bu arada seni neden sevmiyormuş,bebekliğinden bu yana sana davranışlarını anlatırmısın,kız çocuk mu sevmiyor,doğmanı da mı istemiyormuş,istenmeyen gebelikmiydin :S
canım moralini bozma hiç seni o kadar iyi anlıyorumki şuan sen yine sadece söz duyuyorsun ben annemden o kadar haksız dayaklar yedimki evliyim şuan 2 senelik ve bazen gözümün önüne gelir ağlarım burda sohbet bölümü varkende konuşmuştum bazı bayanlarla herkes seni anlamayabilir canım özellikle annesiyle çok iyi anlaşanlar ama ben ve ben gibi annesine çok zıt düşenler çok iyi anlar ben kendime çok söz verdim bebeğim olursa onu üzmeyeceğim diye çünkü benim yaşadıklarımı yaşasın istemem umarım bir yer kazaanırsın benim annemde bana hep mesafeli oldu beraber büyüyemediğimiz için ama inan ben anlatsam yaşadıklarımı oturur ağlarsın seninki yine sadece asabi bağırıp öfkesini dindiriyor benim sana tavsiyem annenin sakin zamanında onunla konuş neden sana bu şekilde tavrandığını sor eğer bu sorunun altında bazı hareketlerin yatıyorsa onları düzeltmeye çalış yok gerçekten ciddi bişey yok her zaman böyleyse babanla o evde yokkken karşılıklı konuş canım herkes evlad ayrılırmı der ama ayıran annelrde var belki annen oğluna daha düşkündür veya sen doğduğunda babanla çok sorunlar yaşamıştır dayak yemişmi bilmiyorum ama benim annemin bütün asabiyeti babamdan dolağıydı ama benide istediğim gibi bir bekarlık yaşayamamak zorunda bıraktı Allahtan eşim dünya iyiside pişman olmadım evlendiğime ama sen sakın evden kurtulacağım diye kendini yıpratma hata yapma adımlarını iyi düşün ne yaparsa yapsın arkandan çok üzülecektir yinede anne işte annlerimiz ne yapabilirsin doğarken seçme şansımız yokki..şimdi evlendim kendi yaptıklarını düşünme şansı buldu birazda olsun kıymetlendim umarım senin için çok geç olmaz insan ne olursa olsun anneden anlayış sevgi bekliyo böyle şeyler çok acı ve hasar bırakıyor kalplerde yazık gençliğine umarım seni anlar geç olmadan.:teselli: sen yeterki hayat karşısında dimdik dur canım umudunu hiç yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?