İyi tatiller canımMemleket turum başlamıştır...
İnşallah kaçamaksız biter .....
Katılım var canım zaten sadece 2 kişiyiz.. istersen watsap konuşabilirix biz oradan da haberleşiyorux...hâlâ katılım varsa ben de katılmak isterim 2 gün önce başladım diyete
Yaptım ya... Ama ucunu kaçırmamam lazım tekrar 7lğ bir şey görmek istemiyorum... Yarın çok hafif neler yesem ki ya.. napsam..İyi tatiller canım
Zor günleri atlattık artık yapmazsın kaçamak
Canım mesaj attımmerhaba kızlar konu sahibihanmeli bende katılmak isterim boş yeriniz var mı
bayrama kadar çok dikkat etmek istiyorum bayramdan sonra tam gaz yola devam ederim inş
Artık işe yaramıyorsa bırakman iyi olmuşKızlar kahveyi bıraktım.. ciddi bağırsak çalıştırdı.. ama karnımı da ağrıtmaya başladı hem ben sütle ballı içerken çok hafif gelmeye başladı sulu ve şekersiz yaptım o da çok hafif geldi nedense artık alıştım mı nedir bilemedim ama bıraktım... Koca paket kaldı öyle...
Amca beraber kanca beraberMerhaba bende sizinle olmak istyrmBeraber başaralim su işi
3. Günü de atlattın mı gerisi gelirGünaydın kızlar tam gaz ÍF yapıyorum 3. günüm sizler ne yapıyorsunuz bakalımEki Görüntüle 2295678 sabah rqrtıldım durum böyle zor ama yavaş yavaş gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?