Aynı şekildeyim. Dolaylı yoldan temizlik çay ve bulaşık işleriyle ilgilenmek istemediğimi dile getirince tesadüfen öğreniyorum ki yerime eleman aramaya başlamışlar! Ben zaten onların iğrenç tavrı ve üslubuna hatta ve hatta 3 kişinin yapması gerektiği işi muhasebe, sekreterlik, çay, temizlik ve bulaşık aynı zamanda getir, götür sigarasını bile ben alırım, insanların ortasında 10 yaşındaki çocuğu çağırır gibi çağırmasına karşılık dayanmaya çalışırken!
Önce davrandım ve burasının bana uygun olmadığını, mesleki açıdan bana artı bir değer katmayacağını ve işten ayrılmak istediğimi söyledim. Kızardı, şaşırdı sonuçta kapıya koyacaktı ya! Ve işi küçümsemiş gibi oldum tabii, beni suçlamaya çalıştı. Şunu istedim vermedin hala, yapmadın hala sebepleri çok açık değil mi? Ben size neyden bahsediyorum? dedim.
Tamam o zaman, sen işlerini toparla 1 hafta, 10 gün neyse biz de bu süreçte eleman bakalım bu süreçte tek bir çay kaşığı bile yıkama bakalım madem bahanen bu! dedi ya, düşünebiliyor musunuz.
Burası 150 m2 vardır temizliği, geleni gideni olmasa en az 10 bardak ıvır zıvır tabak, kahve fincanlarını saymıyorum. Kaldı ki yine dedim ben yapamıyorum, başkası yapar herkes bir değil diye. Hoş uzun süreli çalışan muhasebeci yok ama..
Yani bindim bir alamete, hayırlısı Allah'tan..
İnşallah biz de hakkımızın yenmediği, saygı çerçevesi içinde, herkesin işinin belli olduğu yerlerde çalışırız.