Kaçamak yok..!

Memleket turum başlamıştır...
İnşallah kaçamaksız biter .....

hâlâ katılım varsa ben de katılmak isterim 2 gün önce başladım diyete

Merhabalar

Kızlar 69.6 gördüm
hâlâ katılım varsa ben de katılmak isterim 2 gün önce başladım diyete
Katılım var canım zaten sadece 2 kişiyiz.. istersen watsap konuşabilirix biz oradan da haberleşiyorux...
Ama istemezsen buradan daolur

Mesajım yukarı kaymış

Neyse kızlar 69.6 gördüm çok şükür
..
Bugün maalesef kaçamak oldu.. yarın çok hafif geçirmeye çalılıcam

Kendi anneme geldim menü vs akşamdam planlayamıyorım malesef..

Ama varya şu 6 kar yokmj... Çok rahatladım...

Bu arada Farmasi hindiba kahve içiyordum akşam saat 8-9 gibi işte ballı sütlü.. keyif için de meğer bağırsak çalıştırıyormuş...
3 gün oldu içmedim hala sindirirmim çok hızlı...
O yüzden yani bu giden komple ödem .. yağ falan eridiği yok..

Spora Eylül de çok şahane yürüyüşler ile geleceğim buraya..

İyi tatiller canım
Zor günleri atlattık artık yapmazsın kaçamak
Yaptım ya... Ama ucunu kaçırmamam lazım tekrar 7lğ bir şey görmek istemiyorum... Yarın çok hafif neler yesem ki ya.. napsam..

69.5... hatta sanırım bugün 4 oldu ama tartılmadım..

Çok da kaçamak yapmıyorum denmez malesef ama.... 7 leri görmeyeyim bana şu an da yeter... Tamamen Eylül de ki yürüyüş programıma odaklanmış durumdayım...

Selam

Her şey kaldığı yerden devam ediyor.. az kaçamak az diyet vs.. 69 larda geziniyorum.. bugün kv de geçiş yapıcam.. 1 ay oradayım artık ne yerim içerim bilmiyorum ama dikkat edicem.. 68 leri göresim var ..

Biraz olsun yine topladım şükür pardesüm falan daha iyi duruyor üstümde 70lerde o koca göbek kötü duruyordu.. hala göbek var ama o zmama ki gibi değil şükür.. Allah'ım bir daha dönmemek üzere

Kv de ki tartı bozuk

Bence çok rahat 2 kilo fazla gösteriyor... Neyse ona rağmen ben de 2 kilo az düşünüp devam etmeliyim çünkü ipin ucu kaçmak üzere.....

merhaba kızlar konu sahibi hanmeli bende katılmak isterim boş yeriniz var mı
bayrama kadar çok dikkat etmek istiyorum bayramdan sonra tam gaz yola devam ederim inş

Kızlar kahveyi bıraktım.. ciddi bağırsak çalıştırdı.. ama karnımı da ağrıtmaya başladı hem ben sütle ballı içerken çok hafif gelmeye başladı sulu ve şekersiz yaptım o da çok hafif geldi nedense artık alıştım mı nedir bilemedim ama bıraktım... Koca paket kaldı öyle...

Artık işe yaramıyorsa bırakman iyi olmuş

Günaydın kızlar tam gaz ÍF yapıyorum 3. günüm sizler ne yapıyorsunuz bakalım sabah rqrtıldım durum böyle zor ama yavaş yavaş gidecek bu kilolar

Günaydın kızlar tam gaz ÍF yapıyorum 3. günüm sizler ne yapıyorsunuz bakalımEki Görüntüle 2295678 sabah rqrtıldım durum böyle zor ama yavaş yavaş gidecek bu kilolar
3. Günü de atlattın mı gerisi gelir daha fazla değil çok şükür kilom gayet güzel başlamaya niyet ettim sonuçta bu yola çıktın bakalım

Hayırlı sabahlar bu arada

Yine güzel bir dönüş yapıyorum... İşte malesef ben böyleyim en ufak bir kaçamak benim haftalarıma maaal oluyor kendimi toparlamak çok zor oluyor.. şimdi yine p dönüm noktasındayom.. yine bir karar verdim geldim bakalım kaçamak yok
Olmaması lazım...olursa yine başa dönerim..

7 kilo vericem çok basit aslında 15 verdim bile bu işi biliyorum kendimi biliyorum.. ağzıma zorla yemek tıkan da yok.. kolayca bu işi başarmak lazım..

Şu an spor yapamam.. belki çarşı da kısa yürüyüşler..
Ev de Leslie vs 10 bin adım vs.. dizimi çok acıtıyor daha bu yaşta dizimi uzun süre bükemiyprım..

Şu an dinlendim biraz evime dönünce sahilde yürüyüşe başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…