Kaçacağım artık bu evden.

bıktım artık yaşamaktan ALLAH'ın gücüne gitmesın ama artık bu evde yaşamak bana çok zor geliyor.. eve gelırken ayaklarım geri geri gdıyor sanki...acaba bu akşam annem neye bahane bulup kavga çıkarck diye...

sorun annem... belkı şaşırırsınz ama bi genç kız annesıyle iyi anlaşr hayret dıe... ama ben hiç öyle bişey yaşamadım .. hep ibrenmişimdır dıer arkdşlarıma kuzenlerime.. annelerıyle o kdar iyi anlaırlar ki tıpkı bir arkadaş gibi... ama ben bunu hiç yaşayamadım ...

kızlar annem beni sevmıyor... bunu kendı ağzıyla bile çok duydum..senden nefret edıyorum dedı... sevmıyorum senii vb. lafları... en ufak şeyden kavga çıkarıyor... benı hiç dınlemedn yargılıyor... insan önce bı dınler sonra haksızzsam haksız der dimi.. istedıgım tek şey benı dınlesın konu ne olursa olsun...mesela gecenlerde abımle kavga ettık yanıma gelıp bana bagarmya başladı..yıne naptında çocugu sınırlendırdın dıye... anne benı bı dınle sonra karar ver dedım hiç konuştrmadı bıle.. evın huzurunu bozuyosun bıktım senden artık demeye başladı o kadar ağrıma gidiyo kı bu laflar..şuan yazarken bile ağlamamak için kendimi ...

3 kardeşizz... 20 yşında abım vr ben 18ime grcm... bıde 9 yaşında kız kardeşim....abım hep evde benı kötuler... mesela en ufagından annemın dedıgı işi yapmayı unuttum gidip gaz verır... doldurur doldurur annem bana patlar..sonra evde huzurum kaçar...okuldan gelırım yorgun argın annem eve geldıgıme pişman eder benı... temız eve geldın bı iş yaptıgın yok bi işe yaramıosun... kızlar ALLAH aşkına ben napıyorum... sinir ilaçları kullanıyorum psikiyatri desteği ile... gecende kontrolum vrdı.. doktor annemı de çağırdı bıdakı gıtmemem anneme söyleyınce çıldırdı gitmicem banane benı şikayet ettın dımı dedı... doktora gıdıoyrum inanın eve gelınce bı noldu dıye bıle sormuyo bana :S ben naptım anlamıyorum...bu yıl össye gırecem inşaALLAH bı yerı kazanıp gıderım... bı an önce kurtulmak istiyorum bu evden..bide dıoki babam şehır dışını yazamazsın kazanırsan senı yollamam..kızlar kazanıpta gıtmemzlık nerde görulmş elbet te gıdıcm .. eger gıdersem bu eve bı daha ayak basamazmışım... ben napım artık .. bana ayrdımcı olun tek kurtuluşum üni.yi şhir dışında bi yerde kazanıp kendı ayaklarımın üstünde durmak...

aramızda annem yaşında teyzelerımde vardır..size şunu söyemek istıyorum kız çocuğunuz varsa gerçi farketmez kız erkek ama bı kız ile annenın arası iyi olmalıdır bnce... aranızı lütfen iyi tutun arkadşın olun gıdıp sıze erkek arkdşlarını bile anlatmasına izin verın.. bunu ben ailemden göremedım .... siz yapın lütfen

Bu nasıl bir Türkçe yahu? Sesli harfler nerede, nadiren kullanmaya lütfettiğiniz sesli harflerin noktaları nerede? Üç nokta her cümeden sonra kullanmaya uygun bir noktalama işareti midir? Allah aşkına "grcm" ne demek? Böyle bir sözcük var mı Türkçe'de? Lütfen biraz özen, lütfen.
Konunuza konsantre bile olamadım seçtiğiniz bu yanlış Türkçe nedeniyle.

Bu nasıl bir Türkçe yahu? Sesli harfler nerede, nadiren kullanmaya lütfettiğiniz sesli harflerin noktaları nerede? Üç nokta her cümeden sonra kullanmaya uygun bir noktalama işareti midir? Allah aşkına "grcm" ne demek? Böyle bir sözcük var mı Türkçe'de? Lütfen biraz özen, lütfen.
Konunuza konsantre bile olamadım seçtiğiniz bu yanlış Türkçe nedeniyle.

Evet hak veriyorum bu konuda tinkerbelle'ye. Ben arkadaşın çok büyük bir sinir bozukluğu halindeyken yazdığını ve yazdıktan sonra şöyle bir okumadığını varsayıyorum. Ama yeni nesilin meşhur geliyorum yerine geliorum, böyle yerine böle yazışları malesef durumdan bağımsız kronik bi hastalık.

belki annenin psikolojik sorunları vardır.keşke doktor çağırdığında gitseydi.belki oda sana o şekilde davranmak istemiyordur ama elinde değildir.yoksa bir anne kolay kolay evladına seni sevmiyorum demez.bi şekilde ikna olup doktora gitmesi çok iyi olur bence

Kaçma fikrini kesinlikle aklından çıkar canım. Bu hayatını bile mumla ararsın.
Sadece derslerine konsantre ol ve dediğin gibi şehir dışında bir okulu kazanmaya odaklan.
Ev halkını bir araya toplayıp sinirlenmeden bağırıp çağırmadan güzel güzel neden ayırımcılık yaptıklarını anlattır.
Seni mutlaka seviyordur ama kendini farklı ifade ediyordur bence.

Böyle şeyleri okuyunca inanın ne evlenmek nede evlat sahibi olmak istiyorum.Bende annemle hiç anlaşamadım 20 yaşındayım oturupta bir derdimi paylaşamadım malesef..Hep arkadaşlarıma gıpta ederek bakıyorum bu konuda hatta çoğu derdimi onların anneleriyle paylaşıyorum.

Okulda rehberlik servisine çok gittik en fazla 2 gün sürdü iyi davranmayı şımartmak olarak algılıyo ama nedense bi bize karşı bu böyle..
Bilemiyorum ya gerçekten çok tuhaf şeyler allah sana sabır versin canım başka birşey diyemiyorum malesef.

off çok kötü ya annemden haksız yere dayak yediğim olmuştur sinirle seni sevmiyorum bile demiştir ama özünde beni sevdiğini bilirim.ilk satırları okurken acaba böyle mi diye düşündüm ama sanırım annen seni sevmiyor.herkes anne ve baba olmamalı bence yaşadıkların agır şeyler ama bunu iyi değerlendir bunlar sana güç versin çalış derslerine çalış sadece motive etsin bu yaşadıkların madem ewden ayrılmak istiyorsun var gücünle derslerine çalış iyi bir yeri kazan ve farklı bir şehire git.baban yollamak istemeyebilir normal ama dersin benim gelecegimi düşünmem lazım ve evin huzurunu bozuyormuşum diye.yazık annenin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var abin e de şaşırdım annene gaz vermesine falan filan iyi bir abi olsaydı seni kollardı ama neyse.bende babamdan dolayı ewden uzaktayım şimdi bakıyorum da çok şükür diyorum annemden o kadar dayak yedim ama seviyorum annemi ileride çocuk falan da düşünmüyorum ya iyi bir anne olamazsam diye dediğim gibi herkes anne ve baba olmamalı.Allah sabır versin dediğim gibi derslerine çalış tek kurtuluşun o

canım ben seni anlıyorum bende yurtdışından geldiğim için orada büyümen fakat annenin türkiyeden büyümesin kuşak farkı birde annelerin çoğu erkek çocuğunu daima el üstünde tutar sen eğitimini tamamla kafana göre birini bul ve evlen bence o evde fazla kalma
depresyonların bitmez artar
:1hug:

cnm bazı insanların kaderi böyledir sabretmekten başka çaren yok benim ailemde srekli birbirlerinr kızıp benden çıkarıyorlardı acısını pek fazla takmamaya çalıştım hep hayatımı kurtarmak için uğraştım. şükürki güzel bir işim ve çok iyi bir eşim var. ama ikimizinde kaderi aynıymış meğer ailelerimiz bizi bir evlat olarak görmüyor sanki onların köleleriyiz. diğer kardeşlerimiz el bebek gül bebek. ben 30 eşim 35 yaşımıza gelince patladık artık yeter dedik ve ailelerimizle görüşmüyoruz. bizim psikolojik sorunumuz yok aileler üzüyor. sende biraz sakin olmaya çalış

BENI KÜÇÜKKEN çok süslu buyutmş yanı ... istememzlik yapmamış.. kıyafettı şuydu buydu tüm kız çocuk hevesını almş... ama şmdı:S artık bnde dayanamıorum susmuyorum ... sustukça daha kötu oluyorum bnde söyluorum kavga çıkıo... napıcm ben

Cnm seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bizdede var annem barığırıp çaığrıyor cevap verdiğimde işler dahada büyüyor hatta geçenlerde vurmaya bile kalktı :( artık cevap vermiyorum sölediklerini dinlemiyorum o bağırsada takmıyorum alttan alıyorum ve böylece kavga çıkmıyo :)

ben de aynı şeyleri yaşadım hatta yaşadıklarımı burda anlatmıştım.üniversiteden 1 haftalık izne geldiğimde bile kavga etmeden o evden çıkmaazdım .

Çok sabır gösterdim kurtulalı 4 ay olcak ama sağlığım gitti olan yine bana oldu .
Şimdi ise çok değişti ama iş işten geçti .....telefonda bile dio sanki konuşmak istemiomuşsun gibi konuşuosun (ha şunu bileydin .....)

Back
X