- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Diğer şubelerde evet. Bizde hayır. Ceo da istemiyormuş. Tamamen Ceo politikası.
takılmayın lütfen.. bakın bizim kendini beğenmişler kendilerince laf sokarak çay getireyim mi gelinlerce sana diyor
ama ceo'nun asistanlığını sen yapıyorsun nihayetinde.
bence santral elemanı alınmasını iste. hem telefonlara bakar, hem getir götür yapar.
Bi kahveye hayır demem derdim ben olsam
Ohooo ozaman durum dahada kötüBi de o kadar komik ki şirkette 30 tane ortak var hangi birini memnun edebilirim ki?
Ceo’nun takvimi yapıyorum ben ki bence bu çok önemli koskoca yönetimin toplantı rutini bende. Boru değil. Ama bunların asistanlıktan anladığı çay kahve götürüp kredi kartlarını ödemek olduğu için beni Ceo asistanı görmüyorlar.
Öyle yoğun bir takvim ki anlatamam on tane direktör var onların outlook takvimleri bende den getir, toplantıları ayarla, bu sabah saati 10’dan erkene alınan bir toplantıyı düzeltmediğim için ayar yedim. Ağzıma bakıyorlar ben düzeltmezsem kimse bu toplantıların saatini not alayım demiyor. E ama 30 tane ortak, 10 küsür direktör ben kime yeticem!!!!!!
sizden önce ne yapıyolarmış, nasıl ilerliyorlarmış?
Ohooo ozaman durum dahada kötü
valla bende dün maaşımın düzeltilmesini istedim yetmiyor yetiremiyorum bakalım ne olacak,vermeyenin bir yüzü,ağlamayan bebeğe emzik bir sürü atasözü sıraladım yukarı çıkmadan önce benim şansım patronlarım hepsi birbirinde iyi insanlar çok şükür
yaparız, ederiz deyip hiçbirşey yapmamaları dahada sinir bozucuAmirim “biz yaparız biz organize ederiz” kafasında. Ama olmaz ben de insanım artık mutsuz oluyorum işime de yansiyor.
piyasaya göre normal ,iş yerindeki kıdemime göre düşükSizin de mi düşük?
maalesef piyasaya göre normal ,iş yerindeki kıdemime göre düşük
yok haklarını asla ödeyemem nerdeyse 9 yıldır aynı yerdeyim nazım geçiyor artık aile gibi olduk ,yapmazlarsada canları sağolsun ben isteyimde ,En azından patronlar iyiymiş. Bizimkiler işine gelmeyen çıksın kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?