Kaça bölüneyim !

o kadar emek ,yorgunluk, koşuşturma sonucunda az maaş alıp ve birde bu da yetmezmiş gibi ,kendini bilmezin birinin sırf egosu yüzünden azar işitmek üzer elbette insanı . Allah yardımcınız olsun

Bi de o kadar komik ki şirkette 30 tane ortak var hangi birini memnun edebilirim ki?

ama ceo'nun asistanlığını sen yapıyorsun nihayetinde.

bence santral elemanı alınmasını iste. hem telefonlara bakar, hem getir götür yapar.

Ceo’nun takvimi yapıyorum ben ki bence bu çok önemli koskoca yönetimin toplantı rutini bende. Boru değil. Ama bunların asistanlıktan anladığı çay kahve götürüp kredi kartlarını ödemek olduğu için beni Ceo asistanı görmüyorlar.

Öyle yoğun bir takvim ki anlatamam on tane direktör var onların outlook takvimleri bende den getir, toplantıları ayarla, bu sabah saati 10’dan erkene alınan bir toplantıyı düzeltmediğim için ayar yedim. Ağzıma bakıyorlar ben düzeltmezsem kimse bu toplantıların saatini not alayım demiyor. E ama 30 tane ortak, 10 küsür direktör ben kime yeticem!!!!!!

Fabrikadaki sekreter arkadaş üç hafta senelik izin aldı. Ben 2. Haftayı alamadım çümkü back up yok. Hastalansam, izne çıksam back up yok! Şaka gibi.

sizden önce ne yapıyolarmış, nasıl ilerliyorlarmış?

valla bende dün maaşımın düzeltilmesini istedim yetmiyor yetiremiyorum bakalım ne olacak,vermeyenin bir yüzü,ağlamayan bebeğe emzik bir sürü atasözü sıraladım yukarı çıkmadan önce benim şansım patronlarım hepsi birbirinde iyi insanlar çok şükür

sizden önce ne yapıyolarmış, nasıl ilerliyorlarmış?

Benden önce şirkette iki asistan varmış, sonra yönetim değişmiş tek asistan kalmış ama o zamanlar işler böyle değilmiş kız ne bilet almış ne toplantı organize etmiş ne bişey yapmış! Onu yaptın mı diyorum yok bunu yaptın mı yok. Ayrıca işler de benden sonra çok arttı şirket büyüyor, ben işe girdiğimde 50 kişi varken şu an bu bina sadece 100 kişi oldu mesela.

Sizin de mi düşük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…