- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Merhaba arkadaşlar.Ben 3 senedir biriyle görüşüyorum.Tabi ayrı şehirde olduğumuz için,sürekli gidip gelmeler oluyor birbirimizin şehirlerine.Bir gün beni bizim şehirde birileri görüyor ve babama söylüyor.Senin kızını biriyle çok samimi gördük diye.Sonra da babam bozuluyor tabi.Ama inanmadım diyor.Çünkü onlar üniversite bitmeden istemiyorlar malesef
Bu nedenden dolayı da hep gizledim.Ama artık nereye kadar gizlerim bilmiyorum.Sürekli birileri babama,senin kızı gördük mü diyecek,demelerinden korkar oldum.Ben hep kaçak göçek yaşadım.Aman biri görmesin aman görürse babama laf gitmesin.Çok yoruldum arkadaşlar.Zaten sorunlu bir ailem var.Keşke herşeyi anlatabilsem.Geldiğinde resmen arkadaş gibi yürüyoruz çarşıda.Sürekli aman tenha yerler olsun kimse görmesin diye diye bi hal olduk,kendi şehrimde.Siz olsanız ne yapardınız? Sevgili istemeyen bi aile var.Ve sevgili var ortada.Benim babam başkalarından değil benden öğrensin istiyorum ama çok zor,daha ne kadar daha saklayabilirim ki???Kabul etmeyeceklerde,artık yoruldum ben yaa..sadece yazmak istedim.Yazınca çok rahatlıyorum.