yerinde her seye yetismeyin
Yetistirebildiginiz icin zorlandiginizi dusunmuyorlar daha da tepenize binmek istiyorlar
Siz bi isle ugrasirken sizi 4 kat asagi mi gonderiyorlar, maalesef gidemem diyin burda baska isim var hepsine yetisemiyorum artik diyin
Ya mecbur zam yapacaklar ya kovacaklar tazminatinizi alcaksiniz baska ihtimal yok

Madem bu cumleyi kurabiliyorsunuz, o zaman is yerinde her seye yetismeyin
Yetistirebildiginiz icin zorlandiginizi dusunmuyorlar daha da tepenize binmek istiyorlar
Siz bi isle ugrasirken sizi 4 kat asagi mi gonderiyorlar, maalesef gidemem diyin burda baska isim var hepsine yetisemiyorum artik diyin
Ya mecbur zam yapacaklar ya kovacaklar tazminatinizi alcaksiniz baska ihtimal yok

Bugün dedim. Daha sonra gelicem dedim ve bir kaç saat sonra gittim. Kimse de bir şey demedi, galiba biraz da ben kendi kendimi kuruyorum. Bu şirkete fazlayım evet farkındayım ama bizim maddi durumumuz, borçlarımız, ülkenin hali derken kim mutlu ki diyorum. Kafam karışık anlayacağınız.

Ben başlamadan önce iki ay eleman aramışlar. Asistanlık için bence uzun bir süre, beğenmemişler gelenleri. Hem yabancı dil, hem görgü, hem prezentabl olması, hem işi bilmesi isteniyor.

Oh ne iyi,
Ülkede o kadar karışık ki şuan, bu karışıklıktan dolayı herkes emeline ulaşıyor.
Çok iş, az maaş..

Back
X